השף שגב משה פותח מסעדה כשרה בפתח תקווה
בפתח תקווה תיפתח מסעדה כשרה חדשה של השף שגב משה. המסעדה תהיה חלק מהמתחם הקולינרי החדש והכשר Shop Time, אשר צפוי לפתוח את שעריו בסוף 2018.
טייגר לילי חוגגת 5 שנים, תל אביב
מסעדת טייגר לילי ברמת החייל חוגגת 5 שנים, ולכבוד האירוע יוגשו בשני הסניפים בתאריכים 11-25 במרץ 5 מנות מיוחדות ו-5 צ'ייסרים מוזלים. המנות הן: יאם קוטייאו – סלט פרגית עם אטריות אורז דקיקות, כוסברה, בצל ירוק, נענע, נבטים וקריספי שאלוט ברוטב דגים, תמרינדי ואויסטרים (38 שקלים); יאם פלא מוק – קלמרי חלוט עם סלרי, בצל ירוק, שום, צ'ילי, רוטב דגים ומיץ לימון (40 שקלים); לאפ גאי – חזה עוף קצוץ עם בצל ירוק, כוסברה, בצל סגול, אורז קלוי, פלפל שאטה, רוטב דגים ומיץ לימון (42 שקלים); פלא יאנג – דג דניס שלם על הגריל ממולא בכפיר ליים, למון גראס וגלנגל, מוגש לצד סלט פפאיה עם אננס טרי, נבטים ובצלצלי שאלוט ברוטב צ'או צ'או (109 שקלים); נו מנאו - מדליוני פילה בקר על מצע של קריספי נודלס, בוק צ'וי, בצל ירוק ופטריות אנוקי (109 שקלים).
טייגר לילי. הברזל 32, רמת החייל; קלמן מגן 3, תל אביב. 1-700-70-70-97
יום הפנקייק הבינלאומי במסעדת גורדוס, חולון
המזללה החולונית הידועה במנותיה המושחתות והמוגזמות מציינת את יום הפנקייק הבינלאומי שחל ב-8 במרץ עם מנה אקסטרווגנטית במיוחד: פיצת פנקייק משפחתית (75 שקלים). בצק הפיצה יהיה למעשה פנקייק ענק, ואותו יפארו רוטב שוקולד חלב ותוספות רבות: שברי מרנג, מלטיזרס, בננות מקורמלות, מרשמלו חרוך וחלבה.
לכבוד יום העצמאות יתקיימו אחת לרבעון במסעדת הרברט סמואל ערבי קונספט בנושא יין. במסגרת אותן ארוחות יוגשו מנות מיוחדות של שף הרברט סמואל, השף מור כהן, לצד יינות ישראליים ייחודיים ואיכותיים מחבלי הארץ השונים. הערב שיחנוך את הסדרה הוא ערב נפלאות רמת הגולן והוא יחול ב-7 במרץ, עם מנות של בקר בשילוב תפוחים, אגסים ושזיפים ובליוויי היינות של יקב רמת הגולן.
הרברט סמואל. ריץ קרלטון, הרצליה
מסעדת חדר האוכל חוגגת עשור עם שף ותפריט חדשים, תל אביב
לאחר עשור של פעילות, מסעדת חדר האוכל מרעננת את התפריט. אל המסעדן והבעלים סטיבן לובל חבר השף גיא מלכה, שבנה תפריט חדש לגמרי. בין המנות: סרטי דלעת כבושה עם ויניגרט חמוץ מתוק, פיצוחים, זעתר טרי וריקוטה בהכנה ביתית (32 שקלים); תבשיל תרד גלילי עם שום, בצל, קרם פרש ופיתה סומאק (38 שקלים); כרוב "חמין" עם שמנת חמוצה וחזרת לבנה (42 שקלים); סלט עשבי גינה עם אגוזים, צימוקי שרי, יוגורט ווינגרט רימונים (36 שקלים); שישברק גבינות עם זוקיני צלוי, נענע יבשה ורוטב יוגורט חמצמץ (68 שקלים); ושווארמה פרגית עם קרם חצילים שחור, טחינה, עלים ובצל מוחמץ (76 שקלים).
חדר האוכל. שאול המלך 23, תל אביב. 03-6966188
יום האישה בקפה לואיז
לכבוד יום האישה יתקיימו בסניפי קפה לואיז הרצאות חינם בחמישי 8 במרץ ב-20:00. בנוסף, כל לקוחה שתגיע תקבל קינוח טפיוקה על חשבון הבית.
יום האישה במסעדת אוזריה, תל אביב
ב-6 במרץ יחגגו באוזריה את יום האישה בערב לנשים בלבד במסעדת הסופלקי הסמוכה, בעלות של 150 שקלים, שכל ההכנסות ממנו יועברו כתרומה לעמותת סלעית המסייעת לנשים במעגל הזנות. בתוכנית: מנות ספיישל פינגר פוד של אביבית פריאל; אופיר לאמי, שותפתה של אביבית, תופקד על האווירה והאירוח, מורן פז על עמדת הדי.ג'יי, ענת מאיר, הברומאסטרית של מבשלת קרלסברג IBBL, תלווה את הערב עם בירות ומעיין חי מיקב רקנאטי תמזוג יינות כמו יין הגרי דה מרסלן, בלנד 3 ומרלו רזרב.
נקסט דור סופלקי בר. זבולון 25, תל אביב (פינת רחוב מטלון). 058-5330988
רשת Wok A Way פותחת סניף ברמת גן
רשת המנות האסייתיות בהרכבה עצמית פותחת סניף באזור מתחם הבורסה ברמת גן, עם מנות נודלס שבהן בוחרים את כל המרכיבים לבד או לחלופין מנות מובנות מהתפריט, ממש כמו בשאר סניפי הרשת.
Wok A Way, תובל 20, מתחם הבורסה, רמת גן. *8022
תפריט חדש בבר המסעדה בלו הול מיוסיק, ירושלים
בר המסעדה בלו הול מיוסיק הכשר, שנחשב לוותיק ביותר בעיר הבירה, מתחדש בתפריט של השף אלכס פלטינסקי עם מנות כמו טרטר סלמון עטוף באבוקדו (54 שקלים); סביצ'ה דג ים על קרם חציל (49 שקלים); הנקניקים של הבלו הול (מנה זוגית 119 שקלים); ברוסקטת סלמון כבוש עם וודקה (49 שקלים); קרפצ'יו פילה בקר (49 שקלים); מרק היום (34 שקלים); קבב טלה בליווי סלט עגבניות וצ'פאטי (73 שקלים); שניצל ענק על פירה תפוח אדמה (58 שקלים); פרגית בסגנון קנטאקי (62 שקלים); פלטת בשרים זוגית בליווי ירקות צלויים (259 שקלים); ותבשיל בשר צלעות בקר בבישול איטי (88 שקלים).
בלו הול מיוסיק. יואל משה סלומון 12, כיכר המוזיקה, נחלת שבעה, ירושלים. 02-6256488
מסעדת זכאים הטבעונית הופכת לכשרה, תל אביב
ביום שני 5 במרץ ב-20:00 יתקיים במסעדת זכאים אירוע לכבוד הפיכתה לכשרה. במסגרת האירוע תתקיים הרצאה של אסא קיסר ויושקו מנות ספיישל חדשות, ביניהן: טורטייה סושי רול, המורכבת מאיולי אבוקדו, בטטה אפויה, פלפל קלוי, מלפפון, כוסברה ובצל ירוק, מגולגלים בתוך טורטיה דקיקה (42 שקלים); ניוקי תפוח אדמה ברוטב רוזה, עם עגבניות, שמנת סויה, יין לבן ושבבי אגוזי מלך (59 שקלים); ועוגת גבינה מגבינת קשיו, פירות יער עם תחתית של תמרים וגרעיני חמנייה (42 שקלים).
זכאים. סמטת בית השואבה 20, תל אביב. 03-6135060
סניף BBB החדש בירושלים מציע תפריט עסקיות חדש הכולל מנת פתיחה, שתייה ותוספת במחיר העיקרית. במנות הפתיחה: סלט אסייתי, סלט אישי, סלט בורגול ועדשים, חציל צלוי, מרק היום וסינייה. בעיקריות: ב-59 שקלים: B בורגר, צ'יקן בורגר, המבורגר ישראלי, עוף וירקות על הפלנצ'ה, סלט עוף מקסיקני, שניצל קלאסי, או כנפי BBB בציפוי פריך; ב-68 שקלים: BB בורגר, המבורגר טלה, חזה עוף צ'ימיצ'ורי, טבע בורגר, גארדן בורגר וסלט קיסר; ב-75 שקלים: המבורגר ליסבון, המבורגר אסאדו, פלאוון בורגר, המבורגר קצבים, כריך אנטרקוט, פרגית צ'יפוטלה, BBB בורגר. תוספות בצד: צ'יפס, טבעות בצל, תפוח אדמה מדורה באיולי וחרדל, פירה, הום פרייז, שעועית ירוקה עדינה, סלט אישיאו ואורז.
BBB ירושלים. הלל 35, ירושלים. 02-6744479
עסקית צהריים חדשה בקפה 65, תל אביב
בקומת הכניסה של מלון 65 החדש בשדרות רוטשילד מתחילים להגיש עסקית צהריים חדשה בימים א'-ה' בשעות 13:00-16:00. במסגרת הארוחה תקבלו במחיר המנה העיקרית גם מנה ראשונה לבחירה ושתייה קלה/חמה. בין המנות העקריות: מלנזנה - חצילים קלויים, מוצרלה, פטריות ורוטב עגבניות (58 שקלים); טורטליני סלק וגבינות ברוטב שמנת, גבינה כחולה ואגסים ביין (65 שקלים); פסטה פפרדלה עם עגבניות שרי, זיתי קלמטה, ארטישוק א-לה רומנה ואבקת תרד (62 שקלים); המבורגר 65 - מוסר טרי, איולי יוזו, חסה, בצל מוחמץ וצ'יפס (68 שקלים); ופילה סלמון צלוי עם ירקות שורש, חמאת עגבניות ופירה (88 שקלים).
קפה 65. שדרות רוטשילד 65, תל אביב. 03-7677675