ספיישל קרואסונים בלחמים, תל אביב
המאפייה עורכת בתאריכים 21-29 בינואר פופ אפ קרואסון במבחר סניפים עם קרואסונים מיוחדים כמו קרואסון שוקולד עם קרמו שוקולד, ציפוי שוקולד, ודפי שוקולד (34 שקלים), קרואסון תותים בשמנת עם קרם פטיסייר, שנטילי וניל, תותים טריים ואבקת סוכר (34 שקלים), קרואסון בננה שוקולד (22 שקלים); וקרואסון חמאה במילוי תרד, גבינת פטה, גבינת גאודה וצ'ילי אדום (32 שקלים).
בוטיק נספרסו בנתב"ג
נספרסו משיקים בוטיק חדש בדיוטי פרי למכירת קפסולות. ניתן יהיה לרכוש במקום קפסולות ללא מע"מ ולאסוף אותן בחזרה ארצה.
שבוע המרק באשדוד
בתאריכים 26-31 בינואר מגוון מסעדות באשדוד יערכו פסטיבל עם מנות מרק במחיר 10 שקלים. בין האופציות למרקים: במסעדת אדיס עלם יוגש מרק עדשים אתיופי; בנמסטה ההודית תוגש מנת דאל עדשים מסורתי; בפיתה בסטה יכינו מרק שעועית טריפוליטאי; ומסעדת וקס תציע מרק בורשט רוסי.
יריד אוכל בימי שישי בקניון TLV, תל אביב
בקניון TLV משיקים יריד אוכל חדש שיכלול מגוון מאכלים שונים: דוכני אוכל דרוזי, ארגנטינאי, טוניסאי, הולנדי, אתיופי, בוכרי, וכמו כן יוצע למכירה אוכל טבעוני.
מנות חדשות בנינה ביאנכה, צומת ביל"ו
המסעדה הכשרה מציעה תפריט חדש עם מנות חורף כמו עטייף במילוי גבינות, תרד, מנגולד ובצל ירוק (55 שקלים), פיצה בוראטה עם קונפי שום, עשבי תיבול, שומשום ובוראטה מתובלת בבלסמי ובצל סגול (89 שקלים); וחריימה קציצות לוקוס עם חצילים ולחם עשבים (189 שקלים).
נינה ביאנכה. בוסי סנט ג'ורג 9, מתחם ביל"ו. 08-9480080
בראנץ' חדש בפומו, תל אביב
המסעדה מציעה בראנץ' חדש בימי שישי בשעות 09:00-12:00. בין האופציות פה: ארוחת בוקר זוגית עם ביצים לבחירה, חצי אבוקדו עם סלט ביצים, בולגרית כבשים עם זרעי עגבנייה, טונה צרובה עם תפוח אדמה, סלק עם יוגורט נענע ופסטו, יוגורט יווני עם פירות יבשים ואגוזים, סלט, מאפה אישי, ריבה, סלסלת לחמים, קפה ומיץ תפוזים (178 שקלים לארוחה), בייגל רוסט עם רוסטביף, פרובלונה, איולי פלפלים, ביצת עין, רוקט וסלסה ורדה (59 שקלים), ושקשוקה ברוטב עגבניות שרופות, שום, צ'ילי, פלפלים , עשבי תיבול ולחם בריוש (56 שקלים).
POMO. הברזל 11 רמת החייל, תל אביב. 03-9225320
סניף חדש לארטיזן, נתניה
המאפייה והקונדיטוריה ארטיזן פותחת סניף חדש במתחם פיאנו בנתניה. ניתן יהיה לרכוש במקום לחמים מקמחים שונים ומאפים.
דלת פתוחה ברביבה וסיליה, רחוב הזרם תל אביב
בסופי שבוע מציעים ברביבה וסיליה ברחוב הזרם בתל אביב הצצה לאחורי הקלעים של המקום: ניתן לחזות בייצור העוגות, המאפים והלחמים, ועל הדרך לרכוש מוצרים לסוף השבוע או לאכול מנות כמו מרק, לזניה או כריכים. המקום יהיה פתוח לקבלת קהל בימי חמישי בשעות 10:00-18:00 ובימי שישי בשעות 09:00-14:00.
רביבה וסיליה. הזרם 10, תל אביב, קומה שניה (הכניסה מרחוב הפלך). 03-5610272 (שלוחה 3)
עסקית חדשה בק-פה האנוי, תל אביב
המסעדה בכיכר רבין מציעה ארוחת בוקר עסקית בימי שישי שתוגש בשעות 10:00-13:30. בין המנות: שקשוקת קארי וייטנאמית, באן מי ירוק, פרנץ' טוסט ועוד. לצד המנות יוצעו בתפריט גם מיצים בכבישה קרה.
ק-פה האנוי. מלכי ישראל 3 תל אביב. 03-6771184
תפריט קדירות בסיטארה, תל אביב
המסעדה מציעה תפריט קדירות חדש עם אופציות כמו אוסובוקו טלה וירקות שורש בבישול ארוך עם יין אדום וציר טלה לצד קרם תפוחי אדמה; קדירת ברווז עם שוק אווז צלוי בהדרים ותמרים ,עשבים ארומטיים ודלעת צלויה בטאבון; וקדירת פירות ים מפרובנס עם סרטנים, שרימפס וקלאמרי, עגבניות, פרנו, עשבי תבלין וזעפרן.
סיטארה. רוזנבלום הרצל 8, בנייני סי אנד סאן, תל אביב.03-6996633
תפריט חדש לדרימרי, פתח תקווה
המאפייה-מסעדה מציעה תפריט חדש עם מנות כמו פרעצל טונה עם איולי אריסה, ביצה קשה, עגבנייה, מלפפון חמוץ, וחסה (44 שקלים); קרואסון בולאנז'רי עם טחינה, חציל, ביצה קשה, עגבניות שרופות, מלפפון חמוץ, ובצל (44 שקלים); פיצה ביאנקה עם קרם פרש, כמהין, מוצרלה, פרמזן, פטריות גריל, ורוקט (62 שקלים) ועוד.
דרימרי. הסיבים 49, פתח תקווה. 03-9503330
תפריט תותים חדש במקס ברנר
כמדי חורף, הרשת מציעה תפריט חדש לחורף עם מנות כמו פנקייק תותים ושוקולד לבן עם גלידת קרם וניל ושוקולד חם; שלישיית סופלה חם בטעמי בואנו עם לוטוס ואגוזים, גלידת קרם וניל, תותים טריים, קצפת ושוקולד חם; ושאנטי תותים - קרם שאנטי משוקולד לבן, תותים ושברים של שוקולד לבן, קצפת וקראמבל עוגיות.
פסטיבל טבעונות בעזריאלי רמת גן
קניון עזריאלי ברמת גן יערוך פסטיבל אוכל טבעוני עם עשרות דוכני מזון בין תאריכים 15-16 בינואר. במסגרת הפסטיבל יציעו עוגיות וחטיפים טבעוניים, ממרחים, מאפים של קפה אנסטסיה, עראייס טבעוני ועוד.
תפריט מרק בלחם בזופה, תל אביב
המרקייה מציעה תפריט חדש של מרקים בלחם שיוגש במקום עד סוף חודש פברואר. בתפריט: ביסק סרטנים, מרק בצל צרפתי, מרק זוקיני וגבינת עיזים, מרק שומר ועגבניות, צ'אודר מולים ותירס ומרק קרם שום עם בייקון ועירית. המחיר למרק בלחם: 40 שקלים.
מנות חדשות ב- TYO, תל אביב
TYO. שבזי 58 , תל אביב. 03-9300333
מנות חריפות בפדריק, מודיעין
בביסטרו המודיעיני מציעים מנות חריפות שיוגשו בתאריכים 19-23 בינואר. בין המנות: פלפלוני פדרון מטוגנים במילוי דג קוד עם קרם פלפלים ספרדי (52 שקלים); לינגוויני אלי אוליו עם פלפלים חריפים, ארטישוק וריקוטה (52 שקלים); וסנדוויץ׳ בשר בבישול ארוך עם פלפלי חלפיניו וצ׳יפוטלה עם אבוקדו, ספייסי מיונז וטבעת בצל (69 שקלים).
פדריק. הקדר 2, מרכז עינב מודיעין. 08-8560644
סושי נייט בפרש דה מרקט, כפר סבא
המסעדה מציעה בימי חמישי החל מ-18:00 הטבה של 1+1 על תפריט הסושי במקום. בין המנות בתפריט: טופו מאקי - טופו בטמפורה, אבוקדו, פטריות שיטאקי ועירית במעטפת פנקו (39 שקלים), פאנקפורה - דניס או סלמון עם מלפפון ועירית (45 שקלים), וריינבואו סלמון - אבוקדו ובטטה, במעטפת של דניס, טונה אדומה וסלמון (52 שקלים).
סניף חדש לפיצה האט, מצפה רמון
הרשת פותחת סניף חדש וכשר למהדרין במצפה רמון, על הכביש הראשי בדרך לאילת. בתפריט: פיצות, פסטות, סלטים וקינוחים.
פיצה האט. שדרות קק"ל כביש 40 שדרות בן גוריון, מצפה רמון