בתקופה האחרונה השם של אסם מוזכר בעיקר סביב העלאת המחירים של החברה הענקית שהובילה לזעם ציבורי לא קטן. במקביל, בחרו כאן להשיק מוצרים חדשים, אולי כדי להסיט מעט מהאש הצרכנית לכיוון נשנושים? ייתכן. כך או כך, פעם בכמה זמן משיקים באסם אקספרימנטים חדשים סביב הבמבה האהובה - והטעם החדש הוא במבה אינסייד אאוט, נוגט בחוץ ובוטנים בפנים.

להגיד את האמת, יש טעמים שהיו מסעירים אותנו בהרבה (צפו בסרטון הטעימה וגלו מה הם. וגם ספרו לנו אילו טעמים אתם הייתם רוצים שיהנדסו לנו בעתיד). ועדיין, יש משהו מעניין בהפיכת היוצרות של הטעם החדש. מדובר באחד החטיפים הכי פופולריים בארץ, אם לא הפופולרי שבהם, אז ברור שננסה ונטעם.

נתחיל מכך שבדומה לבמבה נוגט המקורית, גם הבמבה ההפוכה טעימה, אם כי המילוי קמצני להחריד: רק בצד אחד של הבמבה אפשר לראות ניצוץ של מילוי. אנחנו ממש לא מבינים למה זה צריך להיות ככה. מה, לא מגיע לנו ליהנות קצת מהקרם שהשקעתם בו אסם? האם זוהי לא מטרת כל החוויה בניגוד לבמבה קלאסית שהיא יבשה מיסודה?

כשכבר קיבלנו קצת קרם בבמבה אפשר לסכם את החוויה כחמודה מאוד. יש משהו בבמבה ההפוכה שמזכיר דגני בוקר כריות רק בגרסה מעט רכה יותר. והיא לא שונה בהרבה מבמבה נוגט מוכרת. כך שלא מדובר בחטיף פורץ דרך או חדשני במיוחד. חביב וטעים למדי ולא יותר מזה.

 

במבה אינסייד אאוט  (צילום: ריטה גולדשטיין, mako אוכל)
במבה אינסייד אאוט |צילום: ריטה גולדשטיין, mako אוכל