בשנה האחרונה יש אינפלציה של בתי מאפה חדשים ברחבי הארץ, ובייחוד בתל אביב. אל השפע הקיים מצטרפת בחודשים האחרונים נוטי בייקרי (NUTI), מאפייה שנפתחה בצפון רחוב דיזנגוף ושייכת לזוג אחיות - ירדן וגל אשכנזי - שהחליטו להגשים חלום ולפתוח יחד מקום משפחתי שמתמקד בעוגיות.
השתיים לא מגיעות מרקע של קונדיטוריה - גל עבדה בתחום התעשייה הביטחונית וירדן למדה טיפול - אך הקורונה שינתה לשתיהן את התוכניות והן החליטו שזה זמן טוב לנסות להגשים חלום. המקום שפתחו מציע מבחר מאפים מתוקים ומלוחים ועוגות, אבל העיקר הוא עשרה סוגי עוגיות שוקולד צ'יפס ענקיות ומפוצצות כל טוב, שמוכנות במקום ואם תשאלו אותנו הן קינוח נהדר לחורף המתקרב.
הטעמים של העוגיות כוללים קפה ואגוזי לוז; פקאן ושוקלד מריר; שוקולד חלב ושוקולד לבן; דאבל שוקולד עם שוקולד מריר וחלב; נטיפי חמאת בוטנים; פאדג' על בסיס שוקולד מריר ופולי קקאו; מקדמיה ושוקולד לבן; ווריאציה של שיבולת שועל, אגוזים וצימוקים.
עוד מציעים פה סקונס מתוקים עם גרידת תפוז ואוכמניות טריות או מלוחים עם גבינות ורוזמרין; עוגות כמו שמרים פיסטוק, שמרים שוקולד, שמרים קינמון ושמרים פרג ומאפים אישיים שונים. המקום פתוח בימים שני עד חמישי מהשעה 8:00 ועד 19:00 ובשישי מ-8:00 ועד 15:00.
נוטי. דיזנגוף 274, תל אביב. 050-2627771