רשת הפיצות פאפא ג'ונס מגיעה לחיפה
רשת פאפא ג'ונס, מי שנחשבת לרשת השלישית בגודלה בארה"ב, פותחת סניף חדש בחיפה, שנה וחצי אחרי פתיחת הסניף בתל אביב. הבצק של הפיצות נעשה במפעל החדש של הרשת באיזור התעשייה פולג, רוטב העגבניות מיוצר מעגבניות קליפורניה מיוחדות וגבינת המוצרלה היא של חברת גד. חוץ מהתוספות הרגילות אפשר למצוא ברשת גם תוספות כמו כדורי בשר, נתחי עוף בגריל, נקניק איטלקי, פפרוני, תערובת 3 גבינות ועוד.

פאפא ג'ונס. מוריה 132, חיפה

קיושי סושי בר, מסעדה אסייתית כשרה חדשה בגבעת ברנר
קיושי היא המסעדה החדשה של שי אטיאס (סושי בר בזל) ושותפיו עדי מלמד ונאור מלכה. המסעדה החדשה מגישה מנות מכל רחבי אסיה כמו סלט נודלס – אטריות שעועית, טמאגו, שיטאקה, מלפפון, אצות ווקאמה וג'ינג'ר כבוש בויניגרט שומשום (31 שקלים); סשימי סלט – רצועות סלמון, טונה, מוסר, אבוקדו, טמאגו ומלפפון, על מצע עלי חסה פריכים ברוטב פיקנטי (42 שקלים); פופקורן צ'יקן סלט – חזה עוף בטמפורה על מצע בייבי מיקס, חסה , מלפפון, בצל סגול, גזר, עגבניות שרי בויניגרט יוזו וחמאת בוטנים (49 שקלים); וגם תפריט סושי גדול. בשעות הלילה תפעל המסעדה גם כבר קוקטיילים עם משקאות כמו קוקטייל יאמס - אוזו עם קרנברי ולימונענע (48 שקלים) או קוקטייל קמפוז - קמפרי תפוזים, ג׳ין ,פסיפלורה וליים (54 שקלים).

קיושי סושי בר. מתחם הקניות החדש, גבעת ברנר. 08-9330009

חודש מרקים במסעדות קבוצת קמפאי, באר שבע
לכל אורך חודש ינואר יוגשו בארבעת מסעדות קבוצת קמפאי בבאר שבע מנות מרק מיוחדות. במסעדת קפאסה יוגשו לדוגמה: מרק עדשים ירוקות עם בשר וירקות שורש, שמן זית וקרוטונים (28 שקלים); ומרק קטאלוני - עדשים כתומות, דלעת, גזר בשמן זית וקרוטנים (28 שקלים). במסעדת הספרייה: מרק מינסטרונה - שלל ירקות עם עגבניות, פסטה ושמן זית (15 שקלים); מרק בטטה עם נגיעת שמנת ותימין (15 שקלים); מרק אפונה עשיר (15 שקלים); ומרק קרם כרובית עם כרובית מטוגנת ופטרוזיליה. מסעדת קמפאי: מרק ירקות כתומים עם קרם קוקוס (37 שקלים); מרק מיסו עם טופו, פטריות שימאג'י, אצות וואקמה ובצל ירוק (27 שקלים); מרק קרם תירס עם ג'ינג'ר, קרם קוקוס וצ'ילי צ'או צ'או (37 שקלים). מסעדת כפרה: מרק עגבניות פיקנטי, בזיליקום וברוסקטת פרמג'יאנו (42 שקלים); מרק אפונה, בצל, כמון וקרם פרש (38 שקלים); ומרק עדשים כתומות, תערובת תבלינים טורקיים, לימון ושמן זית (38 שקלים).

