כמו רבים במהלך תקופת הקורונה גם שירית עזיזי בילתה את החודשים הארוכים של הסגרים בלוויית פחמימות, בדגש על התמקצעות בהכנתן. למעשה כבר לפני חמש שנים היא החליטה להקדיש את עצמה לבצקים, ולאחרונה אף פתחה בית קפה ומאפייה בנהריה, והיא רק בת 23.
המקום, בייקהאוס שמו, נפתח לפני כמה חודשים באזור התעשייה של נהריה, אחרי שפעל במתכונת של טייק אוויי ומשלוחים במהלך הקורונה עד להתבססות. המקום של שירית מתמקד בבצקי שמרים מתוקים ומלוחים, ובימי רביעי מציעים במקום טאפאס שונים על בסיס בצק דייניש, משש בערב (ביתר השבוע פתוח בשעות היום בלבד).
התפריט כולל מבחר מאפים מתוקים ומלוחים כמו חלת בריוש שום; מאפה סינבון אוורירי; בריוש מיני עם מסקרפונה ופרלינה או פיסטוק; קראפין במילוי הדרים או ליצ'י וליים; מאפה בצק מדופף עם מסקרפונה ופירות או קרם פטיסייר ואפרסקים עם קראמבל; וכריכים מבצק קרואסון במילויים שונים מלוחים כמו סלט ביצים, פלפלים קלויים, סביח ובטטה.
בתקופה הקרובה ייפתח גם פופ אפ לבייקהאוס ברחוב שינקין 13 בתל אביב, שם יוכלו גם תושבי המרכז לנסות את המאפים של שירית.
בייקהאוס. לאו בק 64, נהריה. 055-5530495. כשר