פתיתים בטעם פיצה
מה ילדים אוהבים? פתיתים? ברור. פיצה? בטח. אז למה לא לשלב ביניהם? מתכון סופר פשוט (באמת, זה פחות מחצי שעה עבודה), שאפשר לתקתק זריז לארוחת ערב
| mako אוכל
| פורסם 11/07/17
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (2 מנות):
שמן זית
2 כוסות פתיתים
2 וחצי כוסות מים רותחים
מעט מלח
2 כפות רסק עגבניות
שן שום כתושה
מעט אורגנו יבש
קמצוץ סוכר
אופן ההכנה:
1 מטגנים את הפתיתים דקה-שתיים על אש נמוכה עד שהם מזהיבים.
2 מוסיפים את המים, המלח, רסק העגבניות, השום, האורגנו והסוכר, מכסים את הסיר ומבשלים 6-7 דקות על אש נמוכה תוך ערבוב מדי פעם.
>> בפעם שעברה למדנו להכין קינואה בסיסית
3 מכבים את האש ומשאירים את הסיר סגור 6-7 דקות נוספות. מגישים.