קפה רומנו - בית קפה חדש לאייל שני, תל אביב
השף אייל שני לא עוצר, ועכשיו, אחרי שלל מסעדות ומיזמים קולינריים ברחבי הארץ, הוא פתח בית קפה חדש בפארק המסילה בתל אביב. המקום יפעל מדי יום בשעות 07:30-18:00, ויציע מבחר מאפים מתוקים ומלוחים שנעשים במקום ומתחלפים מדי יום: פלוטים עם מילויים כמו גבינת קומטה או עוף צלוי עם ירוקים או בייגלים; מבחר עוגיות; ומאפים מתוקים כמו קווין אמאן עם ניחוחות מרווה.

קפה רומנו. פארק המסילה, תל אביב

מסעדת נג'מה, מסעדה חדשה בחיפה
שף אסיל שריף מוביל את מסעדת נג'מה החדשה בחיפה. במקום מציעים מנות כמו שישברק במילוי תרד ערבי, גרגרי חומוס, עגבניות צלויות, כמון ויוגורט בהרט (82 שקלים), טונה נייה - טרטר טונה קצוץ על הסכין עם סלט עדשים שחורות, גרגרי חומוס, טוויל שומשום וקציפת לבנה (63 שקלים) ופילה לוקוס עם טביחה עגבניות בבישול ארוך, בצל ירוק, טחינה ירוקה ותבשיל חובזה או עולש (152 שקלים).

נג'מה. העלייה השנייה 96, חיפה. 04-111105

נג'מה מסעדה שושברק  (צילום: אנטולי מיכאלו,  יח
שישברק בנג'מה. חדשה בחיפה|צילום: אנטולי מיכאלו, יח"צ

וילה מארה TLV, מסעדה חדשה בתל אביב
מסעדה וילה מארה נפתחה לפעילות החודש ברצועת החוף התל אביבית. בין המנות: שרימפסבורגר - המבורגר עם ג'מבו שרימפס וגבינה כחולה (99 שקלים), אוכף טלה עם תפוחי אדמה מדורה (119 שקלים), מרק בויאבז ופירות ים עם קרם פרש ולקינוח טארט פטל אדום.

Villa Mare Tlv. הרברט סמואל 88, תל אביב. 074-7725322 

מתוקים חדשים בנפוליאון, ירושלים
הפטיסרי הכשר נפוליאון במרכז ירושלים מתחדש עם מתוקים כמו בריוש עם שוקולד, פונדו גבינות ושוקולד, עוגת גבינה וקינוח סנט הונורה אישי.

נפוליאון. יואל משה סלומון 10, מתחם כיכר המוזיקה, נחלת שבעה, ירושלים. 073-3869294

כריך דיאלנה  (צילום: נועם פריסמן,  יח
תפריט לילה חדש. דיאלנה|צילום: נועם פריסמן, יח"צ

תפריט לילה חדש בדיאלנה, ירושלים
בדיאלנה מציעים תפריט לילה חדש עם מנות כמו סיגר חלקי פנים וצ'ארמלה; מרגז וסלט עגבניות חריף; ושקדי עגל חריפים בפרנה.

דיאלנה. שוק מחנה יהודה, רחוב אגריפס 127, ירושלים. 050-9888127

סניפים חדשים של לג'נדה
רשת הגלידריות פותחת סניפים חדשים במתחמי סינמה סיטי ויס פלאנט בראשון לציון; ישפרו פלאנט באר שבע; יס פלאנט לב המפרץ; ויס פלאנט זכרון יעקב. בין הטעמים שיוצעו במקום: בואנו ביאנקו, קרם עוגיות, קרמל מלוח ושוקולד בלגי.

לפרטים

גלידת פופקורן מתוק. לג'נדה (צילום: יערה גדרון,  יח
סניפים חדשים. לג'נדה|צילום: יערה גדרון, יח"צ


כוס חדשה ברי בר
רשת המשקאות מציעה כוס חדשה ואקולוגית, עשויה נייר. הכוס מבודדת ושומרת על טמפרטורת המשקה, כפי שהיה בעבר, אך היא מיוצרת ממקורות מתחדשים. גם הקש הוחלף בקש פחות מזהם. כמו כן מציעים פה כוס רב פעמית שומרת קור, המקנה הנחה של 10% בכל מילוי חוזר. 

לפרטים

סניף חדש לשמו במתחם G, תל אביב
רשת שמו פתחה סניף חדש במתחם ג'י בכוכב הצפון בתל אביב. בנוסף למאפים ולקינוחים מציעים פה גם תפריט משקאות חמים וקלים ובהמשך ניתן יהיה לשבת במקום.

קונדיטוריית שמו – כוכב הצפון. מתחם G, מאיר יערי 19, תל אביב

שמו כוכב הצפון (צילום: רוני כהן ,  יח
סניף חדש למיקי שמו|צילום: רוני כהן , יח"צ


סיורים קולינריים עם מאיר אדוני ואביב משה
סן פלגרינו מציעים סיורים קולינריים עם השפים אביב משה ומאיר אדוני. הסיורים יעברו בין מבחר מסעדות מובילות בעיר תל אביב ובכל סיור יוצעו גם 2 כוסות יין של יקבי ברקן, קפה ומשקאות סן פלגרינו. בין התחנות בסיורים: שילה, ג'ורג' וג'ון, פופינה, פרונטו ועוד.

לפרטים

משקאות קיץ ב-T LAB, תל אביב
חנות התה מציעה משקאות קיץ חדשים מבוססי תה כמו תה אפרסק, מרווה, אננס ולימון; תה ירוק, נענע ולימון; חליטת היביסקוס, לבנדר, דבש ולימון; ותה ירוק, לואיזה, אוכמניות, ליצ׳י ולימון. 

לפרטים

טי לאב קיץ  (צילום: אפרת אשל,  יח
משקאות תה קיציים בטי לאב|צילום: אפרת אשל, יח"צ

חלאתי, מסעדה חדשה בשוק מחנה יהודה, ירושלים
מסעדונת חדשה בשם חלאתי נפתחה בשוק מחנה יהודה על ידי בני הזוג אמרי משה ותאיר גרתי. במקום מציעים מנות כמו קרואסון אסאדו מפורק עם ריבת בצל וצ'ימיצ'ורי; חלה במילוי שניצל, חציל ומטבוחה; צ'יפס רגיל וצ'יפס בטטה ועוד.

חלאתי. האגוז 9, ירושלים 

חלאתי קרואסון אסאדו  (צילום: דוד מויאל,  יח
קרואסון אסאדו בחלאתי, הירושלמית החדשה|צילום: דוד מויאל, יח"צ

סניף חדש לגלידריית אוטלו, תל אביב
סניף חדש לגלידריית אוטלו נפתח בקניון רמת אביב. עם טעמים כמו פיסטוק; ג'נדויה אוטלו עם קרם אגוזי לוז ושברי שוקולד פיסטוק; בלונדי פרעצל; ובוטנים מלוחים ושוקולד. במקום ניצבים גם 3 ברזי שוקולד חם הנמזג לתוך הגביעים, קיר מפל שוקולד, ואף ויטרינת שוקולד. 

אוטלו. קניון רמת אביב, איינשטיין 40, תל אביב. 03-6584343

קרטיבים חדשים בפאלטאס לחודש הגאווה
מותג פאלטאס משיק קרטיבים טבעיים במהדורת צבעי דגל הגאווה, במחיר מבצע של 90 שקלים למארז.

לפרטים

סופי שבוע קולינריים במלון בת שבע, ירושלים
החל מסוף חודש מאי יציעו במלון בת שבע בירושלים סופי שבוע קולינריים עם ארוחות ערב שיוגשו בימים חמישי-שבת, ובהן מנות כמו אנטיפסטי מחנה יהודה; ניוקי פטריות כמהין וארטישוק ירושלמי; אבאס דולסי אגרי - שעועית טורקית צרובה בשמן זית עם גזרים צבעוניים; קוסקוס עם ירקות; קציצות ירק בוכריות ועוד.

 מלון בת שבע. קינג ג'ורג' 42, ירושלים. 6367* 

מנות חדשות בתמול שלשום, ירושלים
מסעדת תמול שלשום נפתחה מחדש עם מבחר מנות חדשות כמו פוקצ'ה שמן זית ומלח אטלנטי עם עלי תימין ומטבלים; פיצה מרגריטה מתנור אבן ברוטב עגבניות ומוצרלה; שקשוקה איטלקית עם קרעי מוצרלה ופסטו; ניוקי סלק בעבודת יד ממולא גבינות ופיסטוקים ברוטב שמנת, פרמזן ועלי תרד; ופורל שלם בתנור עם ירקות בשמן זית.  

לפרטים

מסיבה בלבן - יקב הרי גליל
ביום שישי, ה-4.6, בשעות 11:00-15:00, תיערך ביקב הרי גליל שבקיבוץ יראון מסיבת ריקודים פרועה, במהלכה DJ אבי מיכאלי ינגן, השף אלמוג סבג יכין מנות אביביות והמשתתפים יהנו ממבחר יינות היקב, לבנים ורוזה, ללא הגבלה. בין היינות יושק גם יין גליל אלון לבן 2020, בלנד לבן גלילי המופק מענבי ויונייה, סוביניון בלאן ושרדונה. בנוסף יערכו סיורים בכרמים על גבי משאית, ובמקום יהיו גם דוכני גבינות ופרחים (בתשלום). המשתתפים מוזמנים לבוא לבושים בלבן. 

יקב הרי גליל, מרכז המבקרים, קיבוץ יראון. כרטיסים בהרשמה מראש בלבד או בטלפון 04-6868748