אוכל
צילום׃ Kris Timken, GettyImages IL

סלט עלי זעתר טרי

מתכון לסלט צנונית, זעתר טרי וגבינה ברוטב ויניגרט

שף עזרא קדם | mako אוכל | פורסם 30/03/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.8 17 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

חופן עלי זעתר טריים

8 צנוניות חתוכות לרבעים

חופן עלי פטרוזיליה קצוצה

100 גרם גבינת פקורינו

לרוטב הויניגרט

1/2 שן שום כתוש

מלח, פלפל

2 כפות שמן זית

2 כפות מיץ לימון סחוט טרי

1 כפית סומק

אופן ההכנה:

1 שוטפים היטב את עלי הזעתר ומייבשים. 2. בקערה שמים את עלי הזעתר ומוסיפים את הצנוניות חתוכות לרבעים. 3. בקערה קטנה שמים את כל מרכיבי הויניגרט ומערבבים במטרפה. 4. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים. 5. מגלפים בעזרת קולפן ירקות מהגבינה ומפזרים מעל.