קיצור התהפוכות של פופה: בהתחלה השף אורן אסידו הוביל את המסעדה. הוא קיבל על המקום ביקורות די צוננות, ובהמשך עזב אותה. אחר כך, שף מכוכב מישלן מספרד הוטס ארצה לכבוד השקה מחודשת של המסעדה. הוא היה אמור להיות על הקו ולהביא לישראל את הניצוצות של הכוכבים מן הניכר.

עכשיו, כשנה אחרי השינוי האחרון, שוב מחליפים במסעדה, כשהפעם נבחר שם מקומי. מי שעתיד להגיע לפופה הוא שף אביב משה, שמאז סגירתה של מסה ולאחר מכן סגירת מסעדת מאקוטו האסייתית אותה הוביל, מפעיל עסקים קולינריים בעיקר באזור נתניה (מעדניית האפיסרי ובר הקוקטיילים והאוכל מארי).

מסעדת פופה  (צילום: אורי אקרמן ,  יח
החלל נותר. פופה|צילום: אורי אקרמן , יח"צ
_OBJ

כחלק מהחבירה של אביב משה למקום, המסעדה הופכת לכשרה בשרית. התפריט החדש והכשר יוגש במקום מתחילת חודש יולי. האוכל במקום יתכתב עם זה המוגש במסעדת מארי הכשרה בנתניה, גם שם פועל משה עם אותם הבעלים, איציק רוסו. 

האם השינוי והמהפך למסעדה כשרה יסייעו למסעדה לגבש את עצמה סופית? יתכן, בייחוד לאור המחסור במסעדות כשרות בתל אביב, בטח כאלה שאותן מוביל שף מוכר כמו משה. מצד שני - שינויים כה רבים ותכופים במקום מעידים לרוב על חוסר יציבות מערכתית ואנחנו בהחלט מקווים שזה יהיה השינוי האחרון במספר שנים לא פשוטות שחוותה המסעדה מאז נפתחה ממש לפני התפרצות הקורונה.

פופה. יהודה הלוי 46, תל אביב