מסעדת סילו נחשבת לאטרקציה מרכזית בחולון, אבל גם מחוצה לה יש לה קהל לא קטן, שבוודאי ישמח לשמוע שהיא מתחדשת באח קטן - בר אוכל איטלקי בשם פרימו בר. קבוצה נוספת שתשמח לשמע החדשות האלה היא הקהל של השף בנצי ארבל - השף של המסעדות כפרה מיו (חפשו אותה ברשימת הפסטות הטובות בישראל) וקלבריה המקסימה והמשתלמת בתל אביב.

מנגולד ממולא. פרימו בר (צילום: אמיר מנחם, יחסי ציבור)
מנגולד ממולא. פרימו בר|צילום: אמיר מנחם, יחסי ציבור
טרטר בקר וחלמון כבוש. פרימו בר (צילום: אמיר מנחם, יחסי ציבור)
טרטר בקר וחלמון כבוש|צילום: אמיר מנחם, יחסי ציבור
שף אופיר וידבסקי (צילום: אמיר מנחם, יחסי ציבור)
שף אופיר וידבסקי|צילום: אמיר מנחם, יחסי ציבור

בבר האוכל החדש משתף ארבל פעולה עם המסעדן ברנרדו בלחוביץ מסילו וקפה גן סיפור, אבל השף שיוביל את המסעדה בפועל הוא אופיר וידבסקי (לשעבר סבסטיאן, סיטרה, רושפלד ועוד), שגם ניהל קבוצת מסעדות באירופה.

במרכז החלל היפהפה של פרימו, בעיצובה של שני רינג, יוצב טאבון איטלקי ורוד, ולצד האלכוהול הדגש בתפריט יהיה על תוצרת חקלאית מקומית טרייה אך גם על חומרי גלם שמגיעים מאיטליה. בין המנות: מנגולד בטאבון במילוי גבינות עם ציר תרד ופרמזן; קלמרי בגריל פחמים עם ארטישוק ירושלמי קונפי וסלסה ורדה; טרטר פילה בקר עם זיתים מסיציליה וחלמון פריך; פיצה לימונה עם בשמל, ארטישוק א לה רומנה, רוקולה ופרמזן; וקינוח פודינג איטלקי בשם בודינו. 

קינוח בודינו (צילום: אמיר מנחם, יחסי ציבור)
קינוח בודינו. פרימו בר|צילום: אמיר מנחם, יחסי ציבור

Primo By Silo. שדרות ירושלים 216, חולון, 03-5565955. לא כשר