פיצה חדשה ומבצעים בפיצה האט
רשת הפיצות חוברת לתן ביס ומציעה מבצע של 20% על משלוחים וטייק אווי בסניפי תל אביב הממוקמים בחשמונאים, נחלת יצחק, רמת אביב, רמת החייל ובן גוריון ברמת גן. המבצע תקף עד 30 ביוני. בנוסף, מציעים בפיצה האט פיצה חדשה מבצק דק עם רוטב שמנת שום וכדור מוצרלה של השף גיא גמזו ופיצריית פרסקה. הפיצה תהיה זמינה בכלל סניפי הרשת במחיר 79.90 שקלים.

קונדיטוריית שמו בהוד השרון
סניף חדש, 12 במספר נפתח לקונדיטוריית שמו בהוד השרון. הסניף נפתח ברחוב הנשיאים 1 הוד השרון ויציע את המבחר הקיים ביתר סניפי הקונדיטוריה ברחבי הארץ.

מעבדת קוקטיילים חדשה נפתחה בתל אביב
7:1 Lab, מעבדת קוקטיילים נפתחה בשכונת נווה צדק בתל אביב. מאחורי המקום עומדת קבוצת TYO ומציעים בה מבחר קוקטיילים ייחודיים על בסיס תזקיקים שנעשים במקום כמו ג'ין וסלרי טרי או וודקה עם חמאת בוטנים. בנוסף למשקאות מציעים במקום מנות כמו יקיטורי, ניגירי, סביצ'ה וסשימי. המקום פעיל בימים שני עד שבת בשעות 20:00-01:00.

7:1 Lab .אחד העם 1, תל אביב - יפו

לפרטים

פוד טראקס חדשים בנגב
בהר הנגב נפתחו משאיות אוכל חדשו: .פאט אנד ג'וסי, משאית גריל בשרי אמריקאי בצומת משאבי שדה, שם ניתן למצוא המבורגרים עם תוספות שונות, כריכים עם אסאדו ונקניקיות ועוד. המקום פעיל בימים ראשון ועד חמישי בשעות 11:30-23:00. ורותה ולולו, משאית אוכל ביתי מסורתי שהתמקמה בשוק ירוחם ומציעה מנות כמו קוסקוס, קציצות דגים, מטבוחה ביתית, שייקים ופשטידות. המקום פתוח בימים שני עד חמישי בשעות 12:00-23:00 ושישי בשעות 10:00-15:00.

פאט אנד ג'וסי: 054-240-1401. רותה ולולו.רבי דוד מלול 113 ליד רחבת השוק בירוחם. 058-4410188.

סניף של רשת הגלידריות אלדו, תל אביב
אלדו פתחה סניף חדש ברחוב לה גווארדיה 64, תל אביב. הסניף פתוח שבעה ימים בשבוע בשעות 10:00 עד 23:00. הרשת מציעה בסניפיה טעמי קיץ חדשים כמו סורבה שוקולד מריר, מגנום פיסטוק, גלידת חד קרן בטעם מסטיק וגלידת קרמל מלוח עם בראוניז.

לפרטים

קולקציית פאסטל דה נאטה של השואורום בייקהאוס
הרשת מציעה קולקצית פאסטל דה נאטה חדשה במבחר טעמים כמו קלאסי במילוי קרם וניל בקינמון; פסטל דה נאטה שוקולד; פסטל דה נאטה עם פירות יער; ופסטל דה נאטה עם קרמל מלוח. 10 שקלים ליחידה ו-60 שקלים למארז.

שואורום בייקהאוס. מלכי ישראל 11 תל אביב; לויטן 1 תל אביב; בית לחם 3 תל אביב; פנקס 3 תל אביב; סוקולוב 83 רמת השרון.

