זה לא סוד שבר רפאלי פחות נודעת בזכות יכולותיה הקולינריות, למעשה, חשבון אינסטגרם ייעודי בשם "פוסטים תשושים של בר רפאלי" הוקדש לנושא ותיעד את הבישולים הביתיים של בר, מנות כמו עוף פטריות, סלמון אפוי בתנור ומגוון כריכים (מאז, אגב, החשבון נסגר לצערנו הרב).
לפני יומיים עלה בחשבון היוטיוב של ווג צרפת סרטון בו בר נפגשת עם השף צרפתי המתמחה בבישול צמחוני וטבעוני, ג'וליאן סבאג ,במסעדתו Créatures בפריז. מטרת המפגש היא שיעור בישול, במסגרתו סבאג מלמד את רפאלי להכין שתי מנות: קרפצ'יו עגבניות צבעוניות ברוטב פסטו וברוקולי צלוי עם רוטב טחינה ויוגורט-שקדים.
אחרי שהשניים מתגברים על המבוכה הראשונית ומסיימים שיחת חולין על הקרייב של בר לפרוזן יוגורט במהלך הריונה, הם עוברים להכנת מנת הברוקולי, ואם להודות על האמת, למרות שאינה מבדילה בין יוגורט למיונז, בר דווקא מגלה כישורי חיתוך מרשימים ביותר. ובכן, בערך בדקה 7:50 השף מגלה טיפ נהדר לבחירת עגבניות: תמיד תבחרו את העגבנייה הכבדה ביותר. זה אומר שהיא פחות מימית ומכילה יותר "בשר". אם אתם שואלים אותנו, זה היה שווה את כל הסרטון המעט מסורבל הזה. אוקיי, זה, ולגלות שבר רפאלי שונאת שמיר וקונה שום כשהוא כבר מקולף.