המבורגרים, בירה וצ'יפס ללא תחתית במסעדת אנגוס, תל אביב
הסניף התל אביבי של מסעדת אנגוס יוצא במבצע חדש בימי ראשון בשעות הערב: ארוחת המבורגרים ללא תחתית ב-120 שקלים, שכוללת המבורגר אנגוס קלאסי ללא תחתית, בירה מהחבית ללא תחתית והר של צ'יפס.
אנגוס. הארבעה 20, תל אביב. 03-7715733
מנות חדשות במסעדת פומו, תל אביב
המסעדה האיטלקית פומו מרעננת את התפריט במנות חדשות, ביניהן: סלט שרימפס, כרובית, בצאלי שאלוט, קרעי פוקצ'ה וגבינת צאן (62 שקלים); פטוצ'יני ארטישוק, שמן זית, שום, לימון, אפונה וגבינת צאן (68 שקלים); ופיצה סלסיצ'ה - עגבניות, מוצרלה, צ'וריסו, פפרוני וצ'ילי (64 שקלים).
פומו. הברזל 11, רמת החייל, תל אביב. 03-9225320
שייקים חדשים בגלידריית הגלידה, רמת ישי
בגלידריית הגלידה אפשר לכבוד הקיץ להכין שייקים מכל טעמי הגלידה שלהם, יחד עם יותר מ-40 תוספות שונות, במחיר 25 שקלים. השייקים כוללים גם את טעמי הקיץ המיוחדים כמו תאנים בשמנת ואגוזי מלך; קומפוט קיצי; בלונדי - שוקולד לבן מקורמל; וקסיס בציפוי שוקולד לבן.
AGLIDA. אזור התעשייה רמת ישי. 04-8717179
שירות משלוחים חדש מאושימרקט, כפר סבא
השוק הקולינרי אושימרקט משיק שירות משלוחים חדש, שמאפשר להזמין במשלוח אחד מכל מסעדות המתחם.
שבוע סיציליה במתחם גרינברג, תל אביב
מתחם גרינברג בצפון תל אביב יחגוג ב-19-23 בחודש את שבוע סיציליה. בגרינברג ביסטרו יגישו מנות כמו פונגי קפונטה - כיסוני פסטה במילוי תבשיל ירקות סיציליאני (68 שקלים); וקרלמה שרימפס - סוכריות פסטה במילוי שרימפס ברוטב קרם פיסטוקים (92 שקלים). ב-PIZZA יגישו פיצות מיוחדות כמו פיצה סרדלה - רוטב עגבניות, סרדינים, בצל לבן, צלפים, פטרוזיליה וצ'ילי (72 שקלים); ופיצה פריטו - פיצה מטוגנת עם רוטב עגבניות, שום, מוצרלה טרייה ובזיליקום (58 שקלים).בג'לטרייה יוגשו קינוחים מיוחדים.
מתחם גרינברג. אורי צבי גרינברג 25, אזורי ח"ן, תל אביב
פופ אפ קר בהלנה בנמל, קיסריה
השף עמוס שיאון משיק לכבוד הקיץ ספיישלים של מנות נאות וקרות כמו טרטר של אלבקור עם דובדבנים, כוסברה, שום וליים; קרפצ'ו אבטיח ומעליו טרטר טונה, בצל סגול ואורז בר; טרטר סקלופ טרי עם ענבים, פיסטוקים ושמן זרעי דלעת; קלמרי טריים כבושים על סלט פפאיה חריף ובוטנים; ואויסטרים ברוטב אננס וחומץ שרי. כל המנות במחירים שבין 48 ל-68 שקלים.
הלנה בנמל. נמל קיסריה. 04-6101018
השפית נירו קורן מתארחת ברינו מילאנו, עפולה
ביום חמישי 16 בחודש תתארח השפית נירו קורן לערב אחד במסעדת רינו מילאנו, מ-19:00. קורן תבשל לצד השף ליאור בר תפריט ספיישלים כשר עם מנות כמו סביצ'ה טונה אדומה עם פירות טרופים על פאף אורז ואיולי לימון כבוש; עלי אנדיב עם תאנים טריות, דפי סלק, שקדים קלויים, קממבר אגוזים, ארטישוק ירושלמי קונפי וויניגרט מייפל; ופילה מוסר אפוי עם חציל שרוף בגריל עם יוגורט עיזים, זעתר, סומאק וצנוברים.
רינו מילאנו. עפולה. 1-700-505-504
שירות משלוחים במסעדת פלורנטין האוס, תל אביב
המסעדה האסייתית פלורנטין האוס משיקה שירות משלוחים חדש דרכו אפשר להזמין הביתה את כל מנות התפריט. לכבוד ההשקה של השירות, כל מי שיזמין בסכום שעולה על 300 שקלים יקבל בקבוק סאקה.
הסושיה ובוזה חוגגים ערב של דו קיום, מעלות תרשיחא
סניפי הסושיה וגלידריית בוזה חוגגים ערב של דו קיום, היום, 9 בחודש, בשעות 19:00-23:00 במסיבת קיץ משותפת של שני העסקים, ששייכים גם ליהודים וגם לערבים. בתוכנית: הפתעות שונות לכל המשפחה.
הסושיה ובוזה. מעלה המסגד 1, מעלות תרשיחא
תפריט קיץ חדש ברשת קפה לואיז
רשת קפה לואיז מחדשת את התפריט עם מנות קיציות וקלילות כמו bowl – כרוב לבן ואדום, גזר, מלפפון, עגבנייה, חסה וזיתי קלמטה בתיבול של שמן זית ולימון, עם ביצה קשה, גואקמולי, סלמון בעישון חם (50 גרם), גבינת עיזים מתובלת ובצל ירוק, מוגש עם מיץ טבעי/שתייה חמה (57 שקלים); וניוקי בחלב קוקוס ופטריות - ניוקי מוקפץ במחבת עם פטריות שמפיניון, אפונה, בצל, שום וקוביות בטטה אפויות, ברוטב חלב קוקוס עם פסטו בזיליקום (63 שקלים).
שוק איכרים חדש בצים סנטר, בית שאן
בצים סנטר בית שאן מתחילים במסורת חדשה בכל יום שלישי בשעות 15:00-20:00: שוק איכרים בשיתוף משרד החקלאות והמועצה האזורית עמק המעיינות. בשוק נמכרים כ-40 סוגים שונים של פירות, ירקות, עשבי תיבול, גבינות עיזים משובחות, בירה קרה, לחמים מיוחדים, אוכל מבושל, סושי ועוד, במחירים סיטונאיים.
תפריט חדש ברשת לחם ארז
רשת מסעדות לחם ארז משיקה תפריט חדש עם מנות כמו ברוסקטת משק ישראלי - ברוסקטה מלחם מחמצת, ממרח צ'ימיצ'ורי, סלט עגבניות פיקנטי, גבינה בולגרית מתובלת בשמן זית, זעתר וביצה מגורדת, בליווי טחינה ירוקה; פוקצ'ה גלילית - פוקצ'ה בשמן זית וזעתר בטאבון, עם לבבות חצילים קלויים, גבינת לאבנה, זיתי ארז, סלסת עגבניות פיקנטית וממרח לימונים כבושים; ופסטת ירקות צרובים וגבינות עיזים - פסטה פפרדלה עם פלפל קלוי, בשר חצילים, פטריות, בטטה, בצל ירוק, בזיליקום טרי, שום קונפי, קרם פלפלים וגבינת עיזים.
פופ אפ אסייתי בשוק האיכרים בנמל תל אביב
לאורך חודש אוגוסט, למשך 3 סופי שבוע (10-11, 17-18 ו-24-25 בחודש) יקים השף רועי סופר בשוק האיכרים בתל אביב דוכן אסייתי עם מנות כמו תבשיל דגים ברוטב מלזי ארומטי, עם שבבי בצל ובזיל תאילנדי (29 שקלים); באן ממולא בבשר בקר מפורק עם רוטב חרדל יפני וחמוצים (29 שקלים); סלט קלמרי עם אטריות שעועית, עשבים ירוקים ורוטב של צ'ילי ליים משובץ בקשיו פציחים (24 שקלים); וגלידת חמישה תבלינים עם קונפי ג'ינג'ר ושבבי קוקוס (14 שקלים).
מנות ספיישל לחודש אוגוסט ברשת BBB
רשת המסעדת BBB משיקה שתי מנות חדשות לחודש אוגוסט: ופל בורגר - ופל עם סירופ מייפל, B בורגר, "המעושנת", ביצת עין, גבינת צ'דר, איולי צ'יפוטלה ומלפפון כבוש, בתוספת צ'יפס וסלט קולסלואו (74 שקלים); וופל הפתעות - שני ופלים אמריקאיים ועליהם מוס שוקולד, מוס וניל, כדור גלידה וניל, סוכריות עדשים, סוכריות קליק וסוכריות צבעוניות, עם רוטב שוקולד אגוזים (49 שקלים).