צ'נה

שף גיל דהן פתח את צ'נה לארוחות שהמנות שלהן אומנם מתאימות גם לבוקר וגם לצהריים, אבל בפועל הן מוגשות בשעות שמתאימות יותר לארוחה עסקית. התפריט כל הזמן מתעדכן ומשתנה אבל יש מספר מנות דגל שתמיד תמצאו בו: טוסט אבוקדו עם XO ומשמשים ומנת דגים נאים ומטבלים. יש בתפריט גם קונפי פורל על לחם איסלנדי; לחוח עם שקדי עגל; מקושקשת רכה עם לחם קסטן; קרקר עם טרטר טלה; טאקו עם סלט ביצים וקוויאר; פריקסה; ניוקי קאצ'ו אה פפה ועוד. הכול מוגש במנות קטנות שמחירן נע בין 46-89 שקלים למנה.

הרצל 10, תל אביב יפו. טלפון: 077-2302534. שישי-שבת 12:00-16:00

בראנץ' צ'נה  (צילום: פופ תקשורת, יחסי ציבור)
בראנץ' צ'נה|צילום: פופ תקשורת, יחסי ציבור

הנסיך

הבר המיתולוגי של נחלת בנימין השיק תפריט בראנץ' חדש על הרופטופ הפופולרי שמתחיל בקוקטיילים (אותם אפשר להזמין גם בקראף) וממשיך במנות אוכל כמו בורקס מים טורקי עם מוצרלה קשקבל (42 שקלים); מסבחה שעועית לימה (42 שקלים); מקושקשת רכה, חמאה חומה ופרמזן (48 שקלים); ביצת עין והאש בראונס (68 שקלים) ופנקייקים עם אוכמניות טריות ומייפל (56 שקלים). לצד תפריט הבראנץ' החדש יוגשו הקלאסיקות של הנסיך: צ'יפס חציל (39 שקלים) וקרוקטים של תפוח אדמה, מוצרלה ופרמזן (51 שקלים). יש גם מנות לטבעונים כמו טופו וירקות חלוטים עם בוטנים קלויים ברוטב שומשום (56 שקלים) ומנות רציניות יותר כמו טוסט בירייה המגיע בלחם מחמצת עם אונטריב בבישול ארוך וצד'ר לצד חמוצים (56 שקלים) וקריספי צ'יקן, חמוצים וקולסלאו ברוטב ראנץ' (68 שקלים).

נחלת בנימין 18, תל אביב יפו. טלפון: 058-6061818. שישי 12:00-17:00, שבת 12:00-18:00

בראנץ' הנסיך הקטן (צילום: אלון ולנסי, יחסי ציבור)
בראנץ' הנסיך הקטן|צילום: אלון ולנסי, יחסי ציבור

וילה מארה

בווילה מארה השיקו תפריט חדש מהים השחור וגם תפריט בראנץ' חדש עם מנות ביצים משוגעות שטרם פגשנו בסצנת הברים התל אביבית, שמוגשות עם סלסלת לחמים ומיץ סחוט. יש בו אומלט ירוק וסלמון (68 שקלים); אומלט קאצ'ו אה פפה (65  שקלים); Grill & Eggs - ביצת עין עם נקניקיות עגל בוואריות (72 שקלים); Shrimps & Eggs – לחם קלוי, מקושקשת, שרימפס, סלסלה עגבניות ורוטב ביסק (72  שקלים). יש גם מנות מעניינות כמו לבשי מהים השחור, ארוחות בוקר מיוחדות לילדים ומנות בוקר קלאסיות כמו קרוק מדאם למשל.

הרברט סמואל 88, תל אביב יפו. טלפון: 074-772532 | דרך בן גוריון 69, בת ים. טלפון: 03-922-2958. שישי-שבת 9:00-11:45

וילה מארה בראנץ' (צילום: נועם פריסמן, יחסי ציבור)
וילה מארה בראנץ'|צילום: נועם פריסמן, יחסי ציבור

לולי

ב-600 המטרים של אואזיס מבית NOX מציעים תפריט בראנץ' חדש מול הנוף הכחול. יש בו  את כל הקלאסיקות של הבוקר דוגמאת אסאי (51 שקלים), בוריק טורקי (59 שקלים), סלמון מעושן עם בייגל אמריקאי (78 שקלים), חלת שניצל (68 שקלים) גרילד צ'יז או פרנצ' טוסט (56 שקלים) וברוסקטת אבוקדו (58 שקלים). ומה הכי נחמד? לא חייבים לחכות לסוף שבוע, כי הבראנץ' מוגש גם בימות השבוע.

הירקון 121, טיילת תל אביב חוף גורדון), תל אביב יפו. טלפון: 077-9386252, ראשון-שבת 10:00-14:30

בראנץ' לולי (צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור)
בראנץ' לולי|צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור

מרקט האוס

הבראנץ׳ של מלון מרקט האוס בפאתי שוק הפשפשים נפתח מחדש לקהל הרחב והוא כולל בופה ומנות עיקריות באווירה יפואית לצד ערק וקאווה. מלבד סלטים, גבינות ומיצים, יש בבופה פינת בורקס יפואי וצלוחיות אישיות עם כדורי לאבאנה על טאבולה, סלמון, מטיאס, איקרא ובאבא גנוש. מבחר עיקריות כולל מסבחה/חומוס עם כדורי פלאפל, בצל, צלחת חריפים, ופיתות; העיג׳ה של מייסר – קציצות ירק עם יוגורט, שום ונענע; בוריק – מעטפת בצק דק מטוגנת עם ביצה רכה; שקשוקה אדומה פיקנטית וקרואסון שקשוקה ירוקה ופטה. על כל זה כולל שתייה חמה תשלמו 145 שקלים לסועד והחדשות הטובות הן שאפשר ליהנות מהבראנץ' לאורך כל ימות השבוע.

בית האשל 5, תל אביב יפו. ראשון-חמישי 7:00-12:00, שישי 7:00-13:00, להזמנת מקום

מרקט האוס (צילום: נועם פריסמן, יחסי ציבור)
מרקט האוס|צילום: נועם פריסמן, יחסי ציבור

קפה 65

אחרי תקופה ארוכה בה סגר את שעריו לקהל הרחב בעקבות המלחמה, הבראנץ׳ במלון רוטשילד 65 חוזר עם מזנון אלגנטי ומנה אישית לבחירה מתוך תפריט. מלבד ממרחים, גבינות וסלטים יש במזנון גם עמדת סביח, פינת בריאות ופינת אנטי פסטי, ומבחר מנות עיקריות לבחירה כולל שקשוקה ירוקה, טוסט קרואסון גאודה עם חמאת שקדים, תרד וביצת עין, פרנץ' טוסט מבריוש, קונפיטורת פירות יער, אגס ביין ושמנת מוקצפת. בתוספת קאווה או מימוזה ללא הגבלה מחיר הארוחה עומד על 145 שקלים לסועד.  

רוטשילד 65, תל אביב יפו. ראשון-חמישי 7:00-12:00, שישי-שבת 7:00-13:00, להזמנת מקום

בראנץ' רוטשילד 65 (צילום: נועם פריסמן, יחסי ציבור)
בראנץ' רוטשילד 65|צילום: נועם פריסמן, יחסי ציבור

קפה אירופה

בקפה אירופה שבצד השני של שדרת רוטשילד השיקו בראנץ' חדש שמתחיל עם שלל צלחות קטנות כמו דג כבוש; טרין סלק ופיסטוקים; פטה דה קמפאן וברוסקטות שמוגשות על לחם גרעינים אפריקאי. יש בתפריט גם מנות רציניות ומושחתות כמו קרוק מאדם מלחם קסטן עם זנב שור מפורק,  אגס בנדיקט עם פורל מעושן ומנה מנצחת של חביתת סרטנים פלאפית ומוגזמת על בריוש קסטן בציר עוף מצומצם.

שדרות רוטשילד 9 תל אביב, 03-52599987, שישי-שבת 12:00-16:00

קפה פופולר

הבראנץ' הלוהט של שף אבי ביטון חוזר בענק עם תפריט וקונספט חדש. יש מנות פתיחה כמו ארטישוק ירושלמי עם גבינת בושה ומיזונה (28 שקלים); טרטר דג עם גספצ'ו מלפפון ושמנת חמוצה (38 שקלים); ודג כבוש עם גראטן שמנת חמוצה ותימין (62 שקלים). אחרי שתמלאו את השולחן ב"קטנות" תוכלו להמשיך לשחיתויות דוגמת מולים וצ'יפס (76 שקלים); שרימפס מטוגן עם איולי שמנת חמוצה ופלפל צ'ומה (78 שקלים); מאדאם פופולר עם חזה אווז גאודה, חלמון, קרם שמפניה ופרמזן (82 שקלים); או אומלט סרטנים (92 שקלים). כל זה מלווה בקוקטיילים של צהריים במחיר אחיד של 38 שקלים.

דיזנגוף 197, תל אביב יפו. טלפון: 03-5552020. שישי-שבת 10:30-15:00

בראנץ' קפה פופולר (צילום: אמיר מנחם, יחסי ציבור)
בראנץ' קפה פופולר|צילום: אמיר מנחם, יחסי ציבור