צילום׃ בועז לביא, יחסי ציבור
גזר מבושל
מנה צמחונית משובחת ותוספת צבעונית לכל ארוחה: גזרים מבושלים בליווי שקדים וצימוקים קלויים
זמי שרייבר | מסעדת סנדר
| פורסם 23/02/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (6 מנות):
קילו גזר
100 גרם צימוקים
100 גרם שקדים
100 גרם מרגרינה
כפית מלח
חצי כוס מי סוכר
כוס ציר מרק עוף
כוס מים
אופן ההכנה:
1 פורסים את הגזרים לגודל הרצוי ומכניסים לתוך סיר יחד עם המרגרינה, המלח, הסוכר, הציר והמים. מבשלים יחד למשך שעה (עד לריכוך).
2 בשעת הבישול ניתן להוסיף צימוקים או שזיפים (או שניהם יחד) לפי בחירה.
3 קולים במחבת את הצימוקים והשקדים קלות בשמן זית עם מעט בצל מטוגן.
4 בעת ההגשה מפזרים את תערובת השקדים והצימוקים על האורז. בתיאבון.