גלידת רוגלך חדשה ברשת אייסברג
אומרים שבחורף אוכלים פחות גלידה. אז אומרים, רשת אייסברג מתחדשת בגלידה חדשה בטעם של אחד המאפים הכי אהובים בישראל, כולל רוגלך טריים שמפוררים לתוך גלידת שמנת. בשבילנו זאת יופי של סיבה לצריכה מוגברת של גלידה, ולא משנה באיזו עונה. להשיג בכל סניפי הרשת.
המסעדה האיטלקית חוגגת 12 עם מנות מיוחדות בתפריט, וביניהן קרפצ'ו מוסר ים עם שמן זית, לימון, תותים, בזיליקום ופניני בלסמי (49 שקלים); פילה לברק עם עגבניות, תפוחי אדמה וירקות צלויים בתנור אבן עם חמאה ויין לבן (123 שקלים); קפלה די פונגי - זוג פטריות פורטובלו צלויות במילוי ריקוטה ותבלינים על לחם קלוי וקונפי של שום (48 שקלים); וריזוטו שרימפס לימוני עם תרד, אפונה, חמאה ופרמזן (79 שקלים).
רוסטיקו. בזל 42, תל אביב. 03-6026969
מסעדת פורט 19 פותחת סניף חדש, תל אביב
אתמול נפתח סניף חדש למסעדת הנקניקיות וההמבורגרים פורט 19, ברחוב החשמונאים בתל אביב - אח לסניף הראשי ברחוב שלמה המלך. בתור מקום שמגיש את אחד מההמבורגרים הטובים בארץ - שווה לקחת לתשומת הלב.
פורט 19. החשמונאים 95, תל אביב. 050-8804608
הילה אלפרט מארחת את אבי בללי וגליה חי להופעה ואוכל באוזן בר, תל אביב
ביום שישי, 22.12, ב-13:00 מארחת הילה אלפרט את סולן להקת נקמת הטרקטור אבי בללי ואת המוזיקאית הקאמרית גליה חי לדיאלוג של סיפורים קצרים, שירים ומנגינות מדרך האוכל, הרעב והזיכרון. האירוע ייתן הצצה לחוכמת התבלינים ולסיר המבעבע של החברה הישראלית, לצד הסיפור שרקם ופרם את תבשיל חייה של אלפרט. בסיום יטעם הקהל מנה מעשיה ידיה, שתהיה קשורה למופע. מחיר כרטיס: 65-80 שקלים.
אוזן בר. קינג ג'ורג' 48, תל אביב
סניף חדש לרשת ופל בר בפסגת זאב, ירושלים
רשת ופל בר, שמונה כבר 19 סניפים, פותחת סניף חדש בקניון לב הפסגה בירושלים, שיגיש גם הוא את הקינוחים המושחתים של הרשת.
ופל בר. קניון לב הפסגה, שדרות משה דיין 106, פסגת זהב, ירושלים
עסקיות צהריים בתאילנדית בסמטת סיני, תל אביב
התאילנדית בסמטת הר סיני משיקה עסקיות צהריים חדשות, שיוגשו בין 12:00 ל-15:00, בשלוש דרגות מחיר. ב-59 שקלים - 4 שיפודים, 2 גולק ו-2 פינג, לצד פפאיה וסטיקי רייס; ב-69 שקלים - סלט פפאיה ובחירה מתוך מנות הנודל/ווק (עם אורז); ב-79 שקלים - ארוחת טעימות עם סלט לבחירה (נאם טוק בתוספת של 5 שקלים), טום קא לבחירה (שרימפס/עוף/ טבעוני), קארי או ווק וצלחת ירוקים. כל ארוחה תוגש עם תה חם או קר.
התאילנדית בסמטת הר סיני. הר סיני 1, תל אביב.
שירות משלוחים חדש לפיצה גראז', תל אביב
הפיצרייה החדשה פיצה גראז' בקניון TLV משיקה שירות משלוחים, שיפעל בכל תל אביב בימים א'-ה' בשעות 12:00-22:00 ובמוצאי שבת מחצי שעה לאחר צאת השבת ועד 23:00. עלות דמי המשלוח: 7 שקלים (חינם בהזמנות של מעל 100 שקלים).
