ויני קולטורה, ראשון לציון

בבר היין מבית פיצריית סה טו השיקו בראנץ' יין חדש שבמסגרתו מזמינים בקבוק יין מהתפריט ותמורת 60 שקלים לסועד מקבלים את המנות הבאות עם ריפיל חופשי: סלט ענבים על מצע לאבנה, מליטות בטאבון עם פסטו כוסברה, ברוסקטות עם טופינגס משתנים, פטריות יער ופרמזן, סלט לליק עם אשכולית אדומה ורוטב נענע ופוקצ'ה מהטאבון.

מתי: שישי, 11:00-16:00

ויני קולטורה. רוטשילד 63, ראשון לציון

הבראנץ' החדש של בר היין ויני קולטורה (צילום: שי מור, יחסי ציבור)
הבראנץ' החדש של בר היין ויני קולטורה|צילום: שי מור, יחסי ציבור

פופ אפ של קרן אגם והמטבח של רמה, נטף

בלוגרית האפייה קרן אגם חברה למסעדת המטבח של רמה לאירוע בראנץ' שכולל מאפים של אגם ואוכל של המסעדה. הפופ אפ יתקיים במסעדה במשך יומיים בלבד: ב-29.11 בשעה 9:30 וסבב שני ב-12:30, וב-30.11 בשעה 10:00 וסבב שני ב-12:30. בכל סבב יתארחו 60 איש בלבד.

המחיר הוא 345 שקל לאדם, כולל בראנץ', שתייה חמה או קלה, יין וקוקטייל לכל סועד. הארוחה חלבית, אך המקום אינו כשר.

להרשמה

המטבח של רמה, נטף

הבראנצ' החדש של בינדאז (צילום: יניר תדמור, יחסי ציבור)
הבראנץ' החדש של בינדאז|צילום: יניר תדמור, יחסי ציבור

בינדאז, תל אביב

בבר החדש של לוינסקי החלו להגיש תפריט בראנץ' חדש עם כוסות יין ב-50 שקלים וקוקטיילים ב-55 שקלים. בגזרת האוכל מציעים שם בין השאר טוסט אמנטל עם חזה אווז, דבש ותימין (58 שקלים), בייגלה אבוקדו עם איולי רוקט וביצה רכה (47 שקלים) ומקושקשת רכה עם רוטב הולנדז מעל צנים לחם שחור (50 שקלים). למעוניינים יש גם מנות רציניות יותר, כמו בוקר ציידים עם ביצת עין, תפוחי אדמה, פטריות, בצל ואספרגוס בגריל פחמים (62 שקלים), וגם מנות אופנתיות כמו סלט סטרצ'טלה עם עגבניות מגי ואנשובי עם בייגלה ירושלמי (68 שקלים) וטרטר דג עם איולי טרגון (72 שקלים).

מתי: שבת 11:00-15:00

בינדאז. זבולון 7, תל אביב

 


שישקו, תל אביב

בראנץ' השיכורים שהתחיל בסרווסריה והמשיך לשישקו חוזר, עם תפריט מחודש שמתאים לתקופה. יש בו את הכבד הקצוץ המפורסם של שישקו וגם את החמוצים האגדיים, וגם מנות מושחתות כמו פנקייקים וקורנביף, קלמרי עם ביצת עין, בורקס שקשוקה וקרואסון ממולא בבשר מפורק וביצה עלומה. טווח המחירים: 45-95 שקלים למנה.

מתי: שישי-שבת, 12:00-16:00

שישקו. הכובשים 48, תל אביב

 

הבראנצ' החדש של בית לחם (צילום: יפעת כהן חן, יחסי ציבור)
הבראנץ' של בית לחם|צילום: יפעת כהן חן, יחסי ציבור

בית לחם, תל אביב

במאפיית בית לחם מציעים בראנץ' חדש במחיר מציאה ברוח התקופה. במחיר של 60 שקלים לכל סועד תקבלו ארוחה זוגית עם שני מיצי תפוזים טבעיים, שני סלטים ביתיים טריים לבחירה, שני פרעצלים, שני סקונס עם עשבי תיבול ותרד ושני מאפינס לבחירה. מאפי הבראנץ' משתנים בהתאם להיצע האפייה היומי.

