צילום׃ שי צברי
ספגטי עם קישואים ולימון
חצי שעה והיא שלכם: הפסטה הכי קיצית, טעימה וכיפית שיש. אנחנו מכינים אותה כבר שנים, עכשיו גם אתם יכולים
שי צברי | mako אוכל
| פורסם 18/07/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
500 גרם ספגטי
8 קישואים קטנים ומוצקים פרוסים דק לעיגולים
3 שיני שום קצוצות דק
גרידה ומיץ מלימון אחד
מעט פלפל שאטה גרוס (לא חובה)
5 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
1 מבשלים את הפסטה בהרבה מים עם מלח.
2 מכינים את הרוטב: מחממים שמן זית במחבת ומוסיפים שום. כשהשום מעלה מעט ריח מוסיפים את הקישואים והשאטה ומערבבים. מטגנים-מערבבים עד שהקישואים מוכנים אך עדיין פריכים, כ-5 דקות. מניחים בצד עד שהפסטה מוכנה.
3 מערבבים את הקישואים עם הפסטה, מוסיפים את גרידת הלימון והמיץ, טועמים ומתקנים תיבול. לפני ההגשה יוצקים מעל מעט שמן זית טרי. מגישים עם גבינת פרמזן/קשקבל מגוררת, אם יש.
>> הכנתם? ספרו לנו איך יצא!