פופ-אפ של קפסולות סטארבקס בחצי חינם
רשת הסופרים מציעה החל מהשבוע בסניפי הרשת בחולון, מתחם שרונים הוד השרון וראשון לציון עמדות פופ אפ של סטארבאקס בהם מציעים קפה בחינם מקפסולות בטעמים שונים במהלך הקנייה בחנות. הפופ אפ יתקיים עד תאריך 15.7 בימים רביעי וחמישי בשעות 09:30-22:00 ובשישי בשעות 08:00-15:00.

חצי חינם. המרכבה 31, חולון; לח"י 16, ראשון לציון ; הירקון 2 מתחם שרונים, הוד השרון

סניף חדש לרשת בבקה, רעננה
סניף חדש של הקונדיטוריה והמאפייה בבקה בייקרי נפתח במרכז הקניות עזריאלי ברעננה. במקום יציעו את הפרעצלים של בבקה לצד קישים, סלטים, כריכים, מאפים, עוגות ועוגיות. הסניף יהיה פתוח בימות השבוע בשעות 07:00-21:00, בשישי בשעות 07:00-16:00 ובשבתות בשעות 08:00-16:00.

בבקה בייקרי. קניון עזריאלי, רעננה

בבקה בייקרי (צילום: יחסי ציבור)
בבקה בייקרי|צילום: יחסי ציבור

שיתוף פעולה בין רידיפיין מיט למבשלת הבירה שניט, תל אביב
ב-4.7 יתקיימו חגיגות יום העצמאות האמריקאי במבשלת שניט בתל אביב. במקום יוצע תפריט על בסיס בשר מיוחד של רידיפיין מיט. האירוע יתחיל ב-17:00 ומנות הספיישל יוגשו במקום עד סוף יולי.

שניט. הארבעה 12 תל אביב

מנות ספיישל בפומו, תל אביב
המסעדה מציעה מנות קיץ חדשות כמו סשימי דובדבנים עם יוגורט נענע, שמן נענע, מיקרו כוסברה, גרידת לימון, צנוברים וצ׳ילי; סביצ'ה דג עם כוסברה, ליים, בטטה לבנה וזרעי עגבנייה; כרוב בטאבון עם חמאה וסלסת זיתים עם גבינת שחת; וקינוח לימונטו עם פיננסייר פיסטוק, קראנץ' שוקולד לבן, קרמו לימון, שנטי מוקצף ומקרון מוקצף.

לפרטים

לימונטו בפומו (צילום: גל זהבי, יחסי ציבור)
לימונטו בפומו|צילום: גל זהבי, יחסי ציבור

תפריט קיץ במקסיקנה
רשת מקסיקנה מציעה מנות חדשות כמו טורטיות תירס ממולאות בעוף עם סלסות שונות כמו מולה רוחו או סלסה ורדה; וטוסטאדאס - טורטיות תירס שטוחות ועליהן סביצ'ה דג עם צנונית ואבוקדו; וטארו ברייה מקופל עם אסאדו בציר בקר. בימי שני עד סוף הקיץ מציעים במסעדות הרשת בירת סן מיגל מהחבית ללא הגבלה בהזמנה של מעל 50 שקלים מהתפריט החדש.

לפרטים

תפריט קיץ במקסיקנה (צילום: גיל אבירם, יחסי ציבור)
תפריט קיץ במקסיקנה|צילום: גיל אבירם, יחסי ציבור

יריד אוכל חדש, שבעת הכוכבים, הרצליה
בקניון שבעת הכוכבים יתקיים יריד אוכל חדש בימי חמישי (10:00-21:30) ושישי (09:00-15:00) בו יוצעו מבחר דוכנים של אוכל מהעולם כמו אוכל ארגנטינאי, אוכל בוכרי, אוכל איטלקי ועוד.