מתי: ראשון-חמישי, 10:00-18:00

בית לחם. ויצמן 20, תל אביב


AB-CD

הבראנץ' החדש של מסעדת AB-CD מביא לתל אביב עוד ניחוחות מהמטבח הדרוזי. שף לואי חלבי משתף פעולה עם חמודי עבולאפיה ומגיש מנות פתיחה למרכז השולחן, אגס בנדיקט על פטאייר, ג'יבנה מטוגנת, באבא גנוש, סלט עגבניות לבנוני, ברוסקטה דג קונפי, לחמה בעג'ון, שישברק ועוד. בנוסף, יש במקום עמדה של פיתה דרוזית ממש כמו בצפון.

מתי: שישי-שבת 11:00-17:00

AB-CD, דיזינגוף 174 תל אביב

 


ILU, תל אביב

הבראנץ' של אילו קורה במקום בשם 3426שבהגדרתו הוא "מרחב תרבות". מי שמבשל כאן הם עומר אלוני ויובל לשם ובעת הזמנת מקום תתבקשו לשלם פיקדון של 49 שקלים לאדם. מה מגישים? אל תתפסו אותנו במילה כי במרחבי תרבות הדברים מאוד פלואידיים, אבל ממה שהצלחנו לקושש התפריט יכול לכלול מנות כמו טרטר דג ומיניונט מלפפונים (58 שקלים), מקושקשת על טוסט (42 שקלים), ברוסקטה על הגריל ודליס דה בורגון (40 שקלים), רוטלו תרד על הגריל (45 שקלים), סלט כמו קיסר (45 שקלים), קרוק מאדאם (65 שקלים), נקניקייה של ערן ביק עם גראטן וביצת עין (72 שקלים), עוגת גבינה בסקית (42 שלים) ופרנץ' טוסט עם ריקוטה, דבש ופטל (42 שקלים).

מתי: שבת, 11:00-16:00

3426. התחייה 27, תל אביב

סטייק אנד אגס בבראנצ' של רומנו (צילום: אלונה ברקוביץ, יחסי ציבור)
סטייק אנד גז של שבת ברומנו|צילום: אלונה ברקוביץ, יחסי ציבור

רומנו, תל אביב

התפריט של בראנץ' השבת החדש של רומנו מחולק לשלושה חלקים: מנות פתיחה בשם "אבני יסוד" (28-48 שקלים למנה), מנות בראנץ' קלאסיות (52-149 שקלים למנה) וקטגוריית "מתוק למות בשבילו" (48 שקלים). את עינינו צדו שקית שעועית ירוקה מבושלת בלימון; מקושקשת סרטנים; האש בראון ביצה רכה ואנשובי; סינטה כבושה עם מוצרלה ותאנה; תרד נמס לתוך עצמו עם ביצה עלומה; ולחם שחור עם קוויאר אדום.

מתי: שבת, 12:30-16:00

רומנו. דרך יפו 9, תל אביב

 


גילה וננסי, תל אביב

בגילה וננסי של אייל שני החלו להגיש תפריט בראנץ' שבו הכל מתחיל במנת "סט של עונג בכפייה עם כוס קפה ופרייה", או בעברית: סלסילת לחמים (ביניהם "חלה עם פטמה עטופה בשומשום") ומאזה של העיר העתיקה: ג'יבנה, זיתים, ירקות, חמאה וריבה. 

אחרי זה תבחרו עיקרית אחת מתוך מבחר שכולל אומלט פלאפי (125 שקלים), ביצת עין פראית עטופה בשחלות עגבניות, סחוג וחריף (125 שקלים), מקושקשת טופו קדיתא (135 שקלים), סטייק אנד אגס (135 שקלים) וגרילד צ'יז ממולא בקומטה וגאודה (125 שקלים). יש גם מנות צנועות יותר, כמו טוסט קלאב סנדוויץ' עם סלט טונה (65 שקלים), סלט ביצים (52 שקלים) ופסטרמה הודו עם איולי מלוכלך, עגבנייה, מלפפון מוחמץ ומלפפון ירוק (56 שקלים). יש בתפריט גם אויסטר (30 שקלים ליחידה או 150 שקלים לתריסר), סלט קיסר עם ברוסקטה ענקית (56 שקלים), סלט עם נתחי תרנגולת צלויה (56 שקלים), פנקייקים עם מסקרפונה ומייפל (58 שקלים), סשימי (92 שקלים) ודייסה עם פירות יער (44 שקלים).

מתי: שישי-שבת, 10:30-15:00

גילה וננסי. לבונטין 8, תל אביב