אוכל
צילום׃ שי צברי

ספגטי עם קישואים ולימון

חצי שעה והיא שלכם: הפסטה הכי קיצית, טעימה וכיפית שיש. אנחנו מכינים אותה כבר שנים, עכשיו גם אתם יכולים

שי צברי | mako אוכל | פורסם 18/07/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.1 47 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

500 גרם ספגטי

8 קישואים קטנים ומוצקים פרוסים דק לעיגולים

3 שיני שום קצוצות דק

גרידה ומיץ מלימון אחד

מעט פלפל שאטה גרוס (לא חובה)

5 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

1 מבשלים את הפסטה בהרבה מים עם מלח.

2 מכינים את הרוטב: מחממים שמן זית במחבת ומוסיפים שום. כשהשום מעלה מעט ריח מוסיפים את הקישואים והשאטה ומערבבים. מטגנים-מערבבים עד שהקישואים מוכנים אך עדיין פריכים, כ-5 דקות. מניחים בצד עד שהפסטה מוכנה.

3 מערבבים את הקישואים עם הפסטה, מוסיפים את גרידת הלימון והמיץ, טועמים ומתקנים תיבול. לפני ההגשה יוצקים מעל מעט שמן זית טרי. מגישים עם גבינת פרמזן/קשקבל מגוררת, אם יש.

 

>> הכנתם? ספרו לנו איך יצא!