אזור עמק יזרעאל הופך בשנים האחרונות ליותר ויותר קולינרי, כשלחוויית האוכל מתווספת גם האווירה המיוחדת וכמובן הנוף המקסים של עמק יזרעאל, שמשדרג את החוויה אפילו יותר. לרשימת הפנינים בעמק התווסף קרון האוכל של אייל גימשי, שמגיש לא רק אוכל נהדר, אלא עושה זאת בלב משתלה מרגיעה.

גימשי, שמפעיל מזה כעשור קייטרינג לאירועים בעמק, החליט לפתוח פוד טראק כי הרגיש שמקום לשתות בו קפה טוב לצד אוכל מצוין הוא לא משהו שקל לו למצוא, ופשוט החליט לייצרמקום כזה  אחד בעצמו. אנחנו גילינו אותו קצת באיחור, אבל אנחנו עדיין שמחים שזה קרה ועוד יותר שמחים לספר לכם עליו.

הקרון של אייל גימשי  (צילום: ריטה גולדשטיין, mako אוכל)
לחוח עם סלמון בקרון של אייל גימשי |צילום: ריטה גולדשטיין, mako אוכל

המקום נמצא כאמור בלב משתלת יזרעאלה בקיבוץ גבת. בקיץ ניתן לשבת בפנים ובחוץ ובחורף החלל הופך מקורה. מציעים כאן כריכים, שקשוקות, סלטים ושלל ברוסקטות על בסיס תוצרת העמק. בין האופציות: צנים עם אבוקדו, לאבנה, טחינה גולמית, שקדים ושומשום שחור; ברוסקטות ארטישוק, עם עלי מלוחייה, ממרח שום, נענע, כוסברה ובזיליקום אדום; כריך גבינת קורסיקה; כריך סרדינים; לחוח ועליו גבינת שמנת, סלמון מעושן ומלפפון; סלט ירוקים מהעמק על בסיס ירוקים שגדלים בשטח המשתלה ועוד; סלט דלעת אפויה; סלט פלפלים; קרפצ’יו זוקיני, טחינה סילאן, ליים, ופיסטוק קלוי; ומוס שוקולד לקינוח. האוכל משתנה בהתאם לתוצרת ולעונות השנה. 

הקרון של אייל גימשי. משתלת יזרעאלה בקיבוץ גבת בעמק יזרעאל. שעות פתיחה: א-ה 08:30-14:30, שישי 08:30-14:00. טלפון: 054-6634441