ארוחת בוקר חדשה ב-L28, תל אביב

בימים ראשון עד חמישי בשעות 8:00-11:00 תוגש ארוחת בוקר חדשה במסעדת L28. בתפריט: טוסט לחם מחמצת עם מוצרלה, בולגרית, מלח מעושן, מטבוחה וחמוצים (44 שקלים); בייגל ירושלמי בהכנה ביתית עם ביצה רכה, סלמון כבוש ומעושן, אבוקדו וגבינת שמנת (54 שקלים); וגרנולה בננה וחלבה עם יוגורט עיזים, סילאן, שוקולד מריר 70% ופירות יבשים (30 שקלים).

L28. לילינבלום 28, תל אביב. 03-9003560

בראנץ' אסייתי חדש בניטן תאי, תל אביב

שף שחף שבתאי חבר לקונדיטור עופר בן נתן ויחד הם יצרו ארוחת בראנץ' חדשה שמשלבת טעמים אסייתיים ואירופיים עם מגוון מוצרי מאפה שמכינים במקום. הבראנץ' כולל מנות פתיחה למרכז השולחן כמו בריוש זיתים, חלה של שבת, לחמניית בצל שחורה ובורקס שלוש גבינות; בין העיקריות: ביצים ישראליות - מקושקשת עם כמהין, אבוקדו, מלפפון חמוץ וקרם פרש; Good Morning Vietnam – שרימפס על אספרגוס עם ביצה רכה, חלה, כרישה ונענע; וביצים עלומות עם הולנדז, מיסו כמהין, בצל ירוק ובריוש. הבראנץ' מוגש בימים שישי ושבת בשעות 9:00-15:00 ומחירו 90 שקלים לסועד.

ניטן תאי. הארבעה 21, תל אביב. 077-9977066

בראנץ' ניטן תאי  (צילום: דרור עינב, יחסי ציבור)
וגם בראנץ' חדש. ניטן תאי|צילום: דרור עינב, יחסי ציבור

תפריט קינוחים חדש בסזאר, רחובות

הבראסרי סזאר מציע תפריט קינוחים חדש עם אפשרויות כמו טארט קובני עם חמאת קקאו, שוקולד לבן ופירות יער (41 שקלים); ברולה סמי פרדו בציפוי קדאיף עם פירות העונה (41 שקלים); מוס שוקולד עם בצק פריך, קצפת ורוטב קקאו ורום (43 שקלים); ופבלובה עם סורבה קוקוס, שברי אננס ופטל, קוביות מנגו ורוטב פסיפלורה (43 שקלים).

סזאר. פקריס 3, פארק המדע, רחובות. 08-9465444

יום הקרואסון בגוטל'ה, אבן יהודה

בשבוע הבא מרביעי ועד שבת יחגגו בגוטל'ה את יום הקרואסון הצרפתי. האירועים יצויינו עם מבחר קרואסונים במילויים שונים כמו פיסטוק, קרם פטיסייר ותותים, אנטיפסטי עם בטטה, זוקיני ופלפלים, פטריות יער ושמנת ותרד ופרמזן (16-42 שקלים למנה).

גוטל'ה. המייסדים 54, אבן יהודה. 077-4320697

נומילי קרואסונים  (צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור)
יום הקרואסון בדרך. נומילי|צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור

יום הקרואסון ברשת נומילי פטיסרי

ברשת יחגגו בשבוע הבא מרביעי ועד שבת את יום הקרואסון עם קרואסון חמאה קלאסי (13 שקלים), קרואסון שוקולד (14 שקלים), גליל קרואסון ממולא בקרמל ואגוזי לוז (15 שקלים), מניפת קרואסון עם פטיסייר ותותים טריים (15 שקלים), קרואסון רשת עם קרם שקדים, פיסטוק ודובדבני אמרנה (15 שקלים) ומערבולת פטיסייר עם דובדבן חמוץ (15 שקלים).

נומילי פטיסרי. סוקולוב 3 פינת ויצמן, כפר סבא. 09-7662616; הבנים 14, הוד השרון. 09-7441920; התדהר 15, מגדל אליהו יצחקי, רעננה. 09-8668040

יום הקרואסון בניטן תאי, תל אביב

גם בניטאן תאי יחגגו את יום הקרואסון ב-30 בחודש - עם קינוח של קרואסון בננה לוטי עם נוטלה, בננות מקורמלות וחלב מרוכז. מנה זו מוגשת מדי ערב בניטן תאי ברלין, ולרגל יום הקרואסון מגיעה לביקור בארץ.

