אוכל
צילום׃ עודד קרני

גמבה מוקפצת ברוזמרין וזיתים שחורים

מנה צמחונית מהירה, טעימה ומקפיצה

מוטי חיים | תוכנית הבוקר של קשת | פורסם 22/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 7 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

6 יחידות גמבה אדומה
2 שיני שום
חצי חבילת רוזמרין טרי
3 כפות זיתים שחורים מגולענים
כף שמן זית
פלפל ומלח לתיבול

אופן ההכנה:

לחתוך את הגמבה לקוביות גסות ואת הזיתים לטבעות, במקביל לקצוץ את השום והרוזמרין. לחמם את שמן הזית במחבת ווק ולהוסיף את הגמבה עם הזיתים,הרוזמרין והשום, לתבל עם פלפל ומלח ומגישים.