קניון שבעת הכוכבים, קומת הכניסה, הרצליה

יולי ללא פלסטיק בהרצוג, תל אביב
המסעדה מציעה 10% הנחה במהלך חודש יולי לכל מי שיגיע למקום עם כלים רב פעמיים. בין המנות במקום: אורז בר אדום עם קינואה אדומה, תבשיל שעועית לימה לבנה ברוטב אדום מעגבניות וסלט טאבולה; ופסטה פטוצ'יני עם עגבניות שרי ורוטב עגבניות עם פלפל ירוק חריף.

הרצוג. אבן גבירול 48, תל אביב. 03-522-6334

פסטיבל אוטו אוכל בירושלים
כמדי קיץ, פסטיבל אוטו אוכל שב לירושלים החל מ-5.7 ועד סוף אוגוסט. מדובר ביריד קולינרי שבו דוכני אוכל של מסעדות מובילות בעיר כמו אנג'ליקה, ג'קו סטריט, 1868, לוצ'יאנה, פרינג', רחל בשדרה, פיורי, שגב, קדמה ממילא, דוויני, איירון בר, טלביה, שמלץ, אישטבח, בורגר רום, מחנה אסאדה, ליאור חפצדי, הכנענית, שמלץ, זוני, ג'אקו סאן, פרינג', ג'וי, ממילא ועוד. מחירי המנות בדוכנים ינועו בין 30-40 שקלים למנה.

לפרטים נוספים

אוטואוכל (צילום: נועם רומנו, יחסי ציבור)
אוטואוכל|צילום: נועם רומנו, יחסי ציבור

תפריט בוקר חדש באחים, תל אביב
מסעדת האחים מציעה תפריט בוקר חדש שיוגש בשעות 08:00-12:00 בימות השבוע וכן ביום שישי. בין האופציות במקום חצ'פורי גבינות עם ביצת עין, סלט עגבניות ושמיר; בורקס תפוחי אדמה עם בצל מקורמל וגבינת המאירי עם טחינה, ביצה חומה, חריף מותסס וחמוצים; כריך גרבדלקס פורל עם לאבנה, ארוגולה וגרידת חזרת; וסלט עוף צלוי עם קייל, חסה, עשבי תבלין בוויניגרט תפוז.

האחים. אבן גבירול 26 תל אביב.03-6917171

תפריט בוקר חדש במסעדת האחים (צילום: ולדה טרוגמן, יחסי ציבור)
תפריט בוקר חדש במסעדת האחים|צילום: ולדה טרוגמן, יחסי ציבור

שישי בצהריים ב-OPA, תל אביב
בימי שישי של חודש יולי בשעות 12:00-15:00 יציעו במסעדת OPA אירועי צהריים על בסיס ברוסקטות שונות, יין וקוקטיילים. בין הברוסקטות: ברוסקטה עם מלון מעושן בברביקיו, שיו קוג'י, שמיר ועירית; וברוסקטה עם שורש סלרי מותסס ושרוף עם קרם שורש סלרי וגרמולטת עלי סלרי עם ליים כבוש.

OPA. החלוצים 8, תל אביב

ברוסקטות ב-OPA (צילום: סיגל סבן, יחסי ציבור)
ברוסקטות ב-OPA|צילום: סיגל סבן, יחסי ציבור

חודש אמריקה במרינדו, עין גב
מרינדו בעין גב מציעה במהלך חודש יולי מנות ספיישל לכבוד יום העצמאות האמריקאי. בין המנות: המבורגר אנטריקוט משולש עם 3 תוספות כמו צ'דר, בייקון ובצל מטוגן לצד צ'יפס קלאסי, צ'יפס בטטה ובצל מטוגן (199 שקלים), ופלטת בשרים במשקל קילו וחצי עם איירון סטייק; נתח דנבר קאט; שורטריבס וראמפ סטייק לצד צ'יפס (329 שקלים).  הספיישלים יוגשו במסעדת הדגל של מרינדו בקיבוץ עין גב.

 מרינדו .סניף עין גב מול הכניסה לקיבוץ. 077-7295996

תפריט חדש בלה קפוזה, כפר סבא
רז דניאלי מציע מנות חדש בלה קפוזה כמו פרחי פרושוטו עם עשבי גינה, דואה מצרית, בלסמי מצומצם ושמן זית של מגל ; לינגוויני עם שווארמה טלה, פטרוזיליה,  שום, שמן זית, צ'ילי, ועלי בצל חרוך; פיצה סגולה עם בטטה סגולה, בזיל סגול, רוטב שמנת ומלח אטלנטי; וסלט פריקי עם סלרי, נענע וענבים.

לה קפוזה. התעש 14 כפר סבא. 09-7661444

תפריט חדש בלה קפוזה (צילום: רז דניאלי, יחסי ציבור)
תפריט חדש בלה קפוזה|צילום: רז דניאלי, יחסי ציבור

 

יום העצמאות האמריקאי בפאפא ג'ונס
רשת הפיצות מציעה עד תאריך 30.7 מנות ספיישל של פיצות בהשראת כריכים אמריקאיים איקוניים. בין האופציות: צ'יזי טונה - פיצה המבוססת על כריך הטונה מלט עם רוטב ברביקיו, טונה, פלפל אדום וירוק, בצל סגול, גבינת אמנטל וגבינת מוצרלה; ופיצה ברביקיו סלופי ג'ונס עם רוטב עגבניות, קראמבל בשר, בצל לבן ורוטב צ'דר ברביקיו.

לפרטים

בראנץ' שישי חדש בשוקרייה, הוד השרון
המסעדה מציעה ארוחות בראנץ' חדשות בימי שישי בשעות 10:00-15:00. בין המנות כאן: פוקצ‘ה בתנור גחלים עם עלי לפת כבושים, תרד, שתי ביצי עין ואבן יוגורט; ביצים בנוסח בנדיקט ברוטב הולנדייז, בייקון טלה ובצל על בריוש; מסבחה עם פיתות וצ'רשי; וצלחות קטנות כמו דג בכבישה ביתית; עלי גפן; גרגירי חומוס ועוד.

שוקרייה. דרך רמתיים 18 הוד השרון . 077-5328604

פסטיבל קינוחים, ירושלים
בתאריכים 30.6-1.7 יתקיים פסטיבל קינוחים במתחם התחנה בירושלים. במקום יציעו למעלה מ-10 עמדות קינוחים מקונדיטוריות ביתיות וכן דוכן של בית הספר יובלים. האירוע יתקיים ביום חמישי בשעות 18:00-23:00 ובשישי מ-10:00 ועד כינסת השבת. 

מנות חדשות באהן תאי, תל אביב
השף מידד סטבינסקי מציע מנות חדשות במסעדתו אהן תאי כמו פאד תאי בסגנון דרומי עם רוטב פלפלים חריף, חלב קוקוס, בוטנים ותוספות לבחירה כמו שרימפס, עוף או טופו (בין 58-72 שקלים למנה). מנות הפאד תאי יוצעו בשעות הצהריים בלבד.

פאד תאי Next Door. לילנבלום 21, תל אביב.

אהן תאי - פאד תאי (צילום: יעל יצחקי, יחסי ציבור)
אהן תאי - פאד תאי|צילום: יעל יצחקי, יחסי ציבור

מאריס הופכת לגריל בר בשרי כשר, תל אביב
המסעדה הטורקית של יקי כביר הופכת למסעדת גריל בשרית כשרה ובה מנות שווארמה, חומוס בעבודת יד, שניצל בחלה בימי שישי, שיפוד בקר בפיתה, פרגית או חזה עוף בפיתה, לאפה או צלחת ומעורב ירושלמי. המקום יהיה פתוח בשעות 12:00-16:00 בימות השבוע ובשישי ובערבי ימות השבוע בשעות 18:00-22:00.

איינשטיין 7, תל אביב