צילום׃ Kris Timken, GettyImages IL
סלט עלי זעתר טרי
מתכון לסלט צנונית, זעתר טרי וגבינה ברוטב ויניגרט
שף עזרא קדם | mako אוכל
| פורסם 30/03/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
חופן עלי זעתר טריים
8 צנוניות חתוכות לרבעים
חופן עלי פטרוזיליה קצוצה
100 גרם גבינת פקורינו
לרוטב הויניגרט
1/2 שן שום כתוש
מלח, פלפל
2 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון סחוט טרי
1 כפית סומק
אופן ההכנה:
1 שוטפים היטב את עלי הזעתר ומייבשים. 2. בקערה שמים את עלי הזעתר ומוסיפים את הצנוניות חתוכות לרבעים. 3. בקערה קטנה שמים את כל מרכיבי הויניגרט ומערבבים במטרפה. 4. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים. 5. מגלפים בעזרת קולפן ירקות מהגבינה ומפזרים מעל.