יש כאלה שאומרים שצרות באות בצרורות. אנחנו שמחים לבשר לכם על עוד משהו שבא בצרורות - והוא הכי רחוק מצרה שיכול להיות. הכוונה היא כמובן לסנדוויצ'י הגלידה, שהולכים ומשתלטים על ישראל כאילו מינימום יולי עכשיו. כמו שזה נראה מכאן, העונה החמה של 2016 תיסוב כל כולה סביב גלידות, אבל לא סתם גלידות אלא כאלה שמוכמנות בתוך בצק.
כריכי גלידות הם לא דבר חדש אמנם, וכבר בשנה שעברה החלו ניצוצות הטרנד הזה לנצנץ במקומות כמו רשת קוקיז התל אביבית או ביסקוקיט בראשון לציון - אבל השנה נראה שכל עניין הפחמימות בשילוב גלידה תופס גל רציני יותר; אחרי הקרמרי דה ל'אקלייר שנפתח לאחרונה סמוך לדיזנגוף סנטר והקוקי קרים בשוק מחנה יהודה בירושלים, עכשיו הגיע תורו של הסניף החדש והענקי של גלידריית קוקי ניישן להיפתח במרכז בתל אביב, בדרך להפוך לרשת בפריסה ארצית.
יודעים איפה ממש טעים? בפייסבוק שלנו!
את הסניף הראשון של קוקי ניישן פתחו אנשי חיי הלילה ניר ברייטמן וגל שור במרכז שוסטר ברמת אביב לפני כמה חודשים, אחרי שחברו לגלידה באר שבע המוכרת והוותיקה, שמספקת את כל הגלידות והסורבטים שנמכרים במקום. הגלידרייה הצבעונית והחדשה פונה בעיקר למשפחות ולילדים שמאכלסים את רמת אביב, והצליחה לכבוש את השכונה בסערה. בניגוד לסניף המשפחתי ברמת אביב, הסניף החדש במרכז דיזנגוף נועד יותר לבליינים הצעירים שעוברים באזור בכל שעות היום והלילה. "כל הגלידות שלנו עשויות מחומרים טבעיים בלבד וללא כל תוספת חיצונית של חומרי טעם וריח", מספר ברייטמן. "אנחנו משתמשים כאן בחומרים הטובים ביותר ואיכות היא הדבר הכי חשוב לנו במקום הזה".
עוד באוכל טוב:
- זה מתחיל: מתכון לאוזני המן במילוי שוקולד מתפצפץ
- האם המתחרה של בנדיקט תצא דווקא מפתח תקווה?
- מהיר ובריא: מרק עדשים וחוואייג'
קוקי ניישן. אבא אחימאיר 19, מרכז שוסטר, רמת אביב. ראשון-שבת, 12:00-23:00; דיזנגוף 149, ראשון-שבת, 12:00 עד אחרון הלקוחות. לא כשר.