בישראל, מדינה שבה מסעדות שבראשן עומדת אישה הן לא פחות מזן נדיר, קשה שלא להעריך את השפית רימה אולברה, שמחזיקה ביד רמה כבר שנתיים באחת המסעדות המקוריות יותר בתל אביב - אואזיס. כעת, המסעדה קטנת המימדים שלה סוגרת דלתות במיקומה המקורי ברחוב טשרניחובסקי ועוברת למקום חדש וגדול יותר ברחוב מונטיפיורי, גם הוא בתל אביב.
רוצים לדעת מה עוד חדש? בואו לאכול איתנו בפייסבוק
מועד הסגירה הוא ביום רביעי הקרוב. עד אז, מתכננים במקום חגיגות סיום בהן יסירו מהלקוחות הקבועים את החשש שמפאת מעבר למקום גדול יותר, תשנה המסעדה האינטימית את פניה. "ביום רביעי בערב יתקיים הסרוויס האחרון בטשרניחובסקי", מספרת לנו אולברה, "עד אז בכל ערב נקיים אירוע מיוחד כדי להודות ללקוחות שלנו שמלווים אותנו כבר זמן רב. למשל, הערב תתקיים חגיגת אויסטרים במחירי עלות, מחר נגיש לובסטרים וביום רביעי נציע קוקטיילים מיוחדים מאוד".
לאחר הסגירה, תיפתח אואזיס החדשה במסיבת השקה גדולה שתתקיים ב-27 בנובמבר. באותו הערב יתקיים בית פתוח עם שפע קוקטיילים שמזמינים להיכנס ולבחון את המיקום החדש - הכולל שטח חיצוני רחב עם עץ זית גדול וגינת פרחים אנכית ויוצאת דופן שמכסה את אחד הקירות במקום. "אואזיס החדשה תהיה כפולה בגודלה מהמסעדה הנוכחית ויהיו בה 70 מקומות ישיבה, חצי בחוץ וחצי בפנים", אומרת אולברה, "אבל אפילו שהמקום יהיה גדול ומפואר יותר אנחנו שומרים על הגישה והתחושה הייחודית שלנו. כך, גם במקום החדש המטבח פתוח לגמרי כך שכולם יכולים לראות הכול וכמובן שנשמור על קונספט השינויים התכופים בתפריט, שנחליף באופן תדיר כמו היום".
עוד באוכל טוב:
לקראת הפתיחה מצטיידת אולברה בשלל חומרי גלם ייחודיים מיפן ומאיטליה (פטריות פורצ'יני טריות, לדוגמה). כמו כן, היא חברה לחקלאים מקומיים שמגדלים עבור המסעדה החדשה גידולים ייחודיים שישולבו במנות חורפיות אותן היא מתכננת להגיש עם הפתיחה המחודשת.
אואזיס החדשה. מונטיפיורי 17, תל אביב. 03-6206022.