שף גיא גמזו, מי שהקים את מסעדת אריא, בהמשך פתח את NUNUNU עם לחמניות החלב הרכות שלו בשלל מילויים מושחתים ואת בינגו בורגר בחוף גורדון, חולש כעת על קטגוריה נוספת: מסעדת בראסרי. אחרי מסעדת שף ואחרי מזללות אוכל רחוב עםמנות אינסטגרמיות, הצעד ההגיוני מבחינת גמזו היה לפתוח מקום תל אביבי בלב העיר שמשתדל להציע מחירים מעט יותר נגישים מאלו שתל אביבים כבר התרגלו לשלם: "שה ויוי הוא בראסרי מקומי שמחזיר לאנשים את התחושה הנעלמת של קז'ואל דיינינג בעיר הזאת. אפשר לשבת כאן לדייט או לפגישת עבודה, לאכול משהו קטן או גדול, לשתות משהו ליד, ליהנות ולא לקרוע את הכיס. זה מגיע לפינה הזאת וזה מגיע לכולנו".
שה ויוי ממוקמת בפינת דיזנגוף-בן גוריון, פינה שאיכלסה לא מעט מסעדות, מזללות ובתי אוכל שלא בהכרח האריכו ימים. יש בה כ-90 מקומות שכוללים ישיבה בחוץ או בחלל הפנימי של המסעדה והיא מעוצבת שהשראת מסעדות בראסרי פריזאיות, כולל מפיות נייר ממותגות עם הכיתוב "זאת אינה פריז", שחס וחלילה אף סועד לא יתבלבל.
התפריט בוויוי כולל את כל החשודים המיידיים כשמדובר במנות בראסרי: אויסטרים, אותם מתחייבים למכור כאן במחיר שובר שוק של 12 שקלים ליחידה ועוד מנות פתיחה כגון קרוקט תפוח אדמה וחציל קלוי (14 שקלים), ברזואלה בתערובת תבלינים שמכינים במקום (28 שקלים), דג כבוש עם חמאה צרפתית (32 שקלים) וארנצ'יני תירס (14 שקלים), מח עצם ולחם מחמצת (52 שקלים), טרטר אמריקן (62 שקלים), פרפה כבד עם ריבת משמש (48 שקלים), גרבדלקס (54 שקלים) ורוסטביף עם צ'ימיצ'ורי זעתר, בלסמי לבן ושיפקה (67 שקלים).
גם סקציית העיקריות כוללת קלאסיות בראסרי כמו סלט קיסר עם ביצה רכה וגבינת מעיין חרוד (58 שקלים), סטייק וצ'יפס עם רוטב פלפלת כמובן (98 שקלים), מולים מרינייר (92 שקלים), נודי ריקוטה עם תרד טורקי וירוקים (56 שקלים), פורל ברוטב חמאה לבנה ושמפנייה (107 שקלים) והמבורגר כמובן (68 שקלים).
גזרת הקינוחים כוללת פארי ברסט עם פטיסייר שוקולד וקרמל מלוח (56 שקלים), ברולה פיסטוק עם פירות יער והל (54 שקלים), מילפיי עם קרם דיפלומט וטופי (52 שקלים) וגבינת דליס דה בורגון עם ריבת משמש, קנטוצ'יני שקדים וקליפת תפוז (42 שקלים).
שה ויוי. דיזנגוף 166, תל אביב. לא כשר