צילום׃ עודד קרני
גמבה מוקפצת ברוזמרין וזיתים שחורים
מנה צמחונית מהירה, טעימה ומקפיצה
מוטי חיים | תוכנית הבוקר של קשת
| פורסם 22/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
6 יחידות גמבה אדומה
2 שיני שום
חצי חבילת רוזמרין טרי
3 כפות זיתים שחורים מגולענים
כף שמן זית
פלפל ומלח לתיבול
אופן ההכנה:
לחתוך את הגמבה לקוביות גסות ואת הזיתים לטבעות, במקביל לקצוץ את השום והרוזמרין. לחמם את שמן הזית במחבת ווק ולהוסיף את הגמבה עם הזיתים,הרוזמרין והשום, לתבל עם פלפל ומלח ומגישים.