פופ אפ פיתות של ג'קי אזולאי, תל אביב

כל מי שרצה לטעום מתבשיליה של ג'קי אזולאי וטרם עשה את זה יכול עכשיו לקפוץ לקניון עזריאלי בתל אביב, שם, ממש בכניסה, נמכרות בטייק אוויי פיתות עם קציצות של אזולאי מארבעה סוגים: בקר, עוף, דגים וקציצות טבעוניות, כולן מעשה ידיה. יש, כמובן, גם תוספות וסלטים לבחירה. מחירה של פיתה עומד על 35 שקלים. הפופ אפ יתקיים עד 28.10.

שעות פעילות: ראשון-חמישי מ-12:00 ועד שנגמרות הפיתות (בסביבות 16:00-17:00).

אז-אולי פיתה, DNA. קומת הקרקע, מרכז עזריאלי תל אביב. דרך מנחם בגין 132. כשר בפיקוח צהר.

מסעדת תלמה  (צילום: גיל אבירם, יחסי ציבור)
מסעדת תלמה |צילום: גיל אבירם, יחסי ציבור

תלמה - מסעדת שף חדשה בגליל העליון

מלון איילה ריזורט בטבע שבקיבוץ אילת השחר מתחדש במסעדת שף, שממש עכשיו נפתחת להרצה. תלמה, בהובלתם של שף מאור כהן וכרמית קורנגולד, תתמקד במטבח איטלקי עונתי ותהיה כשרה. יככבו בה חומרי גלם מקומיים, וביניהם גבינות בוטיק גליליות של משק שוורץ, דבש זני של מכוורת איילת השחר, דגה מקומית, שמן זית סבתא דליה ופסטה טרייה בייצור עצמי. 

בין המנות: סלט עלים ירוק בוויניגרט צרפתי עם אספרגוס, שעועית ירוקה, אפונת שלג, אגוזי מלך בתבלינים, קולפניות פרמזן וטוויל שיפון; שומר צלוי בחמאת תפוזים עם ברינזה המאירי, גלייז הדרים, שמן לואיזה, צ'ילי ואורגנו; גירוס דגים - נתחי לברק בתערובת תבלינים ובצל מקורמל על לחוח, עם קרם חומוס הדס, פיקו דה גאיו, יוגורט חמוץ, ויניגרט עמבה, קולי פטרוזיליה, אריסה וטחינה גולמית; ולינגוויני קרבונרה בחמאת לבנה עם פנצ'טה טונה מעושנת, חלמון שליו וטוויל פרמזן.

שעות פתיחה בהרצה: ראשון-חמישי 13:00-16:30, 18:00-21:00.

תלמה. מלון איילה ריזורט בטבע, קיבוץ אילת השחר. להזמנת שולחן: 074-7899196. כשר

שגב בורגר (צילום: שגב בורגר, יחסי ציבור)
שגב בורגר|צילום: שגב בורגר, יחסי ציבור

שגב בורגר מגיע לתל אביב 

רשת ההמבורגרים במשלוחים בלבד של השף, שהתחילה את דרכה בחודש שעבר בפתח תקווה, מתרחבת לתל אביב (ובהמשך מתוכנן סניף גם בהוד השרון). בין ההמבורגרים בתפריט: קלאסיקו בורגר - קציצת בקר עסיסית ב-Roast בריוש, עם ירקות ורוטב מיוקטש (42 שקלים); דאבל קלאסיקו בורגר (49); וקריספי צ'יקן - עוף מטוגן בטמפורה בוטנים ב-Roast בריוש, עם איולי קארי וירקות (49).

שעות פעילות: ראשון-שבת, 12:00-22:00.

להזמנות

פרעצל אסאדו. קולולו (צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור)
פרעצל אסאדו. קולולו|צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור

 קולולו - בר קוקטיילים חדש בפתח תקווה

פתח תקווה מתחדשת בבר קוקטיילים בהובלת המיקסולוג טל גנץ, שיגיש גם מנות ביסטרו של השף צבי אבישר.

הקוקטיילים יוגשו חלקם בכוסות קלאסיות וחלקם בכוסות מיוחדות כמו כוס כריש או כוס גולגולת. בין הקוקטיילים: סאנשיין סאוור - וויסקי עטוף בליקר דובדבני מרסקינו, סירופ שקדים ומיץ תפוזים טרי; ופאוור סלאם - קוקטייל "כריש מעשן" מבוסס קוניאק הנסי עם ליקר תפוז דם, ליים טרי וסירופ פרחי סמבוק. בין המנות: פופקורן - מנת פתיחה על בסיס גרעיני תירס טריים עטופים בטמפורה; ניוקי תפוחי אדמה עם בר בלאן ותוספת ארומטית של לימון פרסי, תבשיל של עלים ירוקים, גבינת פרמזן ולאבנה; ופרעצל עם תבשיל של בשר אסאדו בבישול ארוך.

שעות פתיחה: ראשון-שבת מ-17:00 עד אחרון האורחים. בימים ראשון-חמישי בשעות 17:00-19:00 - 30 אחוזי הנחה על כל התפריט.

קולולו. שחם 36, פתח תקווה. 077-9800344

פיצה, פאפא ג'ונס (צילום: יחסי ציבור)
פיצה, פאפא ג'ונס|צילום: יחסי ציבור

סניפים חדשים לרשת פאפא ג'ונס

רשת הפיצריות פאפא ג'ונס פותחת שני סניפים חדשים, בנתניה ובפרדס חנה-כרכור, ובכך מגיעה לפריסה של 29 סניפים בישראל.

שעות פעילות הסניפים והמשלוחים: ראשון-שבת, 12:00-24:00.

פאפא ג'ונס. ישראל זנגוויל 11, נתניה; הנחילות 2, פרדס חנה. להזמנות: 6699*