מקדונלד'ס מחזירה לתפריט את המקצ'יקן 
הרשת מחזירה לתפריט את המנה המוכרת עם קציצת העוף בציפוי פריך. 17 שקלים למנה ו-37 שקלים לארוחה. בנוסף, הרשת פתחה מחדש את הסניף שלה בטרמינל 1 בנמל התעופה בן גוריון ומציעה בסניף מבחר מוצרי עוף כמו נאגטס וקריספי צ'יקן לצד פיתות וטורטיות במילויי עוף שונים.

לפרטים

בר חדש של אימפריאל בקמפינסקי, תל אביב
קבוצת אימפריאל פתחה במלון קמפינסקי בר לאונג' חדש בשם The Common. במקום 60 מקומות ישיבה וניתן למצוא בו תפריט אלכוהול בדגש על וויסקי וכן קוקטיילים. בתפריט האוכל מציעים פה מנות כמו טרטר בקר עם בצל בגריל, איולי צלפים ותפוצ'יפס ביתי; סלט חסה, אנדיב, מלפפון, ויניגרט תפוחים וקראנץ' שומשום; והמבורגר עם רוטב מקאלן וכבד אווז.

מנות חדשות באוניקו
במסעדת המשלוחים הטבעונית מבית פריים מציעים מנות חדשות כמו כרובית פופקורן ברוטב יוזו וספייסי מיונז יפני; סלט שורשים יפני עם נבטים, סלק, גזר וכוסברה; לבבות ארטישוק בטפניאקי עם רוטב קיסר; וקיטו ירושלים רול עם ארטישוק ירושלמי, מלפפון, קנפיו, מלך היער צלוי, במעטפת אבוקדו, ספייסי מיונז וארטישוק ירושלמי מטוגן. 

אוניקו אסייתית טבעונית, המסגר 38, תל אביב. טלפון: 072-2585384

מבצעי סטודנטים בשאקטי, באר שבע
המסעדה בבאר שבע  מציעה 20% הנחה על המנה העיקרית בהצגת כרטיס סטודנט במהלך תקופת הבחינות. המבצע מתקיים עד תאריך 30.6.

שאקטי. רבי עקיבא 9, באר שבע. 077-9966788

מבצעי סטודנטים בשאקטי (צילום: שיר פיירמן, יחסי ציבור)
מבצעי סטודנטים בשאקטי|צילום: שיר פיירמן, יחסי ציבור

בראנץ' חדש ב-J17, תל אביב
המסעדה מציעה בראנץ' חדש בימי שישי עם בופה טבעוני שבו סלטים, לחמים, ממרחים וירקות לצד מנות לבחירה כמו שקשוקה עם פלפלים שרופים על האש, עגבניות צלויות; ביצת עין של yo-egg, מקושקשת טופו, ופנקייק מלוח עם גבינת פטה ופרמזן טבעוניות. 65 שקלים לסועד. הבראנץ' מוגש בשעות 09:30-13:30.

17J. ירמיהו 17 תל אביב . 03-9442773

בראנץ' J17 (צילום: גיל אבירם, יחסי ציבור)
בראנץ' J17|צילום: גיל אבירם, יחסי ציבור

סטייק רידיפיין וארוחה מיוחדת בקמאקורה, רמת גן
המסעדה ברמת גן מציעה מנת סטייק מבשר טבעוני של רידיפיין מיט. הסטייק מוגש על קרם ארטישוק ירושלמי עם פטריות יער וציר ירקות (129 שקלים). בנוסף, השף של קמאקורה איליה גולדמן חבר לשף יניב גור אריה והשניים יגישו יחד ארוחת קאיסקי שמשלבת בין המטבח המקומי ליפני. הארוחה תוגש ב-13-14.6 ותכלול מנות כמו ניגירי קובה-נייה על בסיס שייטל מיושן בקוג'י, סלט פריקי ועשבים ורוטב שזיפי בוסר; קרפצ'יו חרוש עם פונזו ורדים, פרחי גזר בר מסוכרים, זרעי כובע נזיר מותססים וזרעי גדילן קלויים.

