בניגוד למה שמדמיינים כשחושבים על אזור של אצטדיון, הקונדיטוריה ובית המאפה החדש קיט קט, שנמצא בסמוך לבלומפילד, מעוצבת באווירת יער מלא בבובות ופסלים של פיות וקינוחים בהשראת הטבע. נשמע מוגזם? ובכן, כמו מקומות אינסטגרמיים רבים אחרים בתקופה הזאת, מוגזם בהחלט, אבל גם מצטלם מרהיב.

בקיט קט, שפתחה שני שדה, תמצאו מגוון רחב של מאפים וקינוחים מיוחדים לצד שלל אופציות מלוחות. שדה, ששבה לארץ אחרי מגורים ולימודים באוסטרליה, המשיכה את דרכה בבית הספר המקצועי של אסטלה. בהמשך עבדה כספקית קונדיטוריה ומאפים לבתי מלון עד שהחליטה לפתוח לראשונה מקום משלה.

 

קיט קט מאפייה עוגיות  (צילום: ריטה גולדשטיין, אוכל טוב, mako)
יש גם עוגיות |צילום: ריטה גולדשטיין, אוכל טוב, mako

אפשר למצוא כאן אופציות כמו קרואסון הבית, שנקרא גם קרואסון קיט קט והוא בצורה עגולה ייחודית בשילוב של פירות יער וקרם שקדים; מאפה שכבות עם קרם פטיסייר ואוכמניות; מאפה מלוח של בצק קרואסון עם מוצרלה, פסטו, עגבניות צלויות, בזיליקום ובלסמי; קרואסון מרובע עם טונקה ושוקולד לבן; גלגל קרמו עם לימון ויוזו; מאפה במילוי רייס פודינג עם פירות טרופיים; מאפה במילוי פנקוטה משמשים; מאפה מלוח שצבוע שחור עם אבץ במילוי של מנגולד וגבינת פטה; וקרואסון תות עם עיטורים ורודים עם קרם פטיסייר וקולי תות ליצ'י.

בגזרת הקינוחים הוויטרינה הרחבה כוללת למשל קינוח בצורת פטרייה שמבוסס על ביסקוויט הדרים ומילוי של קרם הדרים, שוקולד לבן וקולי תות; או פטריית שוקולד במילוי בלונדי ושוקולד חלב; טארט של לימון עם יוזו ופיסטוק; טארט פקאן וקרם פרלינה; עוגת מוס עם יוגורט וג'לי תות; פחזניות תותים; עוגיות פיסטוק או פקאן; וטארט פקאן ופרלינה בלונדי.

קיט קט. שארית ישראל 31, תל אביב. טלפון: 03-5555039. שעות פעילות: ראשון-חמישי 07:00-20:00 ושישי 07:00-17:00