ספיישל קיץ במלגו ומלבר
בתאריכים 22-24.7 בין השעות שש לשמונה בערב, יציעו במלגו ומלבר מנות קיץ, בשילוב יינות לבנים במחירים מוזלים. בין המנות תמצאו: סשימי דג ים עם במיה, עגבניות שרופות, וזעתר מיובש (45 שקלים); קביות דג לוקוס עם עלים ירוקים, איולי לימוני וקריספי שלוט (65 שקלים); שיפוד סלק שרוף עם יוגורט וזרעי כוסברה (45 שקלים) ומנת ברוסקות של פורל מעושן עם צזיקי ואבן יוגורט (45 שקלים). 
 
מלגו ומלבר. רוטשילד 142, תל אביב. 03-6314214
 
רשת רפאלו מארחת את יקב דלתון
הרשת המסעדות האיטלקית רפאלו, משתפת פעולה עם יינות דלתון. הערב המיוחד יתקיים בסניף עין שמר בתאריך ה-22.7 ובסניף הקריון ב-29.7. במסגרת האירועים יוגשו במסעדה מנות מיוחדות לצד יינות היקב במחירים אטרקטיביים. בין המנות שיצטרפו לתפריט: נודי ריקוטה עם קרם פרמזן, פטריות פורטובלו צלויות ואורגנו (52 שקלים; טרטר דג ים עם עדשים שחורות, פלפל אדום וצהוב, בצלים, צ'ילי, קרם פרש, בזיליקום, שקדים, בלסמי ורוטב מנגו ורום לימוני (62 שקלים); ופילה דג ים בקראסט פיסטוק, ניוקי ודלורית בחמאת ערמונים ומרווה (109 שקלים).
 
רפאלו. חיפה- קסטרא, עין שמר, וקריון קריית ביאליק. 6632*
 
גלידה חינם לשנה באניטה
רשת הגלידריות אניטה, החליטה לכבוד יום הגלידה שמתקיים ב-21.7 להעניק לאחד מכם גלידה בחינם לשנה שלמה. אז מה תצטרכו לעשות כדי לזכות בפרס השווה? להירשם לתחרות דרך עמוד הפייסבוק של הרשת ולכתוב מה הייתם מוכנים לעשות כדי ליהנות משנה שלמה של גלידה בחינם. הגולש הראשון שיקבל 365 לייקים על התגובה שלו יזכה בפרס הגדול.
 
לפרטים
 
אניטה גלידה נווה צדק (צילום: בן יוסטר,  יחסי ציבור )
חינם לשנה. אניטה מפנקים|צילום: בן יוסטר, יחסי ציבור
 
הטייסטינג רום נפתח מחדש, מתחם שרונה תל אביב
הטייסטינג רום (חדר הטעימות) במתחם שרונה נפתח מחדש ומציע כרטיס מגנטי באמצעותו ניתן לטעום מגוון של 32 יינות. הבר מבוסס על מערכת מזיגה אוטומטית וחדשנית, המונעת מהיין להתחמצן אחרי הפתיחה, מה שמקנה לו חיי מדף ארוכים לאורך זמן. בנוסף, מוצע במקום תפריט של השף אוראל קמחי עם מנות כמו: קרפצ׳יו סלק עם בלסמי, שמן זית, צנוברים, ומיקרו בזיל (46 שקלים); סלט אנדיב עם סלנובה, רוקט, מלון, שבבי פקאן מסוכר, שמן זית ולימון (48 שקלים); ובוראטה עם קונפיטורת עגבניות, ובלסמי (54 שקלים).

טייסטינג רום, מבית וויסקי בר מוזיאון. אליעזר קפלן 36, שרונה, תל-אביב.3-5333213 0. כשר בהשגחת צהר

מתחם קולינרי חדש לחובבי הבשרים, חולון
בחולון נפתחה קצבייה ובר מסעדה בשם MEATEO. המציע לבחור בעצמכם את הנתח הרצוי מהקצבייה והוא יצלה עבורכם בגריל. במקום ניתן למצוא מבחר של אנטריקוט, שיפודים, וואגיו על העצם, עוף ונתחים נספים. כמו כן, ניתן לקבל במקום הסברים על שיטות בישול של כל בשר, ולרכוש מבחר מנות של אוכל מוכן לסופי השבוע. שעות הפתיחה של המקום: ראשון עד רביעי 8:00-22:00. חמישי 8:00 – 2:00. שישי 7:00-14:30 ובשבת 20:00-2:00.

MEATEO .הפלד 46, חולון

משקאות קיץ חדשים ברשת B-fresh
רשת המשקאות מציעה מגוון משקאות חדשים לכבוד הקיץ, ביניהם: משקה "איביזה" על בסיס מיץ לימונים, אננס, סורבה פסיפלורה וכדורי אננס; משקה עם אבטיח, מלון, חלב קוקוס וכדורי קוקוס; משקה "מיאמי" עם תפוז סחוט, מנגו, מלון, סורבה פסיפלורה וכדורי מנגו. (23-29 שקלים למשקה).

לפרטים

קטיף עצמי של פירות יער, בוסתן בראשית בעין זיוון
עד סוף החודש יתקיים בבוסתן בראשית שברמת הגולן, קטיף עצמי של פירות יער ונקטרינות. אפשר לאכול מהעצים כמה שרוצים ובנוסף ניתן לקחת הביתה את מה שקטפתם ולשלם לפי משקל. הקטיף פועל בין הימים ראשון עד חמישי בשעות 10:00-16:00, ובסופי שבוע בשעות 9:00-16:00. לצד הקטיף תמצאו בבוסתן שלל פעילויות לכל המשפחה כמו: פינת חי וליטוף, בית קפה, ערסלים, סיור רכוב על טרקטור ועוד.

בוסתן בראשית, עין זיוון: 04-6993610

קטיף עצמי בעין זיוון (צילום: עדי עצמון - תיירות עין זיוון)
בוסתן בראשית. יש גם נקטרינות|צילום: עדי עצמון - תיירות עין זיוון

הנחות על גבינות צרפתיות בבאשר באר שבע
סניף באר שבע של רשת המעדניות, יוצא במבצע של חודש צרפתי עד התאריך ה-13.8. במסגרת החגיגות יוצעו במקום מבחר גבינות צרפתיות בהנחה משמעותית. בנוסף, בתאריך ה-30.7 בשעה 20:00 תתקיים במקום סדנה מקצועית על גבינות צרפתיות, עם הסברים, טעימות וטיפים. מחיר הסדנה – 120 בהרשמה מראש.

באשר, באר שבע. לפרטים: 054-5415470

מסעדת לובי חדשה במלון איביס סטיילס, ירושלים
המלון החדש פותח מסעדת לובי חלבית וכשרה בשם "סיטי רוף לובי". בין המנות תמצאו כאן: בניצה - מקלות פילו ממולאים בגבינות לצד רוטב סלסה ( 35 שקלים), רביולי ארבע גבינות ברוטב אלפרדו (62 שקלים), ניוקי ברוטב שמנת פסטו (58 שקלים), בייגל ירושלמי לצד טחינה, יוגורט עיזים וסלט עשבי תיבול (49 שקלים), סלט פטריות וגבינת חלומי (58 שקלים), וסלט קפרזה עם עגבניות שרי, בייבי מוצרלה, עלי בזילקום, חומץ בלסמי המוגש עם מאפה עם אורגנו (56 שקלים).

לפרטים

מלון איביס ירושלים ארוחה  (צילום: אסף פינצוק,  יח
מלון איביס ירושלים |צילום: אסף פינצוק, יח"צ

רשת ביירן מרקט משיקה לחמניות חדשות
רשת המסעדות בסגנון הגרמני, מציעה כעת את כל המנות שלה בלחמניות מרטינס- הלחמניות של רשת ההמבורגרים הפופולארית שיק-שק. בנוסף משיקים ברשת מנות חדשות כמו: פרייד הנד- קציצות בקר במילוי גבינת צ'דר (52 שקלים), כריך רוסטבראטן עם בשר אסאדו מפורק, בצל מקורמל, עגבניות ואיולי (44 שקלים); והלגה ריבס דאבל סוסג' ריבס, עם שבבי בצל ובצל מקורמל (48 שקלים.(

לפרטים

עומר מילר מארח בקאזה סן פלגרינו
פרויקט קאזה סן פלגרינו, ממשיך עם ארוחה של השף עומר מילר שתתקיים ביום שני ה-22.7. מילר יגיש בארוחה הביתית מנות כמו: טרטר טונה, פונזו כמהין, סורבה וואסבי, כדורי פראסה, קרם סלק ואיולי שום; טרין כבד עוף עם ריבת ענבים ובריוש; ביצה ושניצל עם פולנטה תירס וציר בקר; ופילה בקר על רושטי תפוחי אדמה, פירה כמהין ורוטב יין אדום מצומצם. מחיר הארוחה- 350 שקלים לאדם.

לפרטים נוספים

עומר מילר סן פלגרינו (צילום: אמיר מנחם)
רוצים לאכול בבית של עומר מילר? יש לכם הזדמנות |צילום: אמיר מנחם

תפריט חדש בשאפל בר, תל אביב
השאפל בר משיק תפריט מחודש עם מנות כמו: בורגר בטטה וערמונים טבעוני בתוך לחמנייה עם חסה, עגבנייה, בצל סגול, מלפפון חמוץ ומזרק של בירה מבושלת (54 שקלים), כריך רוסטביף טבעוני בלחמניית פרנה מרוקאית עם מיונז טבעוני, חסה, עגבניה, בצל סגול וצ'ימיצ'ורי (54 שקלים), ושווארמה עיראקית טבעונית עם חומוס, עגבנייה, בצל סגול, פטרוזיליה, רוקט וטחינה (54 שקלים).

שאפל. פלורנטין 19 תל אביב: 0503255355

 

שאפל בר פלורנטין  (צילום: דוד ששון ,  יח
, המבורגר טבעוני חדש בשאפל בר פלורנטין|צילום: דוד ששון , יח"צ

ארוחות בוקר חדשות במלכה בייקרי, תל אביב
בית הקפה מציע ארוחות בוקר חדשות, ביניהן: מלכה בראנץ׳ - 2 ביצים לבחירה, צלחת מזטים עם טונה מתובלת, קממבר מיובאת, בטטה צלויה, קרם-צ׳יז וטחינה ירוקה (55 שקלים), וארוחה נוספת של קרואסון סלמון צ׳יז - סלמון מעושן, קרם שמנת, בצל סגול, ביצת עין וצ׳דר מגורדת (54 שקלים).

מלכה - בייקרי וקפה. אליפלט 26 תל אביב: 0506936947

השף משה אביב מכין לכם אוכל בית לשבת, באגמון מרקט
השפית רחל סלמה והשף אביב משה משתפים פעולה ומציעים מדי שישי (החל מהשעה 9:00), תבשילים, סלטים, ממרחים ומנות מיוחדות שהם יצרו יחד. בתפריט: שוקי עוף בשאלוט עם שיניי שום, בצל ירוק וסילאן; מנת קוסקוס; אסאדו – בשר צלי ברוטב יין וירקות שורש מקורמלים ; בשר ראש עם חומוס; פילה סלמון בקרסט פנקו ושקדים ועוד. בנוסף מציעים באגמון מרקט, דוכן חדש עם סלי פיקניק מוכנים למשפחות או זוגות המגיעים עם מגוון דברים טעימים. הסל הזוגי מכיל לדוגמה: עוף שלם בגריל, תוספת חמה, סלט גדול, מטבלים ורטבים (100 שקלים).

לפרטים

אביב משה אגמון מרקט  (צילום: ליאור שטרן ,  יח
אביב משה באגמון מרקט|צילום: ליאור שטרן , יח"צ

תפריט קיץ חדש לילדים, רשת קפה גרג
רשת בתי הקפה גרג יוצאת עם תפריט ילדים חדש, ובו מנות כמו אצבעות דג ופתיתים; אצבעות מוצרלה ופתיתים; טוסט טורטייה במילוי גבינות, ירקות חתוכים, ביצה קשה, שמנת, טונה מיץ ושוקו; פסטה דובונים עם רוטב לבחירה; ובייגל טוסט פיצה. בנוסף, מציעה הרשת גם ארוחת תינוקות של מחית אפונה, אורז ועגבנייה קצוצה.

לפרטים

ארוחת חברים חדשה ותחרות על טיסה, רשת אגאדיר
רשת ההמבורגרים יוצאת בשיתוף פעולה עם קוקה קולה ואיסתא, ויחד הם מציעים מבצע במסגרתו ניתן לרכוש בסניפי הרשת ארוחת חברים במחיר 69 שקלים לסועד. הארוחה נקראת "אגאדיר פסט" והיא מאפשרת להיכנס לתחרות על חבילת טיסה לארבעה חברים, לפסטיבל מוזיקה בבודפשט. במסגרת התחרות המשתתפים צריכים להעלות תמונה עם תיוגים מתבקשים. התמונה הטובה והמקורית ביותר תזכה את המשתתף בפרס הגדול. הפעילות תימשך עד ה-13.8.

לפרטים

מסעדת קלואליס נפתחת מחדש במלון הילטון , תל אביב
המסעדה הכשרה עוברת מיקום בתוך מלון הילטון, ומציעה תפריט חדש הכולל מנות כמו: טרטר בקר מפורק עם ביצת שליו, חלמון כבוש, צלפים, קורנישון, חרדל דיז'ון וצ'יפס שום; קרפצ'יו דג ים עם טחינה גולמית, איולי לימון כבוש, קולי פלפל, קרוטוני זעתר וזרעי עגבנייה; פסטה ארטישוק קונפי, עלי בזיליקום, שמן זית, פטרוזיליה, צ'ילי ופטריות שימאג'י; וקינוח מאפה תפוחים חם עם גלידת שקדים, קוקוס מקורמל ורוטב וניל וקוקוס.

קלואליס - הירקון 205, מלון הילטון תל אביב: 077-9967633

קלואליס הילטון טונה  (צילום: ספיר קוסא,  יח
קלואליס הילטון מתחדשים|צילום: ספיר קוסא, יח"צ

 "סירי לידה" ברשת ביתא קפה
רשת ביתא קפה מציעים תפריט "סירי לידה" כמתנה ליולדת. מדובר בתבשילים שיגיעו בסירים חד פעמיים בשני גדלים: סיר קטן ושל שתי מנות עם תוספת של פחמימה (140 שקלים), וסיר גדול של ארבע מנות בתוספת פחמימה (280 שקלים). בין האפשרויות: קארי סלק וירקות ירוקים בחלב קוקוס עם אורז לבן ומחית תרד ירוקה; כרעי עוף בלימון עם תפוחי אדמה ושעועית ירוקה; וסופריטו בקר עם בצל, תפוחי אדמה ותרד.

לפרטים נוספים

סירי לידה ביתא קפה  (צילום: אפיק גבאי,  יח
סירי לידה בביתא קפה|צילום: אפיק גבאי, יח"צ

צ'יפס בשקל ברשת סוסו אנד סאנס
הרשת של השף עומר מילר, יצאה במבצע מיוחד במסגרתו מדי יום שני החל מהשעה 16:00, תוכלו ליהנות מצ'יפס בעלות של שקל בודד, בקנייה של המבורגר ושתייה.

לפרטים

לחמניית Oreo  חדשה  ב-NUNUNU, תל אביב
המסעדה של גיא גמזו מציעה לחמניה חדשה ומושחתת, במילוי חדש של גלידת עוגיות אוריאו עם קראמבל אוריאו. 

NUNUNU. הרצל 16, תל אביב. 03-9453111

יום העוגות הבינלאומי בקונדיטוריית קפולסקי
לכבוד יום העוגות הבינלאומי שיצויין בתאריך ה-20.7, קונדיטוריית קפולסקי מציעה עוגות קיץ חדשות ביניהן: עוגת מוס גבינה ופסיפלורה; עוגת מוס גבינה Uפטל וטורט ניו-יורק עם פירות העונה.

לפרטים

קפולסקי יום העוגה  (צילום: אנטולי מיכאלו,  יח
קפולסקי יום העוגה|צילום: אנטולי מיכאלו, יח"צ

תפריט חדש ב-STARLING, זרזיר
במסעדה המזון המהיר הצפונית, מציעים תפריט חדש ובו מנות כמו: טורטייה קבב (30 שקלים), המבורגר בקר (170 גרם במחיר 35 שקלים) וג'באטה עם בחירה של שניצל, קבב, עוף מקופץ או עוף על הגריל (33 שקלים).

סטרלינג דיינר , זרזיר. 04-832-0340

ארוחה משפחתית במסעדת ללה, עמק יזראל
מסעדת ללה מציעה תפריט חדש שיוצע לקהל בימי ראשון ושני, החל מהשעה 17:00. במסגרת התפריט קיימת אפשרות לארוחה משפחתית עם מגוון מנות ראשונות שיוצאות למרכז השולחן; מנה עיקרית מתוך מבחר פסטות או פיצה משפחתית; קינוח ושתייה קלה. מחיר הארוחה הוא 220 שקלים ל-4 אנשים; 275 שקלים ל-5 אנשים ו-330 שקלים ל-6 אנשים.

ללה. צומת כפר ברוך, עמק יזרעאל. 04-644-4030

סדנאות קיץ לילדים ברשת BBB
רשת ההמבורגרים מציעה סדנאות לילדים בגילאי 4-10 במהלך הקיץ. הסדנאות יתקיימו בתאריכים 24.7-13.8. בכל סדנה יוכלו להשתתף כ-25 ילדים ושכינו יחד המבורגר, צ'יפס וקינוח. מחיר הסדנה הוא 69 שקלים והרווחים ממנה יועברו לעמותת גדולים מהחיים.

לפרטים

ביונד בורגר BBB (צילום: גליה אבירם, יחסי ציבור)
סדנאות לילדים לקיץ ברשת BBB|צילום: גליה אבירם, יחסי ציבור