ספיישל המבורגר עם חמאת בוטנים ב"זה", אשדוד
המסעדה מציעה לכבוד יום חמאת הבוטנים ב-24.1 ספיישל של המבורגר בקר עם גבינת צ׳דר, חמאת בוטנים עם שברי בוטנים, ריבת בצל, בריסקט מעושן וזיגוג ברביקיו בלחמנייה אפויה עם בייקון טלה (69 שקלים).

זה. חוף הקשתות 12 אשדוד, 08-6111444

יום חמאת הבוטנים ביומנגס
הרשת מציעה ליום חמאת הבוטנים מנה מיוחדת של כנפיים ברוטב חמאת בוטנים וצ'ילי בשני גדלים: חצי קילו (46 שקלים) וקילו (79 שקלים). בנוסף, תהיה אפשרות להוסיף לכל המבורגר תוספת של חמאת בוטנים.

לפרטים

תפריט חורף במוזס
הרשת מציעה מנות חורף חדשות כמו ארנצ'יני מתפוח אדמה וגבינות עם קרם עגבניות (29 שקלים), קאסדייה - טוסט מקסיקני עם גבינת צ'דר, פלפל אדום וחלפיניו (34 שקלים) ופטה כבד עוף עם צ'אטני חמוציות ועגבניות שרי (34 שקלים).

לפרטים: 9449*

תפריט חורף מוזס (צילום: גיל אבירם)
תפריט חורף מוזס|צילום: גיל אבירם

תפריט חורף בגרקו, תל אביב והרצליה
בגרקו מציעים תפריט חורף חדש עם אופציות כמו מרק טלה עם כרישה, עלי לשון הפר, לימון ופסטה (82 שקלים); קוטופולו - תבשיל עוף יווני עם פסטה, ציר עוף וגבינת קפלוטרי (88 שקלים); מוסקה עם בשר עגל, תפוח אדמה, חצילים, זוקיני ורוטב בשמל (78 שקלים); ותבשיל סטיפדו בקר עם יין לבן, עגבניות, עלי דפנה, כרישה ואורז (88 שקלים). 

גרקו. אורי צבי גרינברג 25, תל אביב. אבא אבן 9 הרצליה. 072-392-9858

תפריט חורף גרקו (צילום: אנטולי מיכאלו)
מרק פסולדה בתפריט חורף של גרקו|צילום: אנטולי מיכאלו

יום הקרואסון בדרימרי, פתח תקווה
המסעדה חוגגת את יום הקרואסון בתאריכים 30-31.1 עם מנות כמו קרואסון וניל מדגסקר וריבת פירות יער ביתית (18 שקלים); קרואסון פטיסייר עם לוז ושוקולד בלגי (18 שקלים); קרואסון בולנז'רי עם טחינה, חציל, ביצה קשה, עגבניות שרופות, מלפפון חמוץ ובצל (44 שקלים); וקרואסון קרוק מאדאם עם ביצה עלומה, הולנדייז, תרד בר ובצל מקורמל (52 שקלים).

דרימרי. הסיבים 49, פתח תקווה. 03-9503330

 

דרימרי - קרואסון קרוק מאדאם (צילום: תום לוינקופף)
דרימרי - קרואסון קרוק מאדאם|צילום: תום לוינקופף

מנות חדשות ברוזה פארקס, תל אביב

בבר האוכל בצפון תל אביב מציעים מנות חדשות כמו מסבחה עדשים עם פיתה שרופה, בצל ופטרוזיליה; ארטישוק עם לאבנה גלילית, ,סלסלה עגבניות, פירורי פנקו ושמן זית; פולנטה עם פטריות, פרמזן, ובצל ירוק; ופיצה יוונית עם רוטב עגבניות, מוצרלה, גבינת פטה, זיתים שחורים ובצל סגול.

רוזה פארקס בר. דיזנגוף 265, תל אביב

רוזה פארקס - כיסוני נוטלה  (צילום: עידן סבח )
רוזה פארקס - כיסוני נוטלה |צילום: עידן סבח

מרק בלחם באגדת לחם, כפר הרא"ה
באגדת לחם התחילו למכור קערות מלחם להכנת מרק בלחם בבית. מחיר קערת לחם: 12 שקלים.

אגדת לחם. מושב כפר הרא"ה, עמק חפר. 04-6251266

אגדת לחם - קערה (צילום: הדס ניצן)
אגדת לחם - קערה|צילום: הדס ניצן

ימי שני ביאסו, תל אביב 
השף אביב משה משיק במסעדת יאסו בימי שני ארוחת מזנון טבחים בסגנון יווני. החל מתאריך 27.1, יציעו פה מזנון של מנות יווניות עם מנות כמו קוסקוס עם תבשיל ראש, סביח חצילים, טורטליני ארטישוק, סשימי על קרח ועוד. הארוחות יתקיימו בשעות 21:00-00:00 עד סוף חודש פברואר.
יאסו. הירקון 105, תל אביב. 03-6031719

המזנון החדש ביאסו (צילום: my social)
המזנון החדש ביאסו|צילום: my social

אוכל ביתי של שגב, תל אביב
שגב משה יציע בשרונה מרקט מדי יום שישי תבשילים ואוכל מוכן להזמנה או לרכישה הביתה. בין האופציות פה: קציצות דגים, קרעפלך, ירקות בתנור, מרק ירקות, פסטלים, פלפל ממולא, קובה בורגול, בטטה אפויה ועוד.

לפרטים

אוכל ביתי של שגב (צילום: יעל יצחקי)
אוכל ביתי של שגב|צילום: יעל יצחקי

תפריט חדש למסעדת טריולה, פתח תקווה
המסעדה מציעה מנות חדשות כמו ניוקי פילה בקר עם פטריות, ערמונים, שאטה ותימין ברוטב ציר בקר וחמאה; רגטוני מעושנים עם ציר בקר, יין אדום, חמאה, שאטה ערמונים, תרד ופטריות; ופילה בס וירוקים עם אספרגוס, שעועית, ברוקולי, ותרד ברוטב חמאת לימון.

טריולה. שחם 14, פתח תקווה. 03-9198444