אומנם אנחנו נמצאים בתחילתו של חודש פברואר, אבל אתם חייבים להודות שמשהו בימים האחרונים משדר בעיקר קיץ, מה שהופך את החדשות שמגיעות ממעבר לים למסעירות אפילו יותר: מסתבר שמותג הגלידות האהוב עד כאב בן אנד ג'ריס השיק בארצות הברית סדרת טעמים חדשים לשנת 2018 - ואנחנו לא יכולים לחכות שהם כבר ינחתו גם כאן אצלנו.
לסדרת הגלידות האישיות בציפוי השוקולד יוכנסו עכשיו טעמים פופולריים כמו צ'רי גרסייה; טעם בצק הלילה, עם גלידת קרמל ושוקולד עם עוגיות שוקולד, בצק עוגיות שוקולד צ'יפס ובצק עוגיות חמאת בוטנים; וגלידה בשם קפה באז - גלידת קפה עם נטיפי פאדג' אספרסו.
עוד בסדרה החדשה של בן אנד ג'ריס גרסאות דלות בשומן וקלוריות (בין 140-150 קלוריות למנת גלידה אישית), שלמרבה השמחה לא כוללות תחליפי סוכר שמשאירים טעמים כימיים בפה: שוקולד חלב ועוגיות שוקולד צ'יפס; גלידת וניל עם קרמל מלוח ועוגיות חמאה; וטעם של גלידת שוקולד ובה נטיפים של בצק עוגיות חמאת בוטנים.
אבל עיקר ההתרגשות הוא על הטעמים החדשים באמת: גלידה על בסיס קפה בחליטה קרה (שהפך למאוד פופולרי בארצות הברית וגם בישראל בשנתיים האחרונות), ובתוכה פאדג' וטראפלס של ליקר קפה בציפוי עוגיות שוקולד; גלידה שנשמעת לפחות לנו אמריקאית מדי בטעם של מילקשייק שוקולד עם טראפלס שוקולד ופאדג' ונטיפי מרשמלו; וגלידת עוגת גבינה קרמל עם טראפלס עוגת גבינה וקרקרים, וגם עוגיות שוקולד, שיהיה.
ואנחנו? אנחנו רוצים לפנות במסר לחברת הגלידות: ישראל היא אומנם שוק קטן יחסית, אבל שובב ובעל חיבה עזה לגלידות באשר הן - ולכן, הבו לנו כמה שיותר מהר את כל הטעמים החדשים הללו, שנשפוט בעצמנו.