שווארמה כרובית
אחרי שסטייק הכרובית הפך למנה אהובה, ולא רק בקרב צמחונים, הגיעה תורה של השווארמה כרובית לקבל את מרכז הבמה. בפיתה, בגט, ג'בטה או צלחת - תפרתם ארוחת צהריים לתפארת
יעל קצב | mako
| פורסם 28/12/25
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
כרובית גדולה
2-3 כפות שמן
2 בצלים פרוסים דק
חצי כוס מים רותחים
כף תערובת תיבול לשווארמה
מעט צ'ילי גרוס
מלח ופלפל לפי הטעם
להגשה:
פיתה/לאפה/ג'בטה/בגט
סלט ירקות קצוץ
טחינה
עמבה
אופן ההכנה:
1 מפרקים את פרחי הכרובית וחותכים אותם לפרוסות יחסית דקות.
2 מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל יחד עם הכרובית, עד שהכרובית מתרככת ומזהיבה (הוסיפו חצי כוס מים, זה יעזור לכרובית להתרכך בקלות).
3 מוסיפים תבלינים יבשים, מערבבים, טועמים ומתקנים טעמים במידת הצורך.
4 מרכיבים את המנה בלאפה, פיתה, ג'בטה או צלחת. העיקר שיהיו טחינה ועמבה בנדיבות.

לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב
או בטיקטוק המהמם שלה
בתיאבון!




