מיוז סלמון (צילום: אסף רזון,  יחסי ציבור )
סלמון בקרם אפונה במיוז|צילום: אסף רזון, יחסי ציבור

שילוב של אוכל מושקע, אמנות ומוזיקה הוא משהו שאנחנו אוטומטית מפרגנים לו, וכשמדובר במסעדה בצפון הרחוק שעושה את כל אלה - אנחנו בכלל יוצאים מגדרנו. אז קוראים לה מיוז, היא תיפתח בעוד שבוע באצבע הגליל, צפונית לקריית שמונה, והיא עתידה להגיש אוכל מודרני אבל גם לערוך אירועי מוזיקה ולהציג תערוכות חודשיות של אמנים מקומיים צעירים.

יש לנו פייסבוק, בואו

מאחורי המסעדה החדשה עומדים לאנדרו וסקז (35) ורונן ולדמן (32), הבעלים שהם גם השפים. וסקז עבד בעבר בטוטו של ירון שלו ובנוסף למד ועבד במסעדות בספרד, וולדמן בישל בפאסטל, קלואליס ופושקין בתל אביב - שבה השניים הכירו. יחד הם החליטו להעביר את חייהם לצפון הארץ - מקום שבו נעים ונוח יותר לגדל משפחה. 

מיוז עגבניות (צילום: אסף רזון,  יחסי ציבור )
אירועי מוסיקה, אמנות ואוכל טוב|צילום: אסף רזון, יחסי ציבור

מיוז, שנמצאת בימים אלה בהרצה, היא מסעדה בסגנון גאסטרו-פאב לונדוני, שתתאים גם לצעירים אוהבי הבילויים וגם למי שמחפש בילוי רציני יותר עם אוכל טוב, קוקטיילים וקו מוזיקלי עם מחשבה מאחוריו. יש בה 60 מקומות ישיבה והקונספט הקולינרי שלה הוא מנות מוכרות, פשוטות ומסורתיות, לצד מנות שמוכנות בטכניקות בישול מולקולריות ומתוחכמות.

בתפריט תמצאו, בין היתר, עלי סיגר ממולאים בשר עגל ביין אדום ושוק טלה עם רוזמרין ותימין ברוטב פדרו חימנס (36 שקלים); סלט רומסקו ובו מגוון עגבניות שטח, שרי קונפי עם אגוזי לוז ושום קונפי ברוטב רומסקו, קרוטונים, פרמזן ובזיליקום טרי (38 שקלים); וחזה אווז צלוי בדבש ופלפל סצ'ואן צלוי, על קרם דלורית ופירות בזיגוג פורט (118 שקלים). 

מיוז. על כביש 99, מיד אחרי אזור התעשייה הצפוני של קריית שמונה (ליד מתחם נופית חרמון). 04-6892998. שעות פעולה: שני-שבת 12:00-16:00, 18:00-23:00. לא כשר.

>> לכל חדשות האוכל