אי אפשר לדבר על המנות הוויראליות ביותר בישראל בלי להפנות זרקור לשף הוויראלי ביותר מדינה - עומר מילר כמובן. ואם כבר, כדאי לכוון אותו בעיקר אל סוסו ובניו, ההמבורגרייה הסופר ויראלית שפתח לפני כשנה בשדרות רוטשילד בתל אביב, שמאז ממשיכה להצמיח סניפים, האחרון שבהם מוקם ממש בימים אלה בכיכר השעון ביפו.
ההמבורגר הבסיסי של סוסו עולה 34 שקלים, והשוס האמיתי הוא התוספות השונות שניתן להוסיף לקציצה - מבייקון טלה דרך סלט ביצים ועד כבד אווז. אנחנו טעמנו את הגרסה עם סלט הביצים והבצל הכבוש. מלבד המבורגרים, מילר מגיש בשלל סניפיו גם שייקים מושחתים, צ'יפס וכדורי פירה מטוגנים. אתם יודעים, כדי שלא ייחסר.
ועכשיו, לשאלת השאלות: האם ההמבורגר של סוסו עומד בציפיות? פגשנו את מילר לשיחה אינטימית וניסינו לברר: האם הוא מתעצבן כשקוראים לו שף אינסטגרם? כמה זמן ביום הוא מקדיש לרשתות החברתיות? למה מסעדות שף היום הרבה פחות מעניינות אותו? ומה קרה בסופה של סאגת פלטת הפירות של מסעדת קאליפסו שלו?
סוסו אנד סאנס. הרצל 6; קניון גינדי TLV; דיזנגוף פינת בן גוריון, תל אביב. לא כשר