ויקי כריסטינה במתחם התחנה התל אביבי הקדימה את זמנה מבחינת הטרנד הספרדי שמתפשט כעת במסעדות התל אביביות. כן, המסעדה שמציינת קרוב ל-14 שנות פעילות סיפקה לסועדיה פינצ'וס, פירות ים, צ'ורוס ועוד מעדנים ספרדיים הרבה לפני שהתל אביבים נפלו שדודים לקסמי מקומות כמו ורמוטריה, הלנה ושלל ערבי קונספט ספרדיים שלאחרונה צצים בשפע.
כעת, אחרי כמה חודשים של הידוק ועבודה על תפריט חדש, שף ברק אביטל מציג תפריט מחודש שמשלב קלאסיקות ספרדיות ומנות פיוז'ן. אביטל, אשדודי במקור, עבד בלא מעט מסעדות תל אביביות ושימש כסו שף במסעדת טוטו לפני שעזב ללוס אנג'לס, שם בישל לסלבס הוליוודיים (ביונסה וטיילור סוויפט הן רק חלק מהרשימה). כיום השף על הקו בין תל אביב לסרי לנקה שם הוא מוביל את מסעדת סיטרה במקביל לעבודה בוויקי כריסטינה.
בדומה לעסקים, בתי אוכל ומסעדות חדשים שזוכים להתעניינות בעקבות הפעלת הקו האדום של הרכבת הקלה בתל אביב, גם המסעדה במתחם התחנה, שנמצאת במרחק הליכה מתחנת אליפלט בסוף פארק המסילה נהנית מתנועה מחודשת וזגם מזג האוויר הופך נעים יותר לישיבה בגינה הגדולה במקום.
התפריט החדש כולל מנות כמו אויסטר עם פטל מוחמץ (35 שקלים ליחידה), אצבעות כרישה בחמאה לימונית עם גבינת טולום, זעתר ופיסטוקים (58 שקלים), טורטליני עיזים ופורל מקומי (88 שקלים), רבעי עגבניות מגי קלופות, שמן זית, מלח ים ופלפל צ'ילי ירוק (44 שקלים), פטאטס בראבס עם איולי שום (38 שקלים), המבורגסה דה פסקדו - קבב מוסר ים בלחמניית ביס עם איולי לימון, כרישה מקורמלת ותרד (34 שקלים), שרימפס ולנסיה ברוטב חמאת עגבניות ולחם אבוד (85 שקלים), פדרונים ספרדיים מטוגנים עם מלח ים וליים (35 שקלים) ועוד.
מלבד אלה, התפריט מציע עוד מנות דגים וגם לא מעט אופציות לצמחונים לפתוח כאן שולחן עם מנות ירקות חמות וקרות, תפריט יינות, קוקטיילים ובירות ויש כמובן גם צ'ורוס לקינוח (ולא רק).
ויקי כריסטינה. מתחם התחנה, תל אביב. טלפון: 03-7367272. שעות פעילות: שני עד שבת 19:00-23:00. לא כשר