נורדר החדש שהתמקם בדיזנגוף-נורדאו מבקש להציע אופציה תל אביבית לא מתוחכמת מדי ולא מעונבת מדי - מקום לבוא אליו אחרי העבודה לדרינק טוב, עם אופציות למנות אוכל שמשתלבות היטב לצד קוקטייל, לא כבדות או מאוד גדולות.

נורדר. מולים (צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור)
נורדר. מולים|צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור
נורדר. בר ים (צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור)
נורדר. בר ים|צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור

את המטבח של נורדר מובילים שף ליאור כהן, הסו-שף נועם צ'יקובאני ועל הקינוחים אמונה השף-קונדיטורית נועם הופמן. בין המנות המוגשות בנורדר אפשר למצוא אנילוטי שורשים בחמאה, יין לבן, מרווה ופקורינו; מולים בחמאה, יין לבן , ציר דגים, וויניגרט שיפקה מותסס; סשימי דג נא עם שמן זית ברנע, קוביות מלון כבוש וגספצ'ו; קולרבי מפויח עם גבינת פנחס, זעתר ודבש פרחי בר; ובר ים בחמאה חומה, צ'ילי מותסס, קריספי כרישה וקרם תירס. 

נורדר. קולרבי מפויח (צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור)
נורדר. קולרבי מפויח|צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור
נורדר. סשימי (צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור)
נורדר. סשימי|צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור

בין הקינוחים שמציעה הופמן מנות כמו קראק פאי פיסטוק לצד גלידת שמנת חמוצה, גלידת שקדים עם קראמבל שמן זית וקונסומה רימונים, ועוד מנות. בגזרת האלכוהול התפריט כולל קוקטיילים קלאסיים, אבל עם טוויסט מקומי לדוגמת דוגמת אפרול זעפרן או נגרוני לבנדר, וכמובן פריט יינות, גם מישראל וגם מהעולם. 

נורדר. דיזנגוף 245, תל אביב. טלפון: 073-3319417. שעות פעילות: ראשון-שבת 19:30-00:00