פיצה גראז'. קניון TLV, קרליבך 6, תל אביב. 03-9305522
מסעדת אסיה מציעה תפריט ערב מוקדם חדש, שיוגש בימים א'-ה' בשעות 19:00-20:30 ויכלול קנקן תה לפתיחה, מרק זוגי, מנת פתיחה ומנה ראשונה לבחירה, מנה עיקרית ותוספת לבחירה, וגם אורז, צלחת ירוקים טריים וצנוניות מוחמצות. לצד האוכל יוגשו צ'ייסר סאקה ניגורי וקוקטיילים לבחירה מהתפריט במחיר מוזל של 22 שקלים. הארוחה מגיעה בשתי דרגות מחיר, 120 שקלים או 148 שקלים.
אסיה. נחמן 3, שוק הפשפשים, תל אביב יפו. 050-5427775
סניף תל אביבי ראשון לרשת נגיסה
רשת המסעדות האסייתיות נגיסה פותחת סניף חדש וכשר בתל אביב שבו יוגש, כמו בשאר הסניפים, תפריט החודש החדש של המסעדה. בין המנות בתפריט החדש: באן פרגית - שתי לחמניות מאודות במילוי פרגית צלויה עם איולי כוסברה וכרוב סיני, בליווי בטטה קריספי; פיש דיש - תחתיות כרוב סיני ממולאות בדניס בטמפורה מוקפץ עם פטריות שיטאקה, בעיטור איולי, צ'ילי-בזיליקום ונגיעות יוזו; סלט מיאזאקי - נתחי עוף/דג לבן, פרי עונתי, מלפפון, נענע, כוסברה, למון גראס, בצל סגול, צ'ילי, בצל מטוגן ובוטנים; וספייסי ביף - אטריות אורז, נתחי בקר, מיקס פטריות, בוטנים, בצל ירוק ונטיפי ביצה. הסניך ייפתח בעוד כשבועיים, אחרי תחילת 2018.
נגיסה. בני אפרים 280, תל אביב. 077-7000333
פסטיבל חורף זמן גליל מערבי
השנה יתקיים פסטיבל חורף זמן גליל מערבי בסוף השבוע שבין חג חנוכה לחג המולד (כלומר ממש עכשיו), בתאריכים 21-23.12 (חמישי-שישי-שבת). במסגרת הפסטיבל יתקיימו 30 אירועים לזוגות ולכל המשפחה, ביניהם סדנאות אוכל עם שפים, סדנאות אומנות ויצירה בבתי המלאכה של אומני הגליל, קונצרט משולב עם טיול, סיורים קולינריים, ערבי שירה וסיפורים, מופעים מוזיקליים, ארוחות חגיגיות, טיולי ג'יפים, סיורי כריסמס ועוד.
מסעדה יפהל'ה משנה כתובת ומתרחבת, ירושלים
מסעדה יפהל'ה בת ה-6 עוברת דירה לרחוב מעשה חושב. במיקום החדש תפעל גם קומה שנייה, שתתאים לאירועים של עד 150 אנשים, ובשעות הערב המסעדה תהפוך ממסעדה של אוכל ביתי לשיפודייה.
יפהל'ה. מעשה חושב 6, ירושלים
מסעדת הס 4 מתחילה לפעול גם בשעות הערב, תל אביב
אחרי שפעלה רק בשעות הצהריים, מסעדת הס 4 של השפית תמר כהן-צדק תיפתח גם בשעות הערב ותגיש את אותו תפריט איטלקי אישי של השפית. בין המנות: בודינו פרמג'אנו - סופלה גבינות אוורירי עם פטריות צלויות (42 שקלים); ניוקי א לה רומנה - ניוקי סולת ופרמזן ברוטב בשמל עשיר (48 שקלים); ריזוטו יער - שלושה סוגי פטריות עם פרמזן, חמאה ויין לבן (52 שקלים); לחי עגל ביין אדום, עם ערער ופירה (88 שקלים); לזניה ארטישוק ובשמל (73 שקלים); טליאטלה ראגו - שלושה סוגי בשרים בבישול ארוך ברוטב עגבניות טריות (66 שקלים); ולקינוח - טרטופו שוקולד (32 שקלים) וטירמיסו (42 שקלים).
הס 4. הס 4, תל אביב. 03-5551038