יש הרבה מעדניות מיוחדות בארץ שמשלבות בין כל העולמות. מעדניות מהאסכולה החדשה הן לא רק חנות, אלא גם מקום לאכול בו ארוחה קלה עם כוס יין או קפה טוב. עכשיו דמיינו מעדנייה עם חומרי גלם שמיובאים במיוחד עבורה, שפועל בה גם בר עם תפריט טעימות. אושן סטאר, ששוכנת בבניין פינתי בלב אזור התעשייה של עמק חפר היא מעדניית ענק שמתפקדת גם כחלל אירועים וטעימות, ולוקח רגע לעכל את כל מה שמתרחש שם, אבל מה שבטוח - מדובר במקום שכל מי שרואה בעצמו פודי חייב לפקוד לפחות פעם אחת.
על הבר היפה שממוקם במרכז החלל מגישים מנות קלילות של אוכל טוב ויין מעולה. צמוד לבר מקרר תצוגה עם קוויאר: מהפשוטים ועד הנדירים והיקרים ביותר, אותם אפשר לטעום על הבר ללא יותר מדי גינונים. מסביב לבר, במקררים ועל גבי המדפים, מסודרים חומרי גלם שהמנעד שלהם נע בין נדירים לנדירים מאוד: מקלות וניל (25.90 שקלים), ספגטי באורך חצי מטר מדרום איטליה (55 שקלים לאריזה של קילו) וגלידות של מותג Monica B שמכינים במיוחד עבור אושן סטאר: גלידה בטעם בלוגה תפוזים (38 שקלים).
במהלך היום מגישים בבר תפריט קטן אבל מעניין עם נשנושי צהריים. יש בו כריכים בתוך פרעצלים מעולים של בנדיקט או בתוך פוקצ'ות של מאפיית לולו שעוברות השחמה כפולה. התפריט כולל גם פלטת דגים זוגית (99 שקלים), פלטת גבינות (89 שקלים), טעימות דגים עם קוויאר (89 שקלים), כריך עם גאודה ושינקן (39 שקלים), כריך עם מוצרלה (39 שקלים), קרואסון עם סלמון או טונה (39 שקלים) וגם מנות קטנות כמו תמנון מוחמץ עם לאבנה (49 שקלים).
בימי חמישי בערב החל מ-18:00 מוגש על הבר תפריט שונה אבל דומה, ואם תגיעו בשעות 18:00-20:00 , אפשר להגיע גם עם הילדים ומאוד ישמחו לשרת גם אותם. בערב מגישים פלטות טעימות: יש פלטת דגים עם קוויאר אדום (99 שקלים), פלטת דגים מעושנים (59 שקלים), פלטת טעימות מהים עם קוויאר שחור (89 שקלים) ועוד. מנות נוספות בתפריט ערב הן קרודו דג סלמון פרא מאלסקה (69 שקלים) – מעדן שאחרי שתטעמו אותו תתקשו לאכול סלמון אחר, וסלט קפרזה (39 שקלים). יש גם פלטת שרקוטרי (109 שקלים) וברוסקטות עם אנשובי אורטיז או עם טונה אדומה (45 שקלים). אפשר גם לשתות כאן כוס יין ב-29-35 שקלים או לבחור בקבוק מהמדפים של החנות ורק להוסיף דמי חליצה.
מי שהקים את המקום המיוחד הזה הוא גיא עמרן, ממקימי מחלקת יבוא של טיב טעם אי שם ב-1999 ויבואן בלעדי של קוויאר בלוגה בארץ, שהחליט אחרי 16 שנות עבודה עם המגזר הסיטונאי לפתוח את העולם שלו גם עבור הקהל הפרטי והמגזר המקצועי. עמרן מיקם את השואו רום של הקוויאר במיקום מרכזי בחלל במטרה להכיר אותו לכמה שיותר ישראלים.
באושן סטאר יש הכל מהכל וגישה לא מתקמצנת, אלא ההפך, מאוד מכניסה ומכבדת. ומה לגבי הדבר העיקרי שלשמו הוקם המקום? אז אפשר לקנות במקום קוויאר של אוסטרה, של דה וינצ'ה ושל אימפריל (30 גרם - 220 שקלים; 50 גרם – 350 שקלים) וגם של בלוגה, המותג היוקרתי ביותר (30 גרם – 590 שקלים, 50 גרם – 990 שקלים). יש אפילו קוויאר מיובש "לינגוטו" (30 גרם – 299 שקלים) וקוויאר מיוחד בצבע לבן של דגים לבקנים.
צבי הנחל 19, אזור תעשייה עמק חפר. טלפון: 054-9966969, ראשון-חמישי 9:00-17:00, חמישי 9:00-23:00, שישי 9:00-14:00. לא כשר