ניטן תאי. הארבעה 21, תל אביב. 077-9977066

תפריט עסקיות חדש ב-Mad Kitchen-Bar, נהריה

במסעדה מציעים עסקית צהריים חדשה בין השעות 12:00 ל-17:00. העסקיות כוללות מנה ראשונה, עיקרית ושתייה קלה לבחירה. בין העיקריות: מוסקה, סופלקי פרגית, ניוקי בעבודת יד ופפרדלה עם בשר שפונדרה בבישול ארוך. בנוסף, בשעות 17:00-19:00 מציעים במקום מבצעים של 1+1 על קוקטיילים ובירות.

מד קיצ'ן בר. ויצמן 65, נהריה. ‏04-6653535‏

חליטות חדשות ברשת קפה לואיז

הרשת מציעה חליטות חדשות, ביניהן תה כורכום והדרים ותה צ'אי מנאלי עם תה שחור, קינמון, זנגביל, הל וציפורן (16 שקלים לחליטה).

לפרטים

מסיבת תה מייקס פלייס  (צילום: דן לב, יחסי ציבור)
חוגגים במייקס פלייס, סופרבול|צילום: דן לב, יחסי ציבור

הקרנת הסופרבול ברשת מייקס פלייס

בסניפי הרשת מציעים הקרנה של הסופרבול המלווה בהרבה מאוד אוכל. בתפריט: המבורגר ביג מייק 400 גרם עם תוספות לבחירה וצ'יפס דלעת (89 שקלים); המבורגר מסיבת התה של אליס - המבורגר קלאסי עם טבעות בצל, פטריות צלויות, רוטב איולי כמהין, חסה, עגבנייה ומלפפון חמוץ (76 שקלים); וסמאש בורגר חריף - המבורגר משוטח בכיסוי שתי נקניקיות חריפות, בצל מטוגן, רוטב איולי צ'יפוטלה, חסה, עגבנייה ומלפפון חמוץ, על ג'בטה קלויה (89 שקלים).

לפרטים

תפריט חדש ביולה בר, עפולה

שף מאור אופק מציע תפריט אוכל חדש ביולה בר. התפריט יושק ב-30 בחודש ויוצע במבצע של 30 אחוזי הנחה מהשעה 20:30. בין המנות: קרואסון במילוי אסאדו, עוף בקארי וקרפצ'יו קלאסי.

יולה בר. החשמל 3, עפולה

מתחם כלבים חדש בסניף קפה גרג בדיזנגוף סנטר, תל אביב

השבוע ייפתח מתחם חדש לכלבים בסניף קפה גרג בדיזנגוף סנטר. במתחם יוצעו מתקני אוכל ומים, פינת משחקים וקיר מידע לדוג ווקרים, הודעות זיווג, אימוץ כלבים ובייביסיטר לחיות.

לפרטים

תפריט חורף ביתא קפה  (צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור)
תפריט חורף חדש. ביתא קפה|צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור

תפריט חורף בביתא קפה

שפית איילת לטוביץ מציעה תפריט חדש בביתא קפה. בין המנות: אסאדו מבושל בתפוזים ושום בלחמנייה מתקתקה עם מיונז ווסאבי, לצד תפוחי אדמה דרוסים (78 שקלים); כריך סרדינים חם עם מיונז לימונים כבושים, פסטו פטרוזיליה ועגבנייה (54 שקלים); פילה סלמון בחרדל ודבש על תבשיל כרוב אדום ותפוחי אדמה (98 שקלים); ופסטה קצרה עם נקניקיות עגל וכבש ואפונה בשמן זית ולימון (66 שקלים).

לפרטים

סניף חדש לבייקרי בעזריאלי שרונה, תל אביב

בית הקפה והמאפה מבית קבוצת R2M יפתח סניף חדש במתחם העבודה המשותף LABS בבניין עזריאלי שרונה. הסניף יהיה זמין לכלל עובדי המקום ויציע לחמים, עוגות, מאפים וקינוחים של הבייקרי, מ-8 בבוקר ועד 8 בערב.

LABS. דרך בגין 121, תל אביב

ערבי הרצאות במרכז המבקרים של יקב בנימינה, בנימינה

מ-6 בפברואר ייערכו במרכז המבקרים ביקבי בנימינה ערבי הרצאת אורח. בערב הראשון יגיעו להרצות המנטור העסקי טל שמשון והשחקן והאומן ליאור כלפון. מחיר לאדם: 75 שקלים כולל כוס יין.

