אוכל

פתיתים בטעם פיצה

מה ילדים אוהבים? פתיתים? ברור. פיצה? בטח. אז למה לא לשלב ביניהם? מתכון סופר פשוט (באמת, זה פחות מחצי שעה עבודה), שאפשר לתקתק זריז לארוחת ערב

| mako אוכל | פורסם 11/07/17 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 117 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

שמן זית 

2 כוסות פתיתים

2 וחצי כוסות מים רותחים

מעט מלח

2 כפות רסק עגבניות

שן שום כתושה

מעט אורגנו יבש

קמצוץ סוכר

אופן ההכנה:

1 מטגנים את הפתיתים דקה-שתיים על אש נמוכה עד שהם מזהיבים.

2 מוסיפים את המים, המלח, רסק העגבניות, השום, האורגנו והסוכר, מכסים את הסיר ומבשלים 6-7 דקות על אש נמוכה תוך ערבוב מדי פעם.

>> בפעם שעברה למדנו להכין קינואה בסיסית

3 מכבים את האש ומשאירים את הסיר סגור 6-7 דקות נוספות. מגישים.