אוכל
צילום׃ אופיר שפר

מקרוני אנד צ'יז

מתכון לפשטידת פסטה וגבינה בחצי מכמות הקלוריות הרגילה. שווה

הגר שפר | mako אוכל | פורסם 14/03/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.4 54 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

6 ספלים של פסטה מבושלת (300 גרם)

2 גביעי קוטג' 5%

200 גרם גבינת באפלו עיראקית 4%, מגורדת (אפשר גם עמק 5%, אבל הבאפלו יותר טעימה ובדרך כלל יש אותה במעדנייה של הסופר)

100 גרם גבינת צ'דר מגורדת

4 ביצים

תרסיס שמן קנולה

לפיזור מעל:

4 כפות פרמזן מגורדת

100 גרם גבינת באפלו עיראקית 4%, מגורדת (אפשר גם עמק 5%, אבל הבאפלו יותר טעימה ובדרך כלל יש אותה במעדנייה של הסופר)

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומרססים תבנית גדולה בשמן קנולה.

2 מערבבים בכלי גדול את כל החומרים לבלילה אחידה, ומשטחים בכלי.

3 מפזרים מעל גבינת באפלו (היא מתנהגת בדיוק כמו מוצרלה) ואת הפרמזן.

4 אופים כ-40 דקות, מצננים מעט ומחלקים ל-6 חתיכות גדולות ומשביעות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!