שיתוף פעולה בין פיצה האט לשף גיא גמזו

פיצה האט משיקה יחד עם גמזו ומסעדת נונונו שלו פיצת מק אנד צ'יז חדשה, שתשווק בסניפי הרשת, במשלוחים ובאיסוף עצמי. הפיצה מבוססת על מתכון המק אנד צ'יז של המסעדה, עם גבינת צ'דר ומוצרלה. מחיר: 79.90 שקלים.

לפרטים

פיצות חדשות בפאפא ג'ונס (צילום: גל זהבי,  יח
פיצות חדשות בפאפא ג'ונס|צילום: גל זהבי, יח"צ

פיצות חדשות בפאפא ג'ונס

הרשת מציעה פיצות חדשות: פאפא מיקס - פיצה עם בצל, פלפל ירוק, עגבניות וזיתים שחורים עם גבינת פרמזן, רומנה, אסיאגו, פונטינה ומוצרלה; ופיצה טונה דה לקס עם טונה, תירס, בצל סגול וקוביות עגבניות. לצד הפיצות יש גם קינוח חדש של עוגת ריקוטה רכה וקיט רטבים לפיצה ובו רוטב שום, ברביקיו, צ'ילי מתוק, רוטב באפלו ורוטב פיצה.

לפרטים

פופ אפ פופי פיצה. פיצה פולנטה וכמהין (צילום: לירן מימון,  יח
פופ אפ פופי פיצה. פיצה פולנטה וכמהין|צילום: לירן מימון, יח"צ

פופ אפ פופי פיצה בשרונה מרקט, תל אביב

פיצת פופי מנתניה פותחת פופ אפ שיפעל בתל אביב עד סוף חודש אוקטובר. בתפריט: פיצה ביאנקה עם קרם פרמזן; פיצה עם מוצרלה, בייקון טלה, סלק צלוי, גבינת בושה ובלסמי מצומצם; ופיצה פולנטה כמהין עם קרם תירס, מוצרלה, פטריות בעשבי תיבול, פרמזן ושמן כמהין. 

פופ אפ פופי פיצה. שרונה מרקט, תל אביב

יום הולדת 16 לשילה, תל אביב

המסעדה היוקרתית חוגגת 16 שנות פעילות ומציעה עד 14 בחודש תפריט מיוחד של 16 מנות הכולל בין השאר טרטר דג ים וסרטנים כחולים עטוף בזוקיני מוחמץ; מאפה כרישה עם שקדי טלה ופטריות כמהין; פילה דג בגלייז יפני על כיסוני שרימפס, במיה ואספרגוס בחמאת סאקה; צלעות טלה ותבשיל בשר עם תבשיל פריקי וסלקים; וסינטה על רושטי עם רוטב קוניאק בליווי סלט עלי חרדל בוויניגרט גיאורגי.

לכל הפרטים

תפריט סתיו בווילה מארה, תל אביב

המסעדה מציעה מנות חדשות לעונת המעבר, וביניהן מולים מרינייר בחמאה וציר דגים עם שום ופטרוזיליה; פילה דניס ושרימפס עם שמנת, ראגו עגבניות וירקות צלויים; קלמרי סגול בפלנצ'ה עם חמאת עגבניות שרי; וקרפצ'יו עם קרם אנשובי ושמן צלפים עם פרמזן.

Villa Mare TLV. הרברט סמואל 88, תל אביב. 074-7725322

תפריט חדש במפגש הגיבורים (צילום: יעל יצחקי,  יח
תפריט חדש במפגש הגיבורים|צילום: יעל יצחקי, יח"צ

תפריט חדש למפגש הגיבורים, תל אביב

מפגש הגיבורים מציע תפריט חדש ובו מנות כמו כמעט סביח - טחינה שחורה עם תפוח אדמה, חציל, עמבה, נבטי אלפלפא, ארוגולה ועגבנייה; קציצות ירק לצד גוואקמולי עם איולי צ'יפוטלה, עגבנייה, חסה וכוסברה; פריקי - חיטה ירוקה מעושנת עם עלי גפן קצוצים, סילאן, מיץ לימון, בצל, שום, עגבנייה ואורגנו  ולזניה רוזה קשיו עם ירקות צלויים וקרם רוזה על בסיס קשיו.

מפגש הגיבורים. תל גיבורים 5, תל אביב.  03-5058818

תפריט מסיק בארמון סהרה, כפר נין

המסעדה מציעה מנות ספיישל על בסיס שמן זית, ביניהן זגאליט לאבנה - כדורי לאבנה עם אגוזים, עגבניות שרי ושמן זית; מטבל שמן זית עם זיתים סוריים מגולענים במלח גס; חוסה טלה - קוביות בשר טלה עם שמן זית ולימון; וחציל על האש על יוגורט עיזים ושמן זית.

ארמון סהרה. כביש מספר 65 לעפולה, בדרך לכפר תבור, כפר נין. 04-6935101

מעדנייה חדשה ליד רובידה, מזכרת בתיה

בסמוך לרובידה נפתחה מעדנייה חדשה בשם רובידה דלי. במקום ניתן למצוא מבחר קינוחים ומאפים כמו עוגת גבינה אפויה עם פירות יער ותאנים; טארט שקדים ואגסים; עוגות בחושות של לימון ויוגורט; עוגה בחושה של גזר ותבליני חורף; קרמשניט ועוד.

רובידה דלי. המייסדים 6, מזכרת בתיה

בראנץ' חדש במסעדת דלידה (צילום: יונתן בן חיים,  יח
בראנץ' חדש במסעדת דלידה|צילום: יונתן בן חיים, יח"צ

בראנץ' חדש במסעדת דלידה, תל אביב

המסעדה מציעה בראנץ' של השף יוגב ירוס, שיוגש מדי יום שישי מ-11:00 ועד 16:00. הארוחה תעלה 129 שקלים לאדם ותכלול מנות המבוססות על חומרי גלם שנמכרים בשוק, כמו בייגלה של פנסו, סאלוף של הסאלוף וחלה של הצבי; מסבחה אפונה יבשה עם שמן פלפל סודני ורסק לימונים כבושים; מקרל מעושן איקרה של מעדניית יום טוב ובצל בתחמיץ היביסקוס; ולוינסקי פרנץ' טוסט - בריוש ספוג בבלילת חלב, ביצים ומי זהר עם קומפוט היביסקוס ושמנת חמוצה.  

דלידה. זבולון 7, תל אביב. 03-5369627 

בראנץ' חדש בבית לולי, תל אביב

גם בלולי מציעים תפריט בראנץ' חדש, שיוגש בסופי השבוע מ-11:00 ועד 16:00. בתפריט: פוקצ'ה וטפנד; סלמון מעושן עם עגבניות מגי, בצל סגול, צלפים ומיץ לימון; בוראטה עם ויניגרט זעתר, עגבניות ועשבי תיבול; אגז בנדיקט בריוש עם סלמון מעושן, תרד ניו זילנדי והולנדייז יוזו; וניו יורק סלמון בייגל עם גבינת שמנת, בצל סגול, עגבנייה וצלפים.

לולי. הירקון 121 א, טיילת תל אביב, חוף גורדון

המבורגרים חדשים בגראז'

רשת ההמבורגרים משיקה סדרת המבורגרים שמבוססים על בשר מפורק, הכוללת המבורגר עם כדורי ריקוטה מטוגנים, בצל בלימון ועלי רוקט; המבורגר מפורק עם ריבת בייקון טלה וכדורי ריקוטה ופרמזן ברוטב פלפלת; והמבורגר מפורק עם שומן כבש ופלפלים מקסיקניים עם כדורי ריקוטה חריפים ורוטב קרמל מלוח.

גראז'. ראול ולנברג 24, רמת החייל, תל אביב; הרצל 151, צומת גן הוורדים, ראשון לציון

פסטיבל חוויה בכרם, מועצה אזורית גזר

פסטיבל חוויה בכרם מתקיים זאת הפעם השביעית וכולל מבחר הופעות וכן אירועים, סדנאות וסיורים לחובבי יין. ב-22 בחודש יתקיים אירוע השיא של הפסטיבל שנקרא מרוץ הבוז'ולה, עם הפנינג ושלל דוכני יין, מזון, ירקות ופירות.

לפרטים

מאיר אדוני מתארח בפאפי, אילת

ב-12 בחודש ב-19:30 יתארח השף מאיר אדוני במסעדת פאפי האילתית. בתפריט: דונאטס פורל מעושן; טרטר פילה עגל על בריוש עם כמהין שחורות; פרפה כבד עוף עם ג'ל תפוזי דם, זיתי טאסוס מיובשים, פרחי שומר וטוסט בריוש; וקטעייף - פנקייק לבנוני עם בשר עגל ובצלים מקורמלים, אבק לימון פרסי ויוגורט. מחיר הארוחה: 360 שקלים לסועד.

פאפי. דרך הערבה, אילת. 08-6331549

הספר הוורוד (צילום:  יח
הספר הוורוד|צילום: יח"צ

משלוחי רחפנים בג'פניקה

רשת ג'פניקה עורכת ניסיונות לשירותי משלוחים באמצעות רחפנים מהשבוע. הפיילוט יתקיים עד 14 בחודש בימות השבוע מהשעה 13:00 ועד 16:30, באזור הרצליה פיתוח וצפון תל אביב.

לפרטים

משאית ג'וני ווקר ברחבי הארץ

במהלך החודש תסתובב בארץ משאית של מותג הוויסקי ג'וני ווקר ותציע מבחר משקאות וקוקטיילים על בסיס וויסקי. בין הנקודות: סוהו בראשון לציון, מנתור בבית אורן וחנויות יין בעיר.

Beer Fest - פסטיבל בירה בנוקדים 

ב-8-9 בחודש יתקיים בנוקדים פסטיבל בירה, עם מבחר בירות של חברת הכרם, הופעות ושוק אוכל. כניסה ליום אחד של הפסטיבל תעלה 50 שקלים.

לפרטים

מארז חלבון חדש באנסטסיה, תל אביב

בית הקפה מציע מארז חלבון ובו תערובת בסיס להכנת חביתת חומוס, עוגיות שיבולת שועל עם קינמון, גרנולה כוסמת, סלט "ביצים" על בסיס טופו וחבילת ספירולינה. מחיר החבילה 266 שקלים.

לפרטים

תפריט סאקה ביאוזה, תל אביב

ב-18-25 תציע המסעדה תפריט סאקה וכן מנות שמשלבות סאקה. בין האופציות: מרק מיסו סאקה עם פטריות נמאקו, טופו, בצל ירוק, סויה, סאקה ואצות קומבו; ודג מושיגיאו - פילה דג ים, טופו, ג'ינג'ר, בצל ירוק, פלפל חריף, סויה וסאקה.

יאוזה. איינשטיין 10, תל אביב. 03-6579080

משלוח רחפנים, ג'פניקה (צילום:  יח
משלוח רחפנים, ג'פניקה|צילום: יח"צ

הספר הוורוד, ההכנסות לאגודה למלחמה בסרטן

במהלך חודש אוקטובר יימכר הספר הוורוד - ספר מתכונים בהשראת מירי מורד. הספר כולל פרשנות קולינרית של מבחר בשלנים, כמו תמרה אהרוני ורחלי קרוט, למתכונים של מורד. מחיר הספר 9.90 שקלים והרווחים ממנו ייתרמו למלחמה בסרטן השד.

לפרטים 

הילולה, מעדנייה חדשה לרותם בן מויאל, ראשון לציון

השף פותח מעדנייה בתוך המסעדה שלו בראשון לציון, "רק ככה". במקום יימכרו לפי משקל מנות כמו חציל במילוי בשר, קבב סינייה ועגבניות, אסאדו וירקות שורש, חריימה ומפרום.

הילולה, מעדניית בוטיק מבית רק ככה. רוטשילד 104, ראשון לציון. 03-7309821

רוטיסרי חדש בשוק הנמל, תל אביב

כחלק מקצביית איוו נפתח רוטיסרי חדש בשוק הנמל בתל אביב. במקום יימכרו עופות שלמים (89 שקלים לעוף) לצד ממרחים ורטבים כמו איולי הריסה ורוטב יוגורט. לצד העופות ניתן יהיה לרכוש גם כרוב, תפוחי אדמה, דלועים, קישואים, גזרים וזוקיני. 

שוק הנמל, האנגר 2, תל אביב

סניף חדש לגולדה, פתח תקווה

רשת גולדה פותחת סניף כשר וחדש בקניון עופר בפתח תקווה. הסניף נמצא בקומת העסקים התחתונה של הקניון.

חדר אירועים חדש במאריס, תל אביב

המסעדה הטורקית פתחה חדר פרטי חדש לאירועים אינטימיים. בחדר ניתן לארח עד 20 איש עם תפריט שכולל את כל מנות המסעדה.

מאריס. איינשטיין 7, תל אביב

סניף ל-BBB, מודיעין

רשת ההמבורגרים פתחה סניף חדש במודיעין. בקרוב המקום יציע גם משלוחים.

BBB. מתיתיהו הכהן 11, מודיעין