גלידה פיצוץ חדשה במקדונלד'ס

גם השנה כמדי קיץ מקדונלד'ס משיקה גלידה פיצוץ בטעם חדש, והפעם זה מרשמלו ורוד. הטעם החדש הצטרף לטעמים הקיימים: פיסטוק, בייגלה מלוח, שוקולד איטלקי ואגוזי לוז, שוקולד ובוטנים, תות ובוטנים, קרמל ובוטנים נוגלידה פיצוץ וניל עם תוספות. המחיר: 18 שקלים.

לאתר

הבראנץ' של שבת חזר. קאב קם (צילום: יונתן בן חיים, יחסי ציבור)
הבראנץ' של שבת חזר. קאב קם|צילום: יונתן בן חיים, יחסי ציבור

הבראנץ' התאילנדי של קאב קם חוזר, תל אביב

ממש השבוע חוזר הבר-מסעדה מבית היוצר של מסעדת בית תאילנדי להגיש את הבראנץ' שלו, מדי שבת מ-12:00 ועד 15:30. בבראנץ' יוגשו מנות מתפריט הערב לצד מנות חדשות, וגם תפריט משקאות ייעודי עם מגוון שפריצים, סאקה ויינות קלילים. כתמיד במסעדות של הקבוצה, כל חומרי הגלם מגיעים מהחוות וחממות הגידול של יריב מלילי, בעלי הקבוצה, ונבחרים ממיטב היצרנים והיבואנים.

בין המנות החדשות: קאו טום נאה - נזיד אורז תאי עם אונטריב קצוץ, ביצה,ג'ינג'ר, כוסברה, בצל ירוק ושום פריך (58 שקלים); פלה פאד פיקנג פה -  לברק חתוך על העצם מתובל בג'אנגל קארי, עם חציל תאילנדי ובזיל תאי (142); ופאד מאקה יאו – נתח פרגית קצוץ עם חציל ערבה, בזיל תאי, פלפל אדום חריף ורוטב טאו טייאו (82).

קאב קם. לינקולן 11, תל אביב. טלפון: 03-6889960. לא כשר

פיצה PPP (צילום: רן גולני, יחסי ציבור)
פיצה PPP|צילום: רן גולני, יחסי ציבור

ספפפיישל בפיצה PPP, תל אביב

בשלישי הקרוב, 20.8, יתקיים בפיצה PPP משתה קיצי עם השף דוד שושן ויוגשו פיצות בטעמים של פסטות, כמו קרבונרה, אלה נורמה וקאצ'ו אה פפה. לצד הפיצות יוגשו מנות קיציות איטלקיות של השף.

פיצה PPP. מקווה ישראל 10, תל אביב. לא כשר

ארטבורגר ללא גלוטן. מוזס אייר (צילום: גיל אבירם, יחסי ציבור)
ארטבורגר ללא גלוטן. מוזס אייר|צילום: גיל אבירם, יחסי ציבור

תפריט ללא גלוטן ב-Moses Air נתב"ג

המסעדה מבית BBB, שנפתחה בטרמינל 3 בנתב"ג לפני כמה חודשים, משיקה תפריט ללא גלוטן שיוכן באזור נפרד במטבח. בין המנות שיעברו התאמה לצליאקים: המבורגרים (קלאסיים, מיוחדים וטבעוניים), תוספות (הצ'יפס יטוגן בצ'יפסר נפרד), סלטים, מנות ראשונות וארוחות ילדים.

מוזס אייר. נמל תעופה בן גוריון

אברטו. סלט עלים של קיץ (צילום: עוז אוחיון, יחסי ציבור)
אברטו. סלט עלים של קיץ|צילום: עוז אוחיון, יחסי ציבור

תפריט חדש במסעדת אברטו, גדרה

מסעדת הביסטרו במלון ליר סנס בגדרה משיקה בימים אלה תפריט קיץ בהובלת השף איתי שלו, אקס המסעדות שלו ביער וכפות תמרים. השף דוגל בגישת Farm to Table, וחומרי הגלם נרכשים היישר מהחקלאים מהיישובים הסמוכים לגדרה: הבקר הוא מהעדר מזן הולנשטיין של משק פודור במושב ניר ישראל, הירקות מגיעים ממשק הילמן במושב בית אלעזרי והביצים נאספות כל בוקר ממשק איזי ממושב קדרון.

בין המנות בתפריט החדש: קרפצ'ו דג ים משתנה (82 שקלים); סשימי טונה אדומה ברוטב אסייתי לימוני (88); סלט עלים של קיץ עם סלנובה, לליק ואנדיב בוויניגרט הדרים, שקדים קלויים, סנט מור ונקטרינות (64); ריגוטיני בקר עם בשר מפורק בבישול ארוך, מנגולד ורוטב שמנת מפולפלת ופרמזן (108); ופילה דג ים בקראסט פיסטוקים עם ירקות ירוקים, רוטב זעפרן ודבש ופירה (138).

אברטו. שכביץ 5, גדרה. 08-6680066 

_OBJ

ארוחות בוקר חדשות במלון SHEVA בגלבוע

במלון שלמול רכס הרי גלבוע מגישים ארוחת בוקר פתוחה לקהל הרחב במשך כל ימות השבוע. הארוחה מוגשת בסגנון בופה וכוללת חביתות, גבינות, סלטים טריים מתחלפים, 3 סוגי קרפצ'יו, מאפים מלוחים ומתוקים, לחמים, יוגורטים, פסטות, אנטיפסטי, עלי גפן, מלאווח וקינוחים. הארוחה מוגשת בימים ראשון עד שישי מ-8:00 עד 10:30 במחיר 160 שקלים לזוג, ובשבת מ-8:00 עד 11:00 במחיר 200 שקלים לזוג (כולל שתייה קלה וקפה ללא הגבלה). מומלץ להזמין מקום מראש.

מלון sheva, מעלה הגלבוע. 04-9577330, 04-9577333. כשרות צהר (לכל המוצרים יש כשרות מהדרין)


פסטיבל Chef & Show חוזר

במהלך אוגוסט וספטמבר יתקיימו מפגשים של אומנים מובילים ושפים במועדוני זאפה (תל אביב, הרצליה, ירושלים וחיפה). הפסטיבל מתרחש זו הפעם השישית ובמסגרתו יתקיימו יותר מ-20 ערבים שיאגדו הופעות עם מנות שף. הערב הראשון יתקיים ב-16.8 בזאפה ירושלים ויכלול מופע של מרגלית צנעני עם מנות של שף זכאי חוג'ה (ג'קו סטריט) ואחריו, ב-18-19.8, מופעים של הפרויקט של רביבו עם מנות של ג'קי אזולאי בזאפה תל אביב.

פירוט המופעים והזמנת כרטיסים