לפרטים

סוף שבוע גריי גוס במלון אלמא, זכרון יעקב
בין ה-16-18.6 יתקיים במלון אלמא בזיכרון יעקב סוף שבוע סביב וודקת גריי גוס. האירוע יכלול מסיבות, קוקטיילים מיוחדים והופעות. יוגשו במקום גם ארוחות בראנץ' וארוחת ערב מיוחדת. החל מ-1200 שקלים לאדם.

לפרטים

ספיישל יווני בסלון יוון, תל אביב
מסעדת השף של גיא פרץ מציעה מנות ספיישל בתפריט הקיץ כמו סשימי של טונה אדומה ומוסר ים לצד ציזיקי, רוטב הדרים וצ'ילי, ומשרה דבש לימון; פאווה סנטוריני – פאווה חמה מאפונה צהובה עם גבינת פטה יוונית, בצל ירוק, צלפים, בצלים שרופים בגריל, שמן זית ולימון סחוט; וטיגניאתה דה סלוניקי – פרוסות זוקיני, חצילים ותפוחי אדמה בקראסט סולת עם גבינה יוונית פיקנטית ופלחי לימון.

סלון יווני. מלון West תל אביב

בר יין קיצי חדש בוולדורף אסטוריה, ירושלים
בר היין הקיצי של וולדורף אסטוריה נפתח לפעילות ומציע מנות טאפאס וקוקטיילים. המקום פעיל בשעות 18:30-22:30.  בין המנות במקום: פרחי כרובית בטמפורה עם קרם טחינה וסלסת עגבניות; סלט עדשים חם עם ירקות שורש וציר ירקות ; שווארמה דג ים בתוך טורטייה עם פסטו, פלפלים חריפים ולימון כבוש; ובסבוסה עם סולת וסילאן.

THE GARDEN TERRACE, מלון וולדורף אסטוריה - גרשון אגרון 26, ירושלים

בר קיץ חדש בוולדורף אסטוריה (צילום: דניאל לילה , יחסי ציבור)
בר קיץ חדש בוולדורף אסטוריה|צילום: דניאל לילה , יחסי ציבור

פופ אפ אוראו ודלי קרים, שרונה מרקט
בשרונה מרקט יתקיים שיתוף פעולה בין עוגיות אוראו לגלידות דלי קרים. במקום יציעו עד תאריך 17.6 קינוח עם עוגיות מיני אוראו על גלידת וניל וקרם שוקולד לבן. את הקינוח ניתן יהיה לרכוש גם בסניפי דלי קרים במחיר 19 שקלים ליחידה.

 שוק האוכל שרונה מרקט. אלוף קלמן מגן 3, תל אביב-יפו.  

חומוס רפול, ירושלים
חומוסייה חדשה בשם חומוס רפול נפתחה בשכונת תלפיות בירושלים ומציעה מנות כמו אורז ושעועית, שקשוקה, שניצל, פלאפל, חומוס עם צנוברים או חומוס פטריות, מסבחה ופול.

חומוס רפול. המוסכים 12, תלפיות, ירושלים

ספוליה - תפריט חדש (צילום: לירן מימון, יחסי ציבור)
חומוס רפול|צילום: לירן מימון, יחסי ציבור

תפריט חדש בלופט, ראשון לציון
הלופט מחליפים תפריט ועומדים בפני שינוי כולל ולכן משיבים לחיים מספר מנות מהעבר כמו צ'יקן רול, פפרדלה ארטישוק, קורדון בלו וניוקי כבדי עוף. התפריט יוגש במהלך חודש יוני.

לפרטים

מסעדת לופט (צילום: עידן גור, יחסי ציבור)
מסעדת לופט|צילום: עידן גור, יחסי ציבור

נתח קצבים פותחת סניף עשירי, באר שבע
ב-14.6 יפתח סניף עשירי לקצביית נתח קצבים ב-mall7 באר שבע. במקום יוצבו מבחר משאיות אוכל שיגישו טעימות בשרים עם יין וערק.

משקאות קיץ בסי קפה
הרשת מציעה משקאות קיץ חדשים כמו תה קר אפרסק מוחיטו מונין אפרסק, מונין מוחיטו, מיץ לימון, ותה קלאסי; תה קר עם פטל שחור; אייס וניל עוגיות; אייס וניל פקאן; ואייס טרופי מנגו פסיפלורה.

לפרטים

מנות חדשות במסעדת סאי, רמת גן
המסעדה מציעה מנות חדשות ליום הסושי כמו רול מטוגן בציפוי פנקו עם סביצ'ה סלמון וטונה, בטטה, בצל ירוק ושומשום קלוי, וכן סדנאות סושי בהובלת השף שרון כהן.

לפרטים

חודש הגאווה ב-SHIRIZ
שיריז פטיסרי חוגגים את חודש הגאווה עם עוגת גאווה ובה קרם חמאה וגבינת שמנת (38 שקלים לחתיכה ו-108 שקלים לעוגה שלמה).

SHIRIZ . כצנלסון 108 גבעתיים

שבוע הגאווה בסיטארה, תל אביב
המסעדה מציעה לשבוע הגאווה מנת ספיישל של רול ריינבואו עם סלמון, אבוקדו ומלפפון במעטפת טונה, סלמון, בס וטוביקו (82  שקלים).

לפרטים

חודש הגאווה במלט רום, תל אביב
לירוי קפוזה יצר שתי מנות צבעוניות במיוחד בהשראת הדגל הלהטב"קי:
צ'יזיפרייד בורגר -  נתחי אונטריב פרימיום מבקר עמק יזרעאלי, איולי ביתי ומיקס גבינות מותכות הצבועות בצבעי הגאווה (50 שקלים) וגריל צ'יז פרייד – לחמניית חלב, איולי ביתי, חסה הידרופונית ותערובת גבינות מותכות בצבעי הגאווה (30 שקלים).

גרילד צ'יז במלט רום (צילום: נוי פירסט, יחסי ציבור)
גרילד צ'יז במלט רום|צילום: נוי פירסט, יחסי ציבור

תפריט חדש ב- SPOLIA, יפו
תפריט חדש בספוליה בכניסה לשוק הפשפשים. בין המנות בתפריט החדש: סוכריות טמארי עם סלמון, טונה אדומה, מוסר ים, סלמון צרוב, יוזו קושו, פוריקקה, פונזו, אררה, וואסבי וטוביקו; סשימי מוסר ים ברוטב גספצ'ו תותים ופלפל ירוק; רביולי סלט בגבינת צאן ולאבנה עיזים; טרטר סלמון צרוב עם צ'ילי ירוק ואורז קושהיקרי.

ספוליה. יפת 20, יפו

ספוליה - תפריט חדש (צילום: דוד מויאל, יחסי ציבור)
ספוליה - תפריט חדש|צילום: דוד מויאל, יחסי ציבור

תערוכה חדשה באסיף: המרכז לתרבות אוכל בישראל, תל אביב
החל מהשבוע נפתחה תערוכת אוכל חדשה במרכז אסיף. התערוכה עוקבת אחר הדגנים, הקמח והלחם וסיפורם בירושלים במאה ב-17. התערוכה שמה דגש על זני מורשת מקומיים וכן מספרת על שחזור מאפים ייחודיים כמו אלג'רכ (לחם ממולא בצורת טבעת), חצאווי (לחם טאבון הנאפה על חלוקי נחל) וכמאז' (הגרסה הקדומה של פיתת הכיס). 

עיר, חיטה, לחם. אסיף: המרכז לתרבות אוכל בישראל. לילינבלום 28, תל אביב

חגיגות 30 שנה לסלמון הנורבגי בישראל, בית שגריר נורבגיה
בסימן שנת שיא של ייצוא סלמון נורווגי לישראל ועלייה בביקוש , השף GUNNAR JENSEN מגיע לישראל לאירוע מיוחד שיתקיים הערב בבית שגריר נורבגיה בהרצליה.