סביר להניח שאם אתם חיים באזור גוש דן, או שהגעתם אי פעם לתל אביב והתחשק לכם פיצה טובה, שמעתם על מסעדת הפיצה ברחוב בוגרשוב - מהמקומות הבודדים בבירת הקולינריה שלא תמצאו בו רגע אחד בלי תור עצום מחוץ לדלת הכניסה. אז מה סוד הקסם? אוכל איטלקי קלאסי בביצוע משובח, מחיר אטרקטיבי, ואווירה משפחתית שלא לוקחת את עצמה יותר מדי ברצינות.

עכשיו, העסק תופס תאוצה והבעלים של הפיצה בבוגרשוב, יריב הדרו, פותח בית פיצות חדש בשם פיצה ברוקלין, שבאופן לא מקרי יהיה דומה בדיוק לפיצריות השכונתיות בהן נתקלים בכל מספר צעדים ברחובות ניו יורק. בניגוד להפיצה, בפיצה ברוקלין יתמקד הדרו בפיצות גדולות מהרגיל (בדיוק בגודל אותו אוהבים האמריקאים) שקוטרן 50 ס"מ למגש. כמו כן, תמצאו כאן גם משולשי פיצה שימכרו בנפרד ויהיו גם הם עצומים למדי.

עוד באוכל טוב:


פיצה נפוליטנית (צילום: ShutterStock)
פיצה? בכל מצב ובכל שעה|צילום: ShutterStock
הבצק של הפיצות יעשה כמובן במקום, על בסיס מתכון סודי, וכך גם רוטב העגבניות, כשהדרו מבטיח שגם כאן לא ישתמשו בשום חומר גלם שאינו מהרמה הגבוהה ביותר. משולש סטנדרטי בפיצה ברוקלין יעלה לכם 16 שקלים, ומגש ענק (כזה שמספיק לרביעיית סועדים) יעלה 96 שקלים. הפיצות יגיעו בווריאציות של צמחונית, טבעונית (18 שקלים למשולש ו-110 שקלים למגש) או פיצות רגילות עם תוספות בשריות (20 שקלים למשולש ו-120 שקלים למגש). מלבד הפיצות, תמצאו כאן כמובן מלווים אמריקאים קלאסים כמו מילקשייקים, בירה מהחבית, קוקטייל מרגריטה קפואה וגלידה אמריקאית. המכירים והמכורים ישמחו לשמוע שגם בפיצה ברוקלין יוגש אותו קלצונה נוטלה מפורסם מבית הפיצה בבוגרשוב.

פיצה ברוקלין תיפתח בעוד כשבועיים באופן רשמי לפעילות, וזה יקרה במיקום בו פעל עד לאחרונה בר האוכל הפלמינגו. המקום עוצב בסגנון מודרני-תעשייתי על ידי אנה גולדברג ויכלול גם גרפיטי גדול של אדגר רפאל שיעטר קיר שלם, כך שגם חובבי האינסטגרם ימצאו כאן עוד סיבה למסיבה. בתקופת ההרצה יהיה המקום פתוח בימים ראשון עד חמישי וביום שבת - בין השעות 16:00 ועד חצות, וביום שישי בין השעות 11:00 בבוקר ועד 17:00.

פיצה ברוקלין. דיזנגוף 276, תל אביב. 03-6877748. לא כשר

>> לכל חדשות האוכל