חגיגות 27 לקופי בר, תל אביב
מסעדת הקופיבר חוגגת יום הולדת ומארחת את לונא ביסטרו מנצרת עם תפריט מיוחד, כשבהמשך החודש יתארחו במקום גם שפים נוספים. הערב עם לונא זרייק יתקיים ב-9.8 ותוגש בו ארוחה מיוחדת במחיר 220 שקלים. בתפריט: ילנג׳י - עלי גפן במילוי עשבי תיבול, סמבוסק גבינות, באבא גנוש, מוחמרה, שייח אל מחשי - קישואים על פריקי עם צלע טלה, שישברק וסינטה ממולאת בעלי גפן.
קופי בר. יד חרוצים 13, תל אביב
כריכים חדשים בדומינוס
רשת דומינוס פיצה מציעה כריכים בשריים חדשים כמו כריך קרניבור עם איולי שום ורוטב צ'ילי אריזונה, סרוולד, חזה בקר, פפרוני של דומינו'ס, רצועות בצל סגול, עגבניות ופטריות; ומנת Meat Rolls במילוי חמאת שום, סלייסים של חזה בקר, שום קונפי, פרמזן ומוצרלה.
בראנץ' בסופי שבוע בבאנה, תל אביב
המסעדה הטבעונית מציעה בראנץ' זוגי בימים שישי ושבת בשעות 11:00-16:00. הארוחה כוללת בין היתר קוביות תפוח אדמה באיולי חזרת, מטבוחה, לאבנה קשיו, פטה שקדים, כרובית שרופה על לאבנה, לחם כוסמין פרוס או חלה, סלט עלים, קיש או בורקס ושתייה חמה או קרה (139 שקלים לזוג).
מסעדה גלילית חדשה, אל אסאדור בירכא
השף שאדי בשארה פתח לפעילות את מסעדת אל אסאדור בירכא ובה מנות כמו עראייס קבב בגריל - פיתה צרובה במילוי בשר טלה על מצע סלט עגבניות וטחינה; פתה - גרגירי חומוס על קרוטונים ברוטב יוגורט כבשים ובשר כבש; שווארמה קלמרי עם קלמרי צרוב, עשבי תיבול ירוקים, בצל, עגבניות, ורוטב טחינה עמבה; ובלגן סורי - שישברק וקובה במילוי בשר טלה ורוטב יוגורט חם.
אל אסאדור. תחנת דלק דור אלון, ירכא. 04-779-9355
חגיגה מקסיקנית בפרידה, באר שבע
בתאריכים 3-6.8 יציע השף רוברט קלוגר תפריט אוכל מקסיקני בבר היין פרידה בבאר שבע. בתפריט: טאקוס מטורטיות טריות של דג, בשר או עוף, מנת גוואקמולה עם פיקו דה גיו, חלפניו, ליים וסלט קקטוס וגבינת וואחקה.
פרידה. יעקב כהן 4, באר שבע. 08-6887073
מסעדה חדשה בצפת, בולונג'רי
מסעדה חלבית חדשה נפתחה בצפת במתחם סיטי בעיר. בתפריט: כריכים, פסטות, רביולי, קנלוני, המבורגר צמחוני, פיצות, שקשוקה, ארוחות בוקר ועוד. המקום פעיל 08:00-22:00 וארוחות הבוקר מוגשות כל היום.
בולונג'רי, הגדוד השלישי 1 בניין סיטי סנטר צפת. 04-6055770
מנות חדשות ביאקימונו, תל אביב
המסעדה היפנית מציעה מנות חדשות כמו רצועות פילה בקר מיושן ברוטב סויה מפולפל לצד אורז שום; רצועות צלופח מים מתוקים ברוטב טריאקי עם אורז מאודה; רול עם בס הסלע, מלפפון, אושינקו ושיטאקה עטוף אורז ושומשום סויה; וניגירי מקלות סרטן.
ספיישל גבינות ופירות של מחלבת כפר תבור במסעדות
המחלבה חברה אל המסעדות סילו, סלון יווני, נינה ביאנכה ורוברטה וינצ'י וכל אחת מהן תגיש מנת ספיישל המשלבת פירות קיץ וגבינות. המנה תוצע למשך שבועיים החל מ-1.8. בין האופציות: כדור מוצרלה ותאנים בטאבון עצים במסעדת סילו; סגנקי פטה עם תאנים ודבש בסלון יווני; וסלט אבטיח, פטה וקוויאר בלסמי בנינה ביאנכה.
פסטיבל יין, הרצליה
פסטיבל היין White יתקיים בהרצליה בתאריכים 4-5.8 ויציע מגוון רחב של יינות לטעימה. המחיר לכרטיס לאירוע -90 שקלים.
ספר התענוגות ביפו תל אביב
שף חיים כהן מבשל בהשראת ספר התענוגות של עמוס קינן עד יום חמישי29.7. בין המנות שיוגשו: אספרגוס בפונדו גבינת עיזים וסוכריות מגי, הסלט של ניס, ברזואלה קון מלונה, שרימפס בחמאת שום, חזה ברווז ברוטב תפוזי דם וסטייק בשלהבת ארמניאק, תרד ורוטב פלפלת.
בייקרי, רשת חדשה מבית קפה גרג
קבוצת קפה גרג פותחת השבוע רשת חדשה בשם בייקרי שתהיה מעדנייה ובית מאפה בשירות עצמי. הסניפים הראשונים נפתחו השבוע בחיפה ובפרדס חנה.
רשת מוזס מציעה מנות קיץ כמו קרפצ'יו חציל אסייתי עם חציל קלוי, צ'ילי, צ'יפס קוקוס, בצל סגול, רוטב בוטנים, נענע, כוסברה ובזיליקום; מגש מקסיקני עם ירקות שורש; סלסה שעועית שחורה עם טחינה; קרם שעועית לימה עם ראגו טלה, גווקאמולה חציל, וסלסה של עגבניות שרופות לצד טורטייה; קסאדייה דה קרנה- טורטייה עם ראגו טלה, רוטב שעועית שחורה, כוסברה, צנונית, צ'ילי, וסלסה של עגבניות שרופות וקרם לימה; פרגית מתובלת על קרם בטטה עם סלסה של שעועית שחורה, ירקות צלויים, וכוסברה; וקבב טלה ובקר על בייגל ירושלמי, טאבולה, ירקות צלויים, פיסטוק קלוי, פטרוזיליה, וויניגרט עמבה וטחינה.
פרויקט Mix With The Best
בתאריכים 1-15.8 יתקיים פרויקט ג'ין וטוניק במסגרתו יציעו ב-20 מסעדות בארץ ערב ספיישל ובו תפריט ומשקאות על בסיס טוניק FEVER TREE. את הארוחה, בכל אחד מהערבים, ילווה ברמן. המחירים לארוחה נעים בין 250-380 שקלים ל-3 מנות ו-3 קינוחים. בין המנות: פילה לוקוס במשרה יוגורט ועשבים או תרד מגולגל בעצמו עם בצל ופיסטוק, ציר לוקוס ועגבניות, קרם שום ותרד במסעדת ג'ורג' וג'ון; גספצ'יו צהוב עם נקטרינה צלויה ושאלוט או סביצ'ה דג ים וסלסלת עגבניות ירוקות, במסעדת בית קנדינוף; ושישטאוק - פרגית יוגורט, פיתה ״שראק״ ירקות צלויים ולאבנה עמבה באונזה ביפו.
ארוחות בוקר חדשות במסעדת EL TERRACE, הרצליה
מסעדת אל טראס מציעה ארוחות בוקר חדשות עם מנות כמו ברוסקטה אבוקדו עם טחינה, אבוקדו וגרעיני דלעת; ברוסקטה עין עם אווז קריספי, סלט אבוקדו וביצת עין; ברוסקטה מקושקשת עם פטריות, פרמזן ואספרגוס; וסלמון ברוסקטה עם גבינת שמיר, סלמון מעושן ושומר.
אל טראס. רמת ים 50, הרצליה, לצד מלון אוקיינוס. 09-8781716
מנות חדשות בבר איטליה, נתניה
המסעדה האיטלקית מציעה מנות חדשות כמו ברוסקטה עם טרטר בקר וצלפים, בצלי שאלוט, כוסברה, צ'ילי ואיולי כמהין; שרימפס אקווה פאצה עם עגבניות, צלפים, ציר ים וזעפרן; וריזוטו שרימפס עגבניות שרופות, בשר סרטנים, חמאה, יין לבן, כרישה וזעפרן.
בר איטליה. מלון ווסט לגון, נתניה. 09-742-1113