מגמת הפתיחה של פיצריות איכותיות ממשיכה להתרחב בארץ, והפעם הזוכה היא כפר סבא, עם פיצרייה רומאית חדשה בשם לה קאפה שמציעה פיצה במשקל לצד כריכים איטלקיים וקינוחים.
את לה קאפה הקימו טל חיימוביץ' ומורן מירלמן, ששימש במשך שש שנים סו שף בקפה איטליה ועבד בין השאר גם במסעדת מגזינו התל אביבית, עד שהחליט לעשות לביתו. הפיצה שלו בלה קאפה מתבססת על בצק שמותפח 72 שעות ונאפה בתנור אבן, ונמכרת לפי משקל במחיר זהה לכל התוספות: 11 שקלים ל-100 גרם.
בין האופציות כאן תמצאו פיצה קורנביף עם רוטב עגבניות, מוצרלה, צ'דר, קורנביף, בצל צלוי ופטרוזיליה; מרגריטה עם רוטב עגבניות, כדורי מוצרלה ובזיליקום; פיצה חצילים עם זיתי קלמטה, מוצרלה ובולגרית; פיצה בטטה פסטו וארוגולה; פיצה פפרוני עם חלפניו; פיצה לבנה עם ארבע גבינות: מוצרלה, סנט מור, פרמזן וקממבר; ופיצה לבנה עם תפוחי אדמה, גאודה ואורגנו.
עוד בתפריט: קלצונה פיסטוק ונוטלה מהבצק של הפיצה, עם אבקת סוכר ופיסטוקים לצד מחית פיסטוק מסקרפונה; ומאפה ספוליאטלה בחמאה במילוי סמולינה וריקוטה.
המקום פתוח בימים ראשון עד חמישי מ-13:00 ועד 23:00, בשישי מ-8:30 עד 16:00 ובשבת מ-17:30 עד 23:00.
לה קאפה (LA CAPPA). ויצמן 62, כפר סבא. לא כשר