רק לאחרונה סיפרנו לכם על המסעדה החדשה של ליאור אוחיון, סר עבדול ביפו, והנה התבשרנו שגם החברה הטובה מ"מאסטר שף" גל קספרס פתחה מקום חדש משלה. אבל בניגוד לאוחיון, שמייעצת למסעדה רחבת ידיים ומגישה שם תפריט מלא, קספרס הולכת בקטן ופותחת פופ אפ למשך תקופת חנוכה בלבד, בתוך קניון עזריאלי בתל אביב.

הפופ אפ של קספרס נקרא אמארנה & sauter, ובהתאם לרוח התקופה מתמקד בספינג' - הסופגנייה המרוקאית המפתה שכשהיא טרייה וחמימה קשה למצוא לה מתחרות, גם בין הסופגניות המפונפנות ביותר שמציעים היום תחת כל עץ רענן.

>> מתכונים לסופגניות

אבל קספרס לא מגישה את הספינג'ים שלה סתם כך אלא דואגת להם לתוספות מסוגננות וטעימות, ובין היתר תמצאו אצלה ספינג' עם אמרנה, ספינג' מלבי, ספינג' עם תוספת שוקולד ואגוזי לוז, וספינג' הדרים וגבינה (קינוח יעלה כאן 19 שקלים). בנוסף היא מציעה בדוכן את הסופגניות האיטלקיות המפתות שהכינה בתוכנית, הזפולס - מיני ספינג' שנמכרות כמו שהן, ללא תוספות, בתוך קונוס עם אבקת סוכר.

אז איך הספינג' של גל ואיזו תוספת היא השווה ביותר? ריטה גולדשטיין וצוות "חי בלילה" יצאו לטעום.

אמארנה & sauter. קניון עזריאלי, תל אביב