פאני גרסון, יצרנית הממתקים הניו-יורקית-מקסיקנית שמוכרת לעולם בזכות הפלטאס שלה - קרטיבים טבעיים מפירות - מקבלת בימים האחרונים תהילת עולם מחודשת עם ההמצאה החדשה שלה, "דונאטאשן", אוזני המן עשויות מבצק סופגניה מטוגנות בשמן עמוק ועם מגוון מילויים מקוריים.
הדונאטאשן החלו להימכר רשמית אתמול (ד'), ערב חג פורים, במאפייה של גרסון בברוקלין, "Dough", והן נחטפות בדיוק כמו הקרונאט (קרואסון עשוי בצק דונאט) בשעתו. התורים כבר מתחילים להגיע לפינת הרחוב, והציבור הניו-יורקי מתרגש מאוד לקראת טירוף סביב מאפה טרנדי חדש.
Purim filled Amazing Doughnuts starting today Raspberry, Apricot & Poppy Seed. Call Ahead for Large Orders. While Supplies Last in Manhattan Stores Only. #Purim2019#Purim #rasberry #apricot #poppyseed #doughnuts #donuts #festival pic.twitter.com/w3umQVVoRs
— DOUGH (@doughbrooklyn) March 19, 2019
משולשי הבצק התפוחים הפריכים מבחוץ אך פריכים מבפנים נמכרים בעלות של 3.5 דולר, והמילויים הזמינים כרגע הם ריבת אוכמניות או תותים, מוס לימון עם פרג או תערובת אגוזים ודבש. "לא מסורתי במיוחד, אבל השתמשתי בפרג עם הלימון", מסרה הוגת המאפה גרסון.