המסעדה

סינטה בר. משלוח ממרכז הכרמל לשכונת הדר.

אזור החלוקה

חיפה, עתלית, טירת הכרמל, מושבי חוף הכרמל.

שורה תחתונה

יחסית לדימוי שהיה לנו על הסינטה בר, המוסד החיפאי המפואר, המשלוח לא היה מספיק מרשים.

האוכל

נקניקיות עגל לפתיחה (35 שקלים), כריך סלופי ג׳ו (50 שקלים) וביפבורגר קלאסי (50 שקלים).

משלוח מסינטה בר. נקניקיית עגל (צילום: צילום ביתי, mako אוכל)
משלוח מסינטה בר. נקניקיית עגל|צילום: צילום ביתי, mako אוכל

הנקניקיות היו נחמדות בסך הכל. בגלל שאנחנו חובבי הז׳אנר, היו לנו ציפיות גבוהות ולמרות המנה המכובדת, הן לא התממשו.

בגזרת ההמבורגר: הזמנו מדיום וול וקיבלנו מדיום וול, אבל אם לומר את האמת, הוא היה רק ממוצע. ההמבורגר היה חריף מדי (תיבול לא מספיק מאוזן ככל הנראה), ושוב, פינטזנו על משהו מיוחד ומפציץ, וזכינו למשהו די רגיל שאומנם עומד בסטנדרטים של לא מעט רשתות ההמבורגרים, אבל לצערנו לא מצטיין.

משלוח מסינטה בר. ביפבורגר (צילום: צילום ביתי, mako אוכל)
משלוח מסינטה בר. ביפבורגר|צילום: צילום ביתי, mako אוכל

הסלופי ג׳ו, לעומת המנות האחרות, היה מצוין ונבחר בקלות להיות כוכב המשלוח. זאת בזכות תיבול מדויק וטעים, נדיבות בכמות הבשר ולחמנייה שהצטיינה בטריות ובטעם טוב.

משלוח מסינטה בר. סלופי ג'ו (צילום: צילום ביתי, mako אוכל)
משלוח מסינטה בר. סלופי ג'ו|צילום: צילום ביתי, mako אוכל

המחיר הפתיע אותנו לטובה, ונכנס לטור היתרונות בטבלת הטוב והרע שלנו. בפחות מ-150 שקלים הצלחנו להיות שבעים פלוס פלוס, ואל תדאגו, הצלחנו לסיים מהצלחת את הכל כמו גדולים (חוץ מאת הקורנישונים בחומץ, אלוהים – מי אתם אנשים שאוהבים את זה?!).

הזמן

אמרו מראש שיקח שעה והגיעו חמש דקות לפני הזמן. אהבנו את הדייקנות.

היגיינת שליחה

שליח עם כפפות שהותיר בנו רושם שהוא עשה מאמץ לשמור על כללי היגיינה. השקית שלנו אומנם קצת נרטבה ונקרעה,  מה שמעט פגע באסתטיות, אבל זה חלק מחוקי הפורמט במשלוחים, אי אפשר לדעת מה יקרה בדרך. היינו גאים בסינטה בר שהם שואלים מראש האם אנחנו מעוניינים בסכום חד פעמי, ולכן לא קיבלנו משהו שאין לנו שום צורך בו (הרי יש לנו בבית את כל הסכו"ם הנדרש), אם אפשר לחסוך בזיהום הסביבה עם פלסטיקים מיותרים - כדאי.

משלוח מסינטה בר חיפה (צילום: צילום ביתי, mako אוכל)
משלוח מסינטה בר חיפה|צילום: צילום ביתי, mako אוכל

עוזר לשכוח?

 אין ספק שזה הפינוק הקטן של סוף היום. להרגיש שאנחנו משקיעים בעצמנו מבלי לבשל ומבלי לשטוף כלים.

אחרי שכל זה ייגמר

אם נהיה בסביבה ויבוא לנו המבורגר, נקפוץ. אבל כנראה שלא נגיע במיוחד.