יום השוקולד באורבן בייקרי, תל אביב
האורבן בייקרי מציע שני ספיישלים שוקולדיים שיוגשו עד 14 בחודש לכבוד יום השוקולד הבינלאומי שחל בשבוע שעבר: חלת שוקולד מבצק בריוש וקראופין שוקולד במילוי בשוקולד.
אורבן בייקרי. אחד העם 39, תל אביב; ניצנה 14, מתחם נגה, תל אביב
סניף חדש לסוליקה של אבי ביטון, הרצליה
שף אבי ביטון פתח השבוע סניף חדש למעדניית סוליקה שלו, הפעם בהרצליה. זהו סניף שלישי אחרי שני סניפים בצפון תל אביב והוא כולל מספר מצומצם של מקומות ישיבה לאכילה במקום וכמובן את כל המנות המוכרות של המעדנייה בטייק אוויי הביתה. בין היתר מציע כאן ביטון סלטים, ממולאים ומנות בשר ודגים מתחלפות.
ספיישל ניו יורק ופריז בביסטרו גרינברג, תל אביב
עד 14 ביולי יוגשו בביסטרו גרינברג מנות מיוחדות של שף דן פלס. בין המנות: סלמון על פירה קרם שמיר עם קציפת לימון, חזרת לבנה, איקרה וקריספי סלמון סקין; אספרגוס ברוטב הולנדייז עם פטריות מלך היער, שאלוט ועירית; דג ים בטמפורה עם סלט כרוב מוחמץ, צנונית, כוסברה וליים עם מיונז צ'יפוטלה; ועוף מטוגן עם ביסקיטס מלוחים, דבש ותבשיל קייל עם חומץ תפוחים ובייקון.
ביסטרו גרינברג. אורי צבי גרינברג 25, אזורי חן. 072-3929859
פיצה טבעונית בפאפא ג'ונס ישראל
רשת הפיצות מציעה בארץ פיצה טבעונית חדשה עם גבינות מהצומח במחיר של 85 שקלים למגש, כולל מנה נלווית טבעונית ושתייה משפחתית. כמו כן מציעים פה קולקציה טבעונית שכוללת אצבעות גבינה עם רוטב פיצה וצ'יזי רול טבעוניים. בנוסף, רוטב השום מבית הרשת הבינלאומית הגיע כעת לארץ וניתן לרכוש אותו בתוספת של 2 שקלים.
לפרטים: 6699*
מנות חדשות במסעדת פומו, תל אביב
המסעדה מציעה מנות חדשות בתפריט, כמו סשימי דג ים עם סלסילת דובדבנים, נענע, צ'ילי, בצלי שאלוט, שמן זית, בלסמי לבן, אפרול וקרם מסקרפונה; פרחי זוקיני ממולאים בשרימפס עם בצל ירוק, מוצרלה, צ'ילי, כוסברה, פולנטה טרייה וביסק סרטנים; וכרובית בטאבון ברוטב יוגורט עם עשבי תיבול לימוניים, צ'ילי, אגוזי לוז וגבינת שברה.
פומו. הברזל 11, תל אביב
קינוחי קיץ ברשת ג'ט-לק
הרשת מציעה מבחר קינוחי קיץ חדשים ביניהם קרואסון ממולא בשני כדורי גלידה עטוף בשוקולד לבן וחלב עם קצפת ומזרק שוקולד (45 שקלים); קרם בייגלה מלוח עם קרעי קרפ עטופים ברוטב קרמל מלוח ושברי בייגלה (49 שקלים); ופל ברולה פיסטוק ושוקולד לבן עם קרם ברולה פיסטוק ושברי פיסטוק (59 שקלים); ורול טופי בננה במילוי בננה ברולה עטוף ברוטב קרמל מלוח ושברי קראמבל (65 שקלים).
חללי עבודה בתרנגול הכחול, תל אביב
מסעדת התרנגול הכחול מציעה חללי עבודה בחדר הפרטי של המסעדה שניתן לשכור עבור צורכי עסקים שונים, עם שירות הסעדה נלווה. ניתן להזמין מבחר רחב של סוגי אירוח: מארוחת בוקר מלאה ועד ארוחת צהריים או אירוח שכולל פירות, עוגות, כריכים, מאפים ומשקאות אלכוהוליים.
תפריט קיץ במנטה
רשת חנויות הנוחות מציעה תפריט קיץ חדש עם אופציות כמו סמודי אננס ופסיפלורה, סמודי לימונענע, כריך מוצרלה עם חמאת זיתי קלמטה, כריך נתחי הודו מעושן ורוטב איולי וכריך אמנטל עם חמאת עגבניות מיובשות.
יום הצ'יפס בברגר קינג דיזנגוף סנטר, תל אביב
ב-13 בחודש יציעו בסניף ברגר קינג בדיזנגוף סנטר מנות צ'יפס חינם במהלך כל היום.
המסעדות במלון ממילא בירושלים שבו לפעילות והן מציעות תפריט חדש עם מנות כמו שווארמה לוקוס, טחינה אל ארז, סלט עגבניות חריף, עשבי תיבול ולימון (74 שקלים); עוף אורגני עם קרם דלועים, זוקיני צלוי, בצל ירוק שרוף, פקאן מסוכר ואבקת אורז (94 שקלים); ופיש אנד צ'יפס (78 שקלים) ופילה דג ים ביין לבן, חמאה, שום ועשבי תיבול (120 שקלים).
מלון ממילא. שלמה המלך 11, ירושלים. 02-5482200
מנות חדשות בפרש קיטשן
הרשת מציעה מנות חדשות בתפריט, כמו מסבחה דלעת ובצל חרוך עם טחינה גולמית וסלט עדשים שחורות (38 שקלים); קדאיף חלומי צרוב עם דבש וזרעי קצח (38 שקלים); קיסר פורטובלו - לבבות חסה עם קוביות לחם קלוי ורוטב קיסר עם פטריית פורטובלו צלויה (59 שקלים); ומחבת בלקני זוגי - קוביות חלומי מוקפצות עם ביצי עין, בטטה אפויה, חציל קלוי, בצל מקורמל, פטריות ושום קונפי (119 שקלים).
סניף חדש לרשת פריים, תל אביב
רשת המסעדות האסייתיות פותחת סניף חדש ברחוב המסגר בתל אביב. בהתאם למצב, הסניף יציע בעיקר משלוחים וטייק אוויי. בין המנות בתפריט: פוקי עם סשימי סלמון, בצל ירוק, טוביקו כתום, טוגרשי, מלפפון, אבוקדו, שבבי סלמון סקין, שומשום, טריאקי, סויה מתובלת וספייסי מיונז (54 שקלים); פוקי טונה עם בצל ירוק, טוביקו כתום, טוגרשי, מלפפון, אבוקדו, שבבי סלמון סקין, שומשום, רוטב טריאקי, ספייסי מיונז וסויה מתובלת (58 שקלים); ופוקי צמחוני עם אבוקדו, בטטה, בצל ירוק, טמגו, אספרגוס ברוטב סויה מתובלת, שומשום, טריאקי וספייסי מיונז (48 שקלים).
פריים. המסגר 38, תל אביב. 03-6498080 שלוחה 3
יריד אוכל בקניון לב חדרה, חדרה
בימי שישי יתקיים יריד אוכל בקניון עופר לב חדרה. ביריד, שיתקיים בשעות 9:00-14:30, יהיה אפשר לרכוש פשטידות, אמפנדס ארגנטינאיים, מאפים קווקזיים, אוכל דרוזי, עוגות וקינוחים ועוד.
תפריט חדש במסעדת ilforno, כפר מנדא
המסעדה של השף עומר עילוואן מציעה מנות חדשות, כמו ארטישוק מטוגן עם בצל סגול, צלפים, גבינת עיזים ושמן בזיליקום (48 שקלים); ספגטי פירות ים עם פטרוזיליה, זיתי קלמטה וחמאה לימונית (78 שקלים); שרימפס לימון ברוטב שום (85 שקלים); וכדורי בשר עם רוטב עגבניות וירקות אנטיפסטי עטופים בבצק ואפויים בטאבון (82 שקלים).
Ilforno. רחוב יוסף מוסטפא חג'. כפר מנדא. 04-8836388
מאפים ללא גלוטן בבונה, רמלה
מסעדת בונה האתיופית בשוק רמלה מציעה בימי שישי בשעות 12:00-16:00 מאפים אתיופיים מסורתיים ללא גלוטן. בין האופציות: דבו - לחם טף אתיופי; קיטה - פיתה מטף; אמיזה - פיתה מקמח תירס; ואינג'רה מקמח טף מותסס. בנוסף מציעים במקום תבשילים מוכנים לרכישה הביתה.
בונה. אסתר המלכה 1, רמלה (שוק רמלה). 054-7331186
תפריט חדש במסעדת קמפניה, ראשון לציון
המסעדה מציעה מנות חדשות כמו סיגר במילוי כבדי עוף, נענע ופטרוזיליה עם טחינה ורודה ואיולי עריסה, סלט טבולה טורקי עם בורגול, קוביות בטטה, אוכמניות יבשות, עשבים, מלפפון, עגבנייה ואגוזי לוז עם סורבה לימון וכנאפה טלה עם צנוברים.
קמפניה. ברשבסקי 8, ראשון לציון. 03-9037667
סדנת סושי במסעדת ריבר, ראשון לציון
מסעדת ריבר מציעה סדנת סושי. הסדנה תתקיים ב-20 בחודש מ-19:30 ותעלה 270 שקלים למשתתף. הפעילות תלווה באלכוהול יפני ויין ללא הגבלה, וכל משתתף יקבל הביתה את המנות שהוא הכין. משך הסדנה כשעתיים וחצי.
ריבר. סחרוב 26, ראשון לציון. 050-2453536
טעמי קיץ בלג'נדה
רשת הגלידות מציעה טעמי קיץ חדשים ביניהם מוצרלה, עגבניות ובזיליקום, ג'ינג'ר, קינמון ולימון וקינוח של ופל בלגי עם גלידה טורקית.