צילום׃ אופיר שפר
מקרוני אנד צ'יז
מתכון לפשטידת פסטה וגבינה בחצי מכמות הקלוריות הרגילה. שווה
הגר שפר | mako אוכל
| פורסם 14/03/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (6 מנות):
6 ספלים של פסטה מבושלת (300 גרם)
2 גביעי קוטג' 5%
200 גרם גבינת באפלו עיראקית 4%, מגורדת (אפשר גם עמק 5%, אבל הבאפלו יותר טעימה ובדרך כלל יש אותה במעדנייה של הסופר)
100 גרם גבינת צ'דר מגורדת
4 ביצים
תרסיס שמן קנולה
לפיזור מעל:
4 כפות פרמזן מגורדת
100 גרם גבינת באפלו עיראקית 4%, מגורדת (אפשר גם עמק 5%, אבל הבאפלו יותר טעימה ובדרך כלל יש אותה במעדנייה של הסופר)
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומרססים תבנית גדולה בשמן קנולה.
2 מערבבים בכלי גדול את כל החומרים לבלילה אחידה, ומשטחים בכלי.
3 מפזרים מעל גבינת באפלו (היא מתנהגת בדיוק כמו מוצרלה) ואת הפרמזן.
4 אופים כ-40 דקות, מצננים מעט ומחלקים ל-6 חתיכות גדולות ומשביעות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!