אוכל
צילום׃ בועז לביא, יחסי ציבור

גזר מבושל

מנה צמחונית משובחת ותוספת צבעונית לכל ארוחה: גזרים מבושלים בליווי שקדים וצימוקים קלויים

זמי שרייבר | מסעדת סנדר | פורסם 23/02/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.6 13 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

קילו גזר
100 גרם צימוקים
100 גרם שקדים
100 גרם מרגרינה
כפית מלח
חצי כוס מי סוכר
כוס ציר מרק עוף
כוס מים

אופן ההכנה:

1 פורסים את הגזרים לגודל הרצוי ומכניסים לתוך סיר יחד עם המרגרינה, המלח, הסוכר, הציר והמים. מבשלים יחד למשך שעה (עד לריכוך).

2 בשעת הבישול ניתן להוסיף צימוקים או שזיפים (או שניהם יחד) לפי בחירה. 

3 קולים במחבת את הצימוקים והשקדים קלות בשמן זית עם מעט בצל מטוגן.

4 בעת ההגשה מפזרים את תערובת השקדים והצימוקים על האורז. בתיאבון.