לפרטים והרשמה

סדנת ליקוט נדב מלין  (צילום: תומר פולטין , יחסי ציבור)
לומדים ללקט ומבשלים. סיורים חדשים של נדב מלין|צילום: תומר פולטין , יחסי ציבור

סדרת סיורי ליקוט של אביבית ג'וטי ברקוביץ והשף נדב מלין

מדי חודש יציעו אביבית ג'וטי ברקוביץ והשף נדב מלין מקייטרינג לואיזה סיור ליקוט של צמחי בר ופטריות לצד סדנת בישול שמלמדת איך להשתמש בהם. בסיום הסיור תוגש ארוחה שכוללת מנות כמו פאייה פטריות בר, קרפצ'יו של קולרבי וסלק צלויים על פחמים עם חרדל בר ותפוחי אדמה באטר על הפלאנצ'ה עם כף אווז. הסיורים יתקיימו בתאריכים 2 בפברואר, 2 במרץ ו-6 באפריל, ומחיר סיור וארוחה - 270 שקלים.

לפרטים והרשמה

חגיגת בשר ויין במכוורת פורת, מושב עין יהב

ביום חמישי 31 בחודש בשש בערב תיערך ארוחת בשר ויין מבית תומר צוק מחוות צוק המעדנייה, יקב ווינשטיין ויקב הרי גליל. האירוע יתקיים בגן הפסלים של צ'צ'ה שבמכוורת פורת במושב עין יהב ויכלול גם הופעה של מיקריץ. מחיר ההשתתפות לאדם - 200 שקלים.

לפרטים: 058-5666032

תפריט חורף חדש ברשת בתי הקפה ביגה

רשת ביגה מציעה תפריט חורף ובו מנות כמו פילה סלמון ברוטב סויה ותפוזים עם תערובת פטריות צלויות, שום ותרד (89 שקלים); מלנזנה - שכבות חציל קלוי ורוטב עגבניות עם פרמזן (39 שקלים); לחמניות באן במילוי פילה דג צלוי עם חסה, צנונית, מלפפון ירוק, בוטנים ובצל ירוק קצוץ (59 שקלים); ופנקייקים עם בננה, קרמל מלוח, גלידת וניל ולוטוס (42 שקלים).

לפרטים

ביגה פנקייקים  (צילום: גליה אבירם, יחסי ציבור)
מתחדשים. ביגה|צילום: גליה אבירם, יחסי ציבור

הטבה לחברי מועדון מוזס, רשת מוזס

רשת ההמבורגרים מציעה לחברי מועדון "הוועד של מוזס" בימי שני 50 אחוזי הנחה על ההמבורגרים, המנות העיקריות והסלטים.

לפרטים

תפריט חדש בכינור בכיכר, ירושלים

המסעדה מציעה תפריט חדשף עם מנות וביניהן קרוקט סיסקה טלה (47 שקלים), קרפצ'יו בקר (55 שקלים), ספייר ריבס טלה (69 שקלים), שוק טלה מפורק (125 שקלים), ריזוטו ירקות ירוקים (69 שקלים) וברווז צלוי על קרם בטטה (110 שקלים).

כינור בכיכר. מעבר בין הכנסת 8, ירושלים. 02-9944902

סניף חדש לרשת lager & ale, הרצליה

הרשת פתחה סניף חדש בהרצליה ולרגל המאורע מציעה בירה חופשית ממבחר של 15 בירות, בתאריכים 27 בינואר עד 2 בפברואר בשעות 16:00-17:00 ו-20:00-21:00.

לפרטים

צהריים טאיה  (צילום: גליה אבירם, יחסי ציבור)
עסקיות חדשות. טאיה|צילום: גליה אבירם, יחסי ציבור

עסקיות צהריים חדשות בטאיה, קדימה

המסעדה מציעה ארוחת צהריים עסקית חדשה, שתוגש בימות השבוע בשעות 12:00-17:00 ותכלול מנה ראשונה, עיקרית ושתייה במחיר המנה העיקרית. בין המנות: סלט פפאיה עם עגבניות שרי, בצל, שום, בוטנים, כוסברה, צ'ילי ורוטב ליים; כנפי עוף ברוטב דבש דקלים, ליים וצ'ילי; לוק לאק - קוביות פילה בקר במרינדת סויה וג'ינג'ר; ופיסטוק נודלס - אטריות ביצים מוקפצות בווק עם פלפל אדום, קישואים, טופו, חלב קוקוס, בצל ירוק, כוסברה, פיסטוק, למון גראס וצ'ילי. ניתן גם להמיר את המנה העיקרית בעסקית בשני רולים מתפריט הסושי של המסעדה.

טאיה. האופה 1, קדימה. 09-7728878