זמן טעים עם הילדים
חגיגת שלגוני מגנום מיוחדים בנמל תל אביב
במגנום ממשיכים לחגוג 25 שנה למותג, ומציעים 9 טעמים חדשים ומיוחדים בהשראת ערים מסביב לעולם. באירוע, שייערך בכל ערב החל מהשעה 17:00 במהלך חודש אוגוסט (למעט ימי שישי), תוכלו לטעום שלגונים כמו מגנום מונקו, שהוא מגנום וניל בציפוי שוקולד לבן עטוף בפניני שוקולד קראנץ' ומעוטר אבקת כסף; מגנום פריז (מגנום וניל בציפוי שוקולד חלב עטוף בקראמבל קרמל, שערות קוקוס וזילוף רוטב טופי); מגנום האיים המלדיביים (מגנום שוקולד בציפוי שוקולד חלב עם קרם מסקרפונה, פירות יער ועיטור אמנון ותמר); מגנום רומא (מגנום וניל בציפוי שוקולד מריר עטוף בתערובת שברי אגוזים עם פלפל שאטה ספייסי, ג'ינג'ר וזילוף אספרסו) ועוד. מחיר כל שלגון 9 שקלים.
בראנץ' חדש בסופי שבוע בקיבוץ צובה
המלון בקיבוץ צובה מציע למטיילים ולמבקרים תפריט בראנץ' חדש בעלות 95 שקלים למבוגר ו-70 שקלים לילד. תמורת הסכום הזה תקבלו בין השאר שקשוקה, דגים כמו סלמון ומטיאס, מרקים שונים, פשטידות, לזניה, גראטן, אנטיפסטי, סלט קינואה, סלטי פסטה קרים, גבינות ממשק צובה ועוד. הבראנץ' יוגש בימי שישי בשעות 10:00-14:00, והמתעניינים יכולים לצרף אליו סיורים וטעימות יין ביקב צובה (25 שקלים לאדם).
מהיר וטעים
המבורגרים חדשים בברבן סטריט, הרצליה
הבר-מסעדה ברבן סטריט מציע תפריט המבורגרים חדש בלחמנייה או טורטייה, וגם המבורגר שמוגש בוופל אמריקאי. מה יש שם? המבורגר ג'וסי לוסי מבקר במילוי גבינות, שמוגש עם מזרק שום ופרמזן (65 שקלים), המבורגר הפרה המשוגעת מאנטרקוט עם מניפת פילה בקר וגבינה כחולה, שמגיע עם מזרק שמנת פלפל (79 שקלים), ופל בורגר מבקר שמוגש בין אפיפיות חמות עם בייקון ומזרק מייפל (59 שקלים), המבורגר קונג פאו מאווז עם רצועות אווז בליווי מזרק חמאת בוטנים (69 שקלים) ועוד.
Bourbon Street, מנופים 8, הרצליה, טלפון: 1-700-50-665. לא כשר
עוד באוכל טוב
- יש למישהו יום הולדת? הנה עוגת פנקייק מהממת
- פינוקים בפיתה: איזה אוכל גורמה נכנס הפעם לכיס הבצק?
- הצרכנייה: יודעים מה, אנחנו עוברים לשלוקים
ארוחות קיץ חדשות ומפנקות
פסטיבל שף תאכל חוזר בפעם ה-18, ומ-17 באוגוסט יוצעו לקהל הרחב ארוחות מלאות (ראשונה, עיקרית וקינוח) במחיר 79 שקלים (במהלך השבוע) או 89 שקלים (בסוף השבוע). בין המסעדות המשתתפות: איטלקייה בתחנה בתל אביב, ננוצ'קה, שתגיש תפריט טבעוני, מסעדת הבשר התל אביבית שיין אנד שארפ, מסעדת הצדף בראשון לציון, מסעדת בלזק האשדודית ועוד. זמן טוב לארוחה טובה במסעדה, שתפצה את הענף לאחר הקיץ הקשה.
שף תאכל, לפרטים: 077-5600978.
בוקר צרפתי בבייקרס, תל אביב
הבולונז'רי מציע תפריט חדש ובו ארוחות בוקר בדגש על בולונז'רי צרפתי. בין השאר יוגשו בו קרואסון ביצה עלומה וגבינת שמנת (29 שקלים); ארוחת בוקר קונטיננטלית ובה מגוון מאפים צרפתיים ולחמים, יחד עם חמאה וריבה (29 שקלים); פרנץ' טוסט עם פרוסות של פרי ומייפל (29 שקלים); וביצים עלומות על בריוש צרוב עם עגבנייה צלויה ורוטב הולנדייז (37 שקלים).
בייקרס, יצחק נפחא 3 (פינת שינקין), תל אביב, טלפון: 03-6771770. כשר.
ארוחת טעימות צרפתית בקלואליס, רמת גן
השף ויקטור גלוגר מציע ארוחת טעימות צרפתית במחיר של 199 שקלים. התפריט מבוסס על מתכונים של שפים צרפתים כמו ג'ואל רובושון, אלאן דוכאס ועוד, ובין המנות שיוגשו: טוסט באגט צרפתי עם סלמון מעושן ביתי, גבינת שמנת וביצי סלמון; קוקי סאן ז'אק וכבד אווז על הפלנצ'ה עם ציר פטריות יער ושמן טרגון; טרטר טונה אדומה עם סלסה של אבוקדו וצ'ילי, ויניגרט מלפפון ירוק וסורבה אבוקדו; וסורבה יוגורט כבשים עם קולי של פטל.
קלואליס, אבא הלל 16, רמת גן, טלפון: 03-5759060. לא כשר
בילוי ערב קליל
געגועים למזרח: פסטיבל הודי בנמל תל אביב
עד יום חמישי הקרוב ייערך בנמל תל אביב פסטיבל אוכל הודי, שבמסדרתו מציעה השפית רינה פושקרנה במסעדת רוקח שוק של אייל לביא תפריט הודי עם מנות כדוגמת אלו גובי (כרובית בנוסח הודי), פאקורה (ירקות בטמפורה) וסמוסות במליות שונות, צמחוניות ובשריות, אורז ביריאני וארוחת קארי ובה ארבעה סוגי קארי. בנוסף, יימכרו מגוון מאכלים הודיים ברחבי שוק הנמל.
שוק הנמל, האנגר 12, נמל תל אביב, טלפון: 077-5493094.
ערב של טאפאס מהים בדגים 206, תל אביב
דגים 206 מציעה תפריט טאפאס חדש בכל ערב מהשעה 17:00. התפריט כולל צ'ייסר של סנגרייה על חשבון הבית, לצד טאפאסים כמו קלמרי יווני (32 שקלים), מאטיאס בשמן או חומץ (25 שקלים), שרימפס טמפורה (36 שקלים), סלמון מאודה (34 שקלים), פאייה פירות ים (35 שקלים), בורי על ירקות קיץ (32 שקלים) ועוד.
דגים 206, משה סנה 54, תל אביב, טלפון: 03-6483030. לא כשר
ברוסקטה ב-7 שקלים בג'ונו בר יין, תל אביב
בר היין יגיש בחודש אוגוסט תפריט האפי אפריטיבו ובו מגוון ברוסקטות במחיר 7 שקלים (התפריט יוגש בין 17:00-20:00 באמצע השבוע ובין 12:00-20:00 בימי שישי). מה למשל? ברוסקטת פסטו, גבינת עזים עם חציל קלוי ופלפל קלוי; סרדינים במרינדת עשבי תיבול ופרמזן; פרושוטו, בצל אפוי, חרדל, ואורגנו ועוד.
ג'ונו בר יין, דה האז 1, כיכר מילאנו, תל אביב, טלפון: 03-5446620. לא כשר