לפרטים

מנות חורף חדשות בדה באן, תל אביב
מסעדת דה באן בשוק הכרמל מתחדשת במנות חורף מיוחדות שמתווספות לתפריט הקיים. בין המנות: סלט מלפפונים ועוף סצ'ואני, פרגית צלויה, נבטים, כוסברה, שום בצל סגול, בוטנים, נענע, וינגרט שומשום חריף (48 שקלים); סשימי דג ים, סרירצ'ה ירוקה ביתית, בצלים שרופים ופונזו (48 שקלים); אוקטופוס בקארי ויטנאמי, אטריות שעועית ועשבים (79 שקלים); ורול אצות ומלפפונים, אטריות שעועית, נענע, כוסברה, שומשום קלוי ורוטב מיסו הדרים (24 שקלים). 

דה באן. הלל הזקן 18, תל אביב. 03-6044725

טן טן ראמן, דה באן (צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור)
טן טן ראמן, דה באן|צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור

מסעדת באקפיקו חוגגת 3 שנים, תל אביב
מסעדת באקפיקו הסיציליאנית חוגגת יום הולדת שלישי עם תפריט עסקיות ערב. במהלך ינואר יקבלו הסועדים מנה ראשונה מהתפריט על כל הזמנת מנה עיקרית בימים ראשון עד רביעי החל מהשעה 18:00 ועד אחרון הסועדים. בין המנות העיקריות: ניוקי פומודורו בעבודת יד (66 שקלים); ניוקי ערמונים (69 שקלים); פסטה פפרדלה פטריות (64 שקלים); קרבונרה (64 שקלים); פיצה אווז בטטה (58 שקלים); סלמון בתנור עם קרעי תפוחי אדמה ויוגורט (88 שקלים); סינטה עם ציר בקר חמאה ומרווה (94 שקלים); ופולו פולנטה (76 שקלים).

באקפיקו. שבזי 49, נוה צדק, תל אביב. 03-6021111

סניף חדש לרשת המאפיות לה פרינה, נס ציונה
רשת המאפיות לה פרינה פתחה סניף חדש במרכז המסחרי מליבו סנטר בנס ציונה. זהו הסניף הרביעי של הרשת מחוץ לסניפי טיב טעם.  בסניף החדש ניתם למצוא לחמי מחמצת עשויים בעבודת יד, ללא סוכר וללא שמרים הנאפים בתנור אבן, פוקצ'ות אותנטיות מקמח לבן או מלא, פוקצ'ינות עם תוספות שונות, מבחר קישים, סלטים טריים ומבחר כריכים המוכנים במקום כמו פוקצ'ה קמבבר - גבינת קממבר, חמאה, פלפל קלוי, בזיליקום ועלי בייבי (23 שקלים); פוקצ'ה קשקבל - גבינת קשקבל, חמאה, עגבניות, בצל ירוק ועלי בייבי (23 שקלים); פניני עוף ואבוקדו - חזה עוף בגריל, גאודה צ‘ילי, ממרח אבוקדו, פלפל קלוי ועלי בייבי (13/26 שקלים); ובייגל מוצרלה - גבינת מוצרלה, פסטו, עגבניות ועלי בייבי (23 שקלים) .

לה פרינה. מליבו סנטר, מנחם בגין 10, נס ציונה. 054-9228083

בורגר קאבנה, מסעדת המבורגרים חדשה בראשון לציון
גל ההמבורגריות לא עוצר, והפעם מדובר בראשון לציון שם נפתח סניף חדש לבורגר קאבנה היבנאי. הסניף החדש הוא שילוב של בר אלכוהול עם מסעדת המבורגרים, ולכן לכל מנה בתפריט מותאם קוקטייל. בין המנות: נרקוס - מניפת אנטרקוט על הפלנצ'ה עם בצל מטוגן, גאודה וסלסת חלפיניו עם הקוקטייל ראסטה מן - קוקטייל מתקתק בטעמי אננס והיביסקוס על בסיס וודקה וסירופ היביסקוס (ברקיחה מקומית), מחית אננס ומיץ לימון טרי בליווי חצי אננס מיובש; Havana mama - קציצת בקר בתערובת קובנית עם צ'וריסוס, שום קונפי, צ'דר, שבבי בצל ומייפל עם הקוקטייל ג'אנגל ג'ים - קוקטייל מתוק חמוץ עשיר בעשבי תיבול על בסיס רום לבן, קשאסה, סוכר חום, ליקר מלון, סירופ קיווי, מיץ גוארנה, מיץ לימון טרי, נענע ובזיליקום; ו-Nature boy - פטריית פורטבלה עסיסית במילוי ארבע גבינות, בציפוי פריך, בזיליקום, רוקט ופסטו (צמחוני) עם הקוקטייל רוזמרג'ין - קוקטייל מתקתק/מריר על בסיס ג'ין, סירופ קיווי סירופ רוזמרין וטוניק.

בורגר קאבנה. רוטשילד 63, ראשון לציון. 03-9674750

בורגר קאבנה (צילום: יחסי ציבור)
בורגר קאבנה|צילום: יחסי ציבור

מסעדת הספריה חוגגת 7 שנים, באר שבע
מסעדת הספריה הבאר שבעית חוגגת יום הולדת שביעי עם תפריט מיוחד של מנות מוגזמות: מייפל סטורי - דאבל בורגר בגריל עם איולי שום, קונפי בצל מקורמל, גבינת צד'ר (טבעונית), אווז מעושן, טבעות בצל בפנקו ומזרק מייפל-בקביקיו (77 שקלים); ביג מאמא - הרפתקאה לכל השולחן - 8 בייבי בורגר בלחמניות בריוש מתקתקות עם איולי שום קונפי, איסברג, עגבניה ובצל סגול. מוגש עם צ'יפס וטבעות בצל (127 שקלים); אל קלאסיקו - מוס שוקולד חמים עם קראמבל לוטוס, מרנג אגוזים, טוויל שקדים, קראנץ' שוקולד ואגוזים, גלידת וניל, גלידת שוקולד, גלידת לוטוס ורוטב גנאש שוקולד (77 שקלים). בנוסף, חצי גולדסטאר עם כוס מתנה יעלו לכם 17 שקלים וגם כרטיס גירוד (מתנה בכל גירוד) על כל קניית גולדסטאר.

הספריה. נפחא 25, באר שבע. 08-6655120

שפית חדשה ותפריט חדש לאיטלקיה בפשפשים, תל אביב
מסעדת 'איטלקיה בפשפשים' משיקה תפריט חדש של השפית חדשה נועה לוי (לשעבר ג'וז ולוז). בין המנות החדשות בתפריט: קלמרי צרוב במחבת עם שעועית ירוקה, קרעי תפוח אדמה, שום , פטרוזיליה, בייקון טלה, יוגורט ולימון כבוש (62 שקלים); ויטלו טונטו - פרוסות בקר דקות וקרות, איולי טונה-צלפים וגרגר נחלים (52 שקלים); לינגוויני אליו אוליו מוסר ים - עשבי תיבול, זיתי קלמטה, צ'ילי אדום, עגבניות שרי (86 שקלים); ניוקי ציידים - בשר לחי וירקות שורש בבישול ארוך, עגבניה ובצל צלויים, קונפי שום, פרמז'ן ופירורי לחם פריכים (74 שקלים); פילה דג - כרוב סבוי צרוב במחבת, אפונת שלג, רביולי תרד ריקוטה וחמאת לימון (98 שקלים); כבדי עוף על מאפה סולת - צרובים בחמאת תפוז, מרווה וציר עוף, שאטה ובצל ירוק (72 שקלים); פיצה פונגי - קרם טרטופו, פטריות שמפניון ופורטובלו, מוצרלה, אורוגולה (68 שקלים).

איטלקיה בפשפשים. עולי ציון 16, שוק הפשפשים, יפו. 03-6829678

שף המישלן דניאל קורי מתארח לשבוע במלון אינטרקונטיננטל דיוויד, תל אביב
השף דניאל קורי ממסעדת לוצ'ה האמריקאית מגיע להתארח במשך שבוע (8.1 עד 14.1) במסעדה של מלון אינטרקונטיננטל ויגיש בה ארוחת מישלן במחיר של 350 שקלים לאדם. 

לפרטים נוספים