צילום׃ אסתי רותם, mako אוכל
לביבות תרד
את הלביבות האלו אמנם מכינים על מחבת, אבל אין כאן טיגון של ממש שהורס את המרכיבים הטובים שיש בתוכן: תרד, גבינה בולגרית, קוואקר, שום ועוד. ביסים ירוקים וטעימים של בריאות
אסתי רותם | mako אוכל
| פורסם 19/09/12
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (16 מנות):
400 גרם תרד קפוא
2 ביצים
200 גרם גבינה בולגרית מעודנת
3/4 כוס קוואקר
4 שיני שום כתושות
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
1/4 כפית מלח גס
אופן ההכנה:
1 מפשירים בקערה את התרד וסוחטים אותו מנוזלים. מפוררים את הגבינה. מערבבים היטב את כל החומרים ומניחים לעשרים דקות.
2 משמנים קלות בשמן זית מחבת בעלת ציפוי נגד הידבקות. יוצרים כדורים מעט גדולים יותר מכדור פינג-פונג. משטחים כל כדור לצורת לביבה. מטגנים על להבה בינונית 3-4 דקות עד להשחמת צד אחד, הופכים ל-3-4 דקות נוספות ומוציאים מהמחבת.
3 מגישים בתוספת יוגורט עם מעט שמן זית ומלח גס.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
אסתי ידידיה היא בעלת סטודיו תופינים לשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות