אחרי שנים של שקט יחסי בגזרת האוכל היפני, ופריחתן של מסעדות פאן אסייתיות שהתמקדו פחות בעולם הסושי המפואר, נפתחות דווקא בתקופה האחרונה לא מעט סושיות חדשות ברחבי תל אביב - למשל הנציגות החדשה לסושיית אקיקו במתחם שרונה או הסניף הגדול של רשת ג'פניקה ברחוב הארבעה.
עכשיו, לאחר תקופה ארוכה של הכנות ושיפוצים, נפתחה לפעילות גם קמפאי סטריט ווק, גם היא במתחם שרונה בעיר, במבנה טמפלרי משופץ. המסעדה היא סניף ראשון בתל אביב לרשת המסעדות האסייתיות קמפאי מבאר שבע, ויוגשו בה אוכל רחוב אסייתי וכן תפריט רחב של סושי.
בואו לראות בפייסבוק שלנו מה עוד טעים
עוברים לעיר הגדולה
קמפאי סטריט ווק שייכת לקבוצת קמפאי הפורום - קבוצת מסעדנות באר שבעית שבבעלותה מסעדות רבות ברחבי באר שבע כמו הספרייה, קמפאי, סמילנסקי טאפאס בר ועוד (את קמפאי סטריט ווק תפעיל בהמשך הקבוצה בשיטת זכיינות). עם פתיחת הסניף החדש נכנסת לראשונה הרשת אל הסצינה הקולינרית השוקקת של תל אביב.
עוד באוכל טוב:
- מתוקים שלי: טארט פירות קיץ על בצק עלים
- הסנדוויצ'ים שישמחו את הילדים שלכם בבית הספר
- אושפלאו מצוין בשעה אחת בלבד
היה איזה חשש לפתוח בתל אביב?
"לא, אנחנו רואים המון פוטנציאל בשרונה ומרוצים מהתוצאה של מה שיצרנו", אומר אלון אלבז, אחד השותפים בקמפאי סטריט ווק. "בהמשך אנחנו מתכננים גם להתפתח לנקודות נוספות בתל אביב. עוד לפני כן נפתח, בששת החודשים הקרובים, סניפים של הרשת בשוק מחנה יהודה בירושלים, באשדוד וכן במתחם הבילוי החדש אושירה בכפר סבא".
בתפריט של סטריט ווק, שעליו אמון דרור שושן, השף של רשת קמפאי שהוא גם אחד היזמים והשותפים ברשת, תמצאו בין השאר סלט פפאיה מסורתי (26 שקלים), מרק מיסו עם טופו ובצל ירוק (14 שקלים), רול סלמון אבוקדו בציפוי שבבי טמפורה (28 שקלים), סשימי סלמון (28 שקלים) ומאקי טונה אדומה (25 שקלים). בנוסף, בימים אלה משיקה הרשת תפריט טבעוני רחב וחדש וכן עובדת על מנות ללא גלוטן לרגישים או לנמנעים.
"לא נעשתה שום התאמה בתפריט הרשת למען הסניף החדש בתל אביב, האוכל נותר זהה, אבל הקונספט שלנו השתנה כאן בשרונה", מספר אלבז. "קמפאי סטריט ווק שואפת לעשות לאוכל האסייתי את מה שרשת ארומה עשתה לבתי הקפה - להפוך אותו לאוכל מהיר ואיכותי עם הזמנה מהדלפק ושירות עצמי. אבל בסניף בשרונה, שהוא גם מתחם בילוי, נאפשר גם אופציה של שירות מלא".
אתה מאמין שהרשת תצליח להביא משהו חדש לגזרת האוכל האסייתי בתל אביב?
"כן, כי אנחנו שונים. במקומות קטנים של אוכל אסייתי הרבה פעמים נוצר מצב שהאיכות יורדת, כי רוצים למכור בזול ולכן משתמשים בחומרי גלם פחות טובים. אבל אנחנו רשת, ויש בזה כוח. לכן הצלחנו לייצר אוכל מהיר, במחירים מאוד זולים יחסית, על בסיס חומרי גלם איכותיים ויצרנו קונספט מהיר זול ומאוד איכותי".
קמפאי סטריט ווק, ארניה אוסוולדו 9, תל אביב (מתחם שרונה), טלפון: